mKz.Mefes Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Vreau sa ma apuc sa fac gameplay pe server. Dar am o problema. Cine ar putea sa ma ajute cu diverse tutoriale pentru edit in Sony Vegas il rog sa mi le deie prin PM . Momentan asta e primul video facut si editat de mine , va rog sa imi spuneti ce am gresit in acest video ce nu a iesit bine , dar si ce este bine si ce nu. Mentionez ca in urmatorul video voi detine camera web si microfon. Acesta a fost mai mult de proba. Vizionare placuta ! Quote
Mjollnir Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) Este ok pentru inceput, poti urmari cat mai multe tutoriale pe YouTube pentru neclaritati. Edited February 7, 2017 by Tobey Quote
iPa1n. Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Uita-te si tu pe Youtube la tutoriale, dar mai bine doar filmezi decat sa editezi. Quote
shark1X Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) De ce ai edita in Sony Vegas daca nu faci cine stie ce efecte? Pentru inceput incearca Camtasia. Edited February 10, 2017 by shark1X Quote
DaNN. SAMP Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Nu poti avea succes facand gaming  fara voce in ziua de azi. Daca filmezi pur si simplu un joc fara voce si-l urci pe youtube nu o sa ai succes crede-ma, fa' episoade cu voce ! Multa Bafta !   P.S Iar cu editatul, nu trebe sa te complici prea mult sa le faci in Sony, cel mai bine este in Camtasia pentru inceput, dupa poti incepe cu alte programe de editat mai complexe, succes ;) Quote
Growy Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Dupa parerea mea daca vrei putin 'Succes' pe Youtube iti trebuie urmatoarele chestii:   Un microfon decent.  Un calculator destul de bun (80+ FPS).  O varsta maricica (14-30 ani).    P.S (Nu sunt Youtuber dar urmaresc destul de multi si toti cei de 'Succes' au toate chestiile pe care le-am scris).    Quote
paradoX.. Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Ia-ti un microfon, ce ai 12 ani ? si chiar daca ai nu-ti fie rusine, esti om... depaseste-ti limitele. Quote
LadReg Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Daca vrei sa te apuci de gaming cumpara un microfon decent (sa nu se auda bazait sau cv) si nu mai lasa radio on. In rest e ok. Succes. Quote
Recommended Posts