GabytzaS Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Salutare Bugged, am revenit cu un update major la fostului meu CMD pe care-l puteţi găsi aici: http://forum.bugged.ro/topic/239855-cleomoduri-pentru-news-reporter/. A.Primul mod, care a primit UPDATE a fost ReporterCMD, in ce consta UPDATE-ul facut lui: 1. Inainte numarul dumneavoastra de la comanda /telefon trebuia modificat din CMD. Acum trebuie sa deschideti "telefon.ini" si sa va scrieti numarul in locul indicat. 2.Comanda /telefon a fost modificata in /nr. 3.A fost adaugata lista cu promovari, /promovari. Veti putea da promovari foarte usor. Exemplu: /lspd ID Rank-ul avut. 4.A fost stearsa comanda /togall. Mi se parea inutila. Comenzi: ---După update comenzile arata asa: 1./anunţuri - Această comandă vă va arata 20 de anunţuri Role-Play. (Modul lui Coso conţine 25 de anunturi) 2./anunţ(1-20) - Comanda asta va pune pe /news Role-Play-ul dorit. Atenţie, comanda trebuie sa fie legată. 3./ag - Trimite acest mesaj pe /f "Cine doreşte să participe la AG să pună un [.] în chat. (Foarte util) 4./numar - Trimite acest mesaj pe /f "Numărul meu de telefon este [xxxx]". (Numarul il editezi din fisierul telefon.ini) 5./promovari - Arata lista comenzilor pentru a trimite un anunt de promovare! 6./veh - Arata o lista cu masinile mai greu de scris. Cum se instalează? - aveţi nevoie de SAMPFUNCS şi de CLEO, link de download: click pentru download - copiaţi fişierul ReporterCMD si telefon.ini în folderul vostru CLEO. B. Al 2 mod, colectia de CMD-uri cu modelele live a primit UPDATE major. In ce consta acest UPDATE? 1. A fost adaugat comenzi prin care să poţi da live fără să editezi cu Sanny-Builder, cu alte cuvinte puteţi da un live reuşit doar din comenzi. 2. A fost adăugat şi formulele pentru end, în diferite situaţii. Comenzi: -- Folosiţi comanda /interviu pentru a vă afişa toate comenzile, nu o sa le înşir aici! Cum se instaleaza? -La fel ca modul prezentat mai sus, aveţi nevoie de SAMPFUNCS şi de ClEO. -Modul conţine toate cele 4 modele existente pe serverul Blue Bugged. -Folosi model-ul dorit in functie de situatie. Link download ReporterCMD: apasa aici. Link download modele live: apasa aici. Modul a fost optimizat foarte bine, şi a fost testat de mine şi încă 2 persoane. Vă rog, ca în cazul în care o să găsiţi orice greşeală, să mă anunţati aici. În final reamintesc că acesta este un update la modul: http://forum.bugged.ro/topic/239855-cleomoduri-pentru-news-reporter/ Edited February 6, 2017 by Crowley - KingOfHell 6
.Edward. Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Foarte folositor. Edited February 19, 2017 by .Edward.
Gaby19 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Un link de descarcare pentru ambele moduri pe ZippyShare,te rog! La mine pe PC nu functioneaza GirlShare.
Recommended Posts