TL.AIkatraz Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: StefanVarsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Stefan, am 17 ani, vin dintr-un oras oarecum dezvoltat. Sunt o fire cu capul pe umeri, ma inteleg bine cu majoritatea oamenilor pe care-i cunosc. Nu sunt analfabet, stiu de caterincă, imi place la randul meu sa fac oamenii sa rada. Sunt o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat, as putea spune. Tin la glume, nu pun nimic la suflet cum o fac multi, asa-zisi ,,prieteni''. Sunt o fire mai mereu pozitiva si cu cheful de distractie. In timpul limber imi place sa ies prin oras, sau sa ma plimb cu bmx-ul cu amicii.Locatia(Oras): Tulcea.Ce gen de muzica asculti?: De toate, mai putin populara si rock. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : AikatrazNivel :38Nume folosite anterior:[]Adii.[]Vechime pe server: Joc din 05.01.2014. Am 3 ani de vechime.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost pentru necooperare teste TW.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Hxm86Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/AIkatrazAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am / avut vreo altercatie cu vreun membru AIM.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): _007, .wk, [FTW], .wG.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Doar sa:mp.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: dodoskateExperienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 / 10Experienta DM [ ()/10]: 10 / 10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Folosesc, dar nu doresc sa le fac publice aici.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa ma alatur clanului, deoarece sunt membrii maturi, se face multa caterincă, ma inteleg bine cu cativa membrii si mi-ar face placere sa ma distrez alaturi de ei.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu licente.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
Recommended Posts