BlackEvil Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Salutare dragilor, am nevoie de ajutorul unui expert va rog eu frumos. Am destul de mult lag pe server. FPS am destul de mare intre 90 si 110. Internet 10 / 11 Mb pe secunda (italia, infostrada wind) Dual Core (pentru san andreas este bun, din ceea ce am vazut pe net) NVIDIA GEFORCE GT 520 ca placa video (una destul de buna pentru san andreas) RAM: 4 GB Windows 7 Ultimate SP1 + AM INSTALAT MOD-UL LUI JUSTINIAN, ACEL GTA3.IMG PENTRU LAG REMOVAL. De la ce poate fii problema si cum o pot rezolva? Va rog eu frumos. PS: Am si optiunile la minim in JOC, iar cand intru pe server am doar jocul deschis. http://imgur.com/a/BTdxg Quote
EXMiTAR. Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Probabil ai lag din cauza serverului, tuturor ni se intampla, mai ales in jurul orelor 18-21 Quote
BlackEvil Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Probabil ai lag din cauza serverului, tuturor ni se intampla, mai ales in jurul orelor 18-21 Nu poate fii gen pentru ca locuiesc in Italia? Quote
Solution MiXTAPE. Posted February 7, 2017 Solution Posted February 7, 2017 (edited) Nu poate fii gen pentru ca locuiesc in Italia? Si eu stau in Anglia si am aceasi problema, e de la host. Edited February 7, 2017 by rebeL 1337 1 Quote
BlackEvil Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 (edited) Foarte urat atunci, @Shad0w cred ca stie atunci deja problema, insa daca nu a fost rezolvata pana la momentul de fata.. nu cred ca in viitor se vor face miracole. Va multumesc si va urez o seara placuta! Sper sa fie o modalitate de un HOST mai bun si pentru cei din strainatate! LINK HOST - https://evolution-host.com/GameOffers/?game=samp Pentru 12 luni (1 an de zile) platesti suma de 1200 euro aproximativ. Cu 1000 slots + protectie ddos, download backups, default port. Nu ma pricep, insa pare ceva frumos si mai bun decat cel actual, chiar daca pentru cei care traiesc in Romania este perfect :( Edited February 7, 2017 by Cristoforo Quote
Gabriel Ghiun Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Nu poate fii gen pentru ca locuiesc in Italia? Si eu stau in Anglia si am aceasi problema, e de la host. E de la host. Quote
BlackEvil Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 E de la host. Iti multumesc frumos, dupa parerea voastra se poate rezolva aceasta problema daca se va schimba host-ul in viitor? Mersi totusi de ajutor, tuturor! Quote
Gabriel Ghiun Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Iti multumesc frumos, dupa parerea voastra se poate rezolva aceasta problema daca se va schimba host-ul in viitor? Mersi totusi de ajutor, tuturor! Host-ul nu o sa se schimbe, e ok asa. Din pacate sunt multi din strainatate care intampina probleme de genul, insa de multe ori isi revine de la sine, depinde. Quote
BlackEvil Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Host-ul nu o sa se schimbe, e ok asa. Din pacate sunt multi din strainatate care intampina probleme de genul, insa de multe ori isi revine de la sine, depinde. Foarte bine, nici eu in Romania nu aveam probleme pe server, insa nu cred ca ar fii o idee cam proasta schimbarea host-ului. Nu sunt specializat in acest domeniu, insa cred ca o schimbare va aduce schimbari si pentru cei din strainatate. Quote
DiMy Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Sunt din Republica Moldova si am aceeasi problema. Quote
Recommended Posts