Jump to content

[RELEASE] Comanda /vipname cat de cat optimizata.

Recommended Posts

Posted (edited)
Am zis sa fac si comanda asta. 

CMD:vipname(playerid, params[])
{
new text[64];

if(sscanf(params, "s[64]", text)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Usage: /vipname [text]");

format(text, sizeof(text), " {000000}%s", text);

if(vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText] != 0)
    {
        DestroyDynamicObject(vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText]);
    }

if(strval(text) == 0)
    {
        return SendClientMessage(playerid, -1, "Text-ul a fost sters!");
    }

vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText] = CreateDynamicObject(2286, -0.0972000, -1.9730999, 0.2444000, 275.5001526, 0.0000000, 0.0000000);
SetDynamicObjectMaterial(vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText], 1, 0, "none", "none");

SetDynamicObjectMaterialText(vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText], 0, text, OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128, "Arial", 75, 1, 0xFFFFFFFF, 0, 1);
AttachDynamicObjectToVehicle(vehicleVariables[GetPlayerVehicleID(playerid)][vVehicleText], GetPlayerVehicleID(playerid), -0.0972000, -1.9730999, 0.2444000, 275.5001526, 0.0000000, 0.0000000);

SendClientMessage(playerid, -1, "Text-ul a fost setat!");
return 1;
}

Presupun ca stiti cum sa faceti niste variabile pentru text, deci nu le-am inclus si pe alea.

Comanda asta am avut-o in forma de dialog. Si am schimbat-o in comanda cu parametrii, deci nu stiu daca va de erori sau nu, ca nu am compilat-o. 

Edited by Alliance Zooky.
  • Upvote 2
Posted

Lucrezi cumva pe vortex rp?

Nu, lucrez pe un gamemode amarat de pe net asemanator bugged. Nu mai stiu exact cum se cheama, dar stiu ca la inceput era vai de steaua lui =)).

Am lucrat la el aproximat un an si ceva, si pot spune ca dintre toate gamemode-urile, seamana cel mai mult cu bugged.

Nu merita sa postezi ceva facut de tine, crede-ma...

Eh. Nu e cea ma grea comanda, si am vazut multi care o cauta.. Why not.

Bravo :>

Ms :D

Posted

De la ce gamemode ai inceput?

Chiar nu-mi amintesc numele. Nici nu cred ca avea un nume specific. Stiu ca am cautat "Gamemode BuGGeD". Sunt suta la suta sigur ca nu era BigZone.

Posted (edited)

Chiar nu-mi amintesc numele. Nici nu cred ca avea un nume specific. Stiu ca am cautat "Gamemode BuGGeD". Sunt suta la suta sigur ca nu era BigZone.

Gamemode-ul in sine este vx-rp iar daca nu ma insel probabil tu ai inceput de la Laimon RPG.

Edited by Stuber
Posted (edited)

Gamemode-ul in sine este vx-rp iar daca nu ma insel probabil tu ai inceput de la Laimon RPG.

Nu. Acel gamemode chiar nu a avut vreun nume. Acest gamemode il am din anul 2015. Insa imi aduc aminte ca avea si o functie numita "EstiFondator", deci era vreun edit sau ceva. Nush.

Posted (edited)

Nu. Acel gamemode chiar nu a avut vreun nume. Acest gamemode il am din anul 2015. Insa imi aduc aminte ca avea si o functie numita "EstiFondator", deci era vreun edit sau ceva. Nush.

Cred că zici de SKiM sau bugged V1.3.5.

Dacă îți amintești, să imi spui in PM.

Edited by The Legend Arnold
Posted

Cred că zici de SKiM sau bugged V1.3.5.

Dacă îți amintești, să imi spui in PM.

In 2015 atunci nu prea erau pe net foarte multe gm uri de gen..

Apropo, SKiM n-avea gamemode pe atunci ;)

Eu cred ca e ala "Gamemode edited by Masco"

Posted (edited)

Comandă copiată de la Shad0w, a aratat odata pe live comanda, esti jalnic si din câte imi amintesc exact atât a aratat si Shad0w, dupa restart vipname-ul dispare. 

Edited by Mexx
Posted (edited)

dar tu nu poti sa adaugi acolo 2 randuri ca sa se salveze?

tu cu ce dai extract?

cu winrar sau 7 zip?

Winrar, dar nu da copy-paste la parola de la arhiva. Ca nu iti merge, trebuie sa o scrii tu.

Comandă copiată de la Shad0w, a aratat odata pe live comanda, esti jalnic si din câte imi amintesc exact atât a aratat si Shad0w, dupa restart vipname-ul dispare. 

Imi place logica copiiilor de 11 ani care habar nu au ce e ala Pawn si vin si imi comenteaza mie in topicul meu, cum ca is jalnic.

Frate, la o comanda asa de simpla, la ce te astepti? Vrei sa schimb comanda asta sa aibe 50 randuri? Nu mi-e greu. Asta e, s-a nimerit sa se asemene cu comanda lui, bravo mie. Nu inseamna ca l-am copiat.

Si cum am mai spus, comanda asta facuta de mine era pusa pe dialog, deci n-aveam cum sa o fac sa se asemene cu comanda aia a lui Shad0w de la inceput. 

Posted

da, am vazut, ca m-am chinuit 5 minute :))

e un gamemode bunicel ca sa incepi pe el, daca stii sa rezolvi bugurile si astea.

Gamemode-ul asta are 30k linii. Al meu are 75k, adica pot spune ca am muncit destul la el =))

Posted

Zooky imi dai si mie gm de la care ai inceput? pliz ca vreau si eu sa fac un gm

Eu postat prin comenturi mai sus.