boyzilli Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Nick: boyzilli Tip(avatar/semnatura/logo): avatar Stock: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/nlktrafzb/ Text: Boyzilli Detalii: font-ul sa fie unul frumos , sa iti sara in evidenta.. Detalii despre text: Surprindeti-ma @@Nyro @ Va astept :) mersi.
CiprianChi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 @@boyzilli Sper sa iti placa, daca nu iti place spunemi ce sa adaug sau sa editez.
boyzilli Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 @ , scuze sa iti spun , dar nu imi palce. 1. fontul de la text. 2. Sa fie nu stiu..pe imagine sa faci niste efecte.. Sper sa nu te superi.
CiprianChi Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) @@boyzilli scuze da aseara eram obosit si azi toata ziua am fost plecat, si am mai stat pe froum de pe telefon, acum ma apuc si de poza ta. Edited August 3, 2013 by Dr.Dead
boyzilli Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 @ - Okei. Scuze ca te-am presat..te astept :p..vezi ca diseara la ora 12:00 - 1:00 sa vor posta meciurile la "ClasicBet"..parca ai participat? nu?
Sorin Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 @@boyzilli ia vezi asta iti place . P/S: nu fii dur cu mine sunt incepotor . Poza : - Uploaded with ImageShack.us
boyzilli Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 @ - Nu sunt dur. E frumoasa..dar eu vroiam si ceva pe imagine , pe stock adica...si scrisul putin mai mic..daca se poate? Multumesc.
Sorin Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 @ - Nu sunt dur. E frumoasa..dar eu vroiam si ceva pe imagine , pe stock adica...si scrisul putin mai mic..daca se poate? Multumesc. Deci vrei scrisul mai mic si sa scriu pe jumatea imaginii . Eu asa am inteles .
boyzilli Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 @ - Deci , eu vreau sa fie scrisul mai mic si fontul unul mai frumos..si pe imagine pe stock..sa pui niste efecte.. Mersi.
Sorin Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 @ - Deci , eu vreau sa fie scrisul mai mic si fontul unul mai frumos..si pe imagine pe stock..sa pui niste efecte.. Mersi. Ok , am inteles !
CiprianChi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 @@boyzilli Gata, Scuze ca a durat asa mult. Sper sa iti placa
boyzilli Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 @ - E superba...dar fontul de la text poti sa il schimbi? unde scrie "boyzilli".?
CiprianChi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) @@boyzilli Sunt bune? Sper sa iti placa una. sau Edited August 4, 2013 by Dr.Dead
Recommended Posts