imAggbLow Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) Bună seara prieteni, recent când am vrut să intru să mă joc Gta san andreas, mi-se mişcă în lag, am încercat şi cu gta-ul de pe site-ul de moduri a lui tibi. şi dupa un alt site, respectiv de 4GB. Ţin să precizez că această problemă cu lag-ul o am doar în GTA, în alte jocuri mi-se mişcă bine. Vă rog să mă ajutaţi, nu am chef să reinstalez windows. Vă salut şi vă mulţumesc. :D Edited February 10, 2017 by imAggbLow Quote
DaNN. SAMP Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Nu trebuie sa-ti reinstalezi windows-ul, trebuie doar sa gasesti in GTA ok, poate ala care l-ai descarcat nu e bun sau cine stie... Dupa ce iti reinstalezi GTA-ul incearca sa numai descarci atatea moduri, multa bafta ;) Quote
imAggbLow Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Nu trebuie sa-ti reinstalezi windows-ul, trebuie doar sa gasesti in GTA ok, poate ala care l-ai descarcat nu e bun sau cine stie... Dupa ce iti reinstalezi GTA-ul incearca sa numai descarci atatea moduri, multa bafta ;) Salut, frate sincer am luat gta-ul de pe site-ul lui tibi si nu folosesc absolut niciun mod. Quote
DaNN. SAMP Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Atunci ia-l de pe alt site, iti recomand The Pirate Bay Quote
TiGHT Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Intra in setari, display si dezactiveaza frame limiter. O sa ai mai multe FPS-uri si nu o sa mai ai asa de mult lag. Quote
imAggbLow Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Am uitat sa precizez ca, am gta-ul pe LOW deoarece nu am un calculator asa performant, daca aveti link cu un gta bun va rog sa mi-l dati in Privat, multumesc. Quote
Ramzes Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Am uitat sa precizez ca, am gta-ul pe LOW deoarece nu am un calculator asa performant, daca aveti link cu un gta bun va rog sa mi-l dati in Privat, multumesc. Aici cred ca calculatorul e mai mult de vina decit gta-ul. Quote
titoufbe Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Salut, frate sincer am luat gta-ul de pe site-ul lui tibi si nu folosesc absolut niciun mod. Incearca-l pe asta care-l folosesc si eu: http://www.girlshare.ro/3489722808 Quote
imAggbLow Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Aici cred ca calculatorul e mai mult de vina decit gta-ul. Nu cred ca, calculatorul are vreo vina deoarece inainte mi-se misca foarte bine GTA-ul. Celelalte jocuri mi-se misca foarte bine. Quote
VincentYang Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Iti recomand acest GTA, nu are virusi si eu il folosesc de 2-3 ani, nu are nici un mod si are doar 678 MB. Bafta ! https://piratenproxy.nl/[ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download programe/jocuri/muzica/filme. puteti primi WARN pe forum. ].org/torrent/7215807/Gta_San_Andreas_(No_Mods) Quote
Solution imAggbLow Posted February 13, 2017 Author Solution Posted February 13, 2017 Cer inchiderea acestui topic deoarece am gasit rezolvare. Era de la rezolutie. Multumesc celor ce au vrut sa ma ajute, va urez o zi buna. Quote
Recommended Posts