KeLLo BuGGeD Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nume: Ionut.Varsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Ionut, am 16 ani si sunt din Baila. Sunt un baiat cu capul pe umeri, de treaba, istet, ager, cu simtul umorului si respectuos. In timpul liber joc fotbal cu prietenii, si joc mai des SA:MAP. Locatia(Oras): Braila. Ce gen de muzica asculti? Hot Romania. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : Brook.Nivel : 48, RP de 49.Nume folosite anterior: Nu am avut alt nume anterior.Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat o singura data pentru c-bug. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/YweiF Link cu faction history: Am sters Faction History.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu nu am nicio altercatie, ba chiar ma inteleg foarte bine cu dansii. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in .wG, si [AIM]. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost niciodata in KGB.Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alt joc.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: [Alex).Tpb, Maruzu, Gravess, Dimy, GhostRider97, si multi altii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 100%.
Recommended Posts