Cata Pui Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Salut, daca puteti sa imi lasati un sistem vip bunicel as fii recunoscator! :* :) Quote
MosEdi Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 poti cauta in diferite gamemode-uri. :/ buha v3 de ex Quote
Arnold Official Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Crezi că sistemul de VIP se face în 3 secunde? Trebuie să modifici 30% din GM, în cazul meu. Quote
MosEdi Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Crezi că sistemul de VIP se face în 3 secunde? Trebuie să modifici 30% din GM, în cazul meu. dap.. el crede ca e usor, ca primeste, si el copiaza acolo ;) Quote
M1hai Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Daca stii cat de cat pawno, poti face VIP-ul sub forma unui pPremium == 2 si gen premium normal e 1. Apoi comenzile le faci mai usor. Bine, la comanda /vipname e mai greu. Cel putin eu asa am in GM si imi e mai usor decat sa incep sa modific aproape tot.. Quote
Arnold Official Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Daca stii cat de cat pawno, poti face VIP-ul sub forma unui pPremium == 2 si gen premium normal e 1. Apoi comenzile le faci mai usor. Bine, la comanda /vipname e mai greu. Cel putin eu asa am in GM si imi e mai usor decat sa incep sa modific aproape tot.. Trebuie să modifici / rescrii comenzile /tradecar /sellcar /sellcarto etc, tot ce ține de mașini. Quote
M1hai Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Trebuie să modifici / rescrii comenzile /tradecar /sellcar /sellcarto etc, tot ce ține de mașini. adv Quote
Roby Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Daca te referi doar la cont VIP pentru useri nu este foarte greu, trebuie doar sa modifici baza de date, la profilul unui user sa apara "VIP", dupa care creezi o comanda / optiune la "/set" cu un querry unde sa seteze VIP = 1 sau VIP = 0, nu este foarte greu daca sti cat de cat limbajul pawn. Quote
Madmix Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 I-al pe cel din buha v3 ,recomand,daca chiar nu te pricepi un pm Quote
Recommended Posts