DevilMaster Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Salut, ma joc putin timp si imi da no responing la joc. Ce sa fac? Nu am moduri in el. Inainte sa intru in mafie aveam un pack de moduri si nu imi facea asa ceva. Quote
Gabriel81 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Trebuie sa iti faci un alt user din PC nu un alt account de samp. Edited February 19, 2017 by Gabriel81 Quote
mada12345 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Înceacă să reinstalezi samp-ul, poate o să-ți meargă după. Quote
Seey Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Don't responding iti apare in momentul cand ceva nu ruleaza in contomitent cu Sistemul de operare. Click 2(click dreapte) pe gta.exe(in folderul jocului), apasa pe tabu de compatibilitate, seteaza-l pe windows service sp3(avand in vedere ca merge cu etitati de windows xp) si dai apply si ai rezolvat problema. Daca acest lucru nu iti rezolva problema, dute in My Documents in fisierul de config si vezi ca ai undeva usernet, sau daca nu il ai pune asa usernet = "1" 1 Quote
eti5650 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Don't responding iti apare in momentul cand ceva nu ruleaza in contomitent cu Sistemul de operare. Click 2(click dreapte) pe gta.exe(in folderul jocului), apasa pe tabu de compatibilitate, seteaza-l pe windows service sp3(avand in vedere ca merge cu etitati de windows xp) si dai apply si ai rezolvat problema. Daca acest lucru nu iti rezolva problema, dute in My Documents in fisierul de config si vezi ca ai undeva usernet, sau daca nu il ai pune asa usernet = "1" Eu asa am facut si mi-a mers, multumesc ! Quote
Ionut Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Înceacă să reinstalezi samp-ul, poate o să-ți meargă după. Quote
Recommended Posts