Arnold Official Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Bafta! Sper sa iasa ceva frumos :D 1+ Multumim. 1 Quote
LucianGM Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 [Update's by SKiM] - Adaugat un timer la admin duty. (Expira la 3 minute de cand folosesti /aduty). - Acum se ia kick daca esti AFK de fix 30 minute. (testam, functioneaza cum trebuie). - Adaugata comanda /gethere. - Adaugate comenzile speciale pentru evenimente: /areagun,/areadisarm (a2+) /areafreeze, /areaunfreeze, /areaheal (a1+) (Tip update: Small) 1 Quote
Arnold Official Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) New Updates [Arnold] - Am adaugat garduri la CNN (CNN PE PLAJA) - Am adaugat garduri si la CNN vechi (CNN CENTRAL) - Am adaugat garduri la parcarile de la CNN (CNN PE PLAJA - CNN NOU) Tip Update [Very Small] Edited February 18, 2017 by The Legend Arnold 1 Quote
Skythius Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Baftă la gamemode. Sper să iasă ceva fain. Quote
Coso Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 aştept link de download să fur comenzi on: gl! Quote
Arnold Official Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 aştept link de download să fur comenzi on: gl! Imediat îl postez. on:ms. Bafta! ms. Baftă la gamemode. Sper să iasă ceva fain. multumim. Quote
Un4m3d_Hokage Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Daca chiar vreti sa continuati cu acest gamemode, va recomand sa incepeti la tare, nu luati usor cu comenzile... Incepeti direct cu sisteme. Quote
Arnold Official Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Daca chiar vreti sa continuati cu acest gamemode, va recomand sa incepeti la tare, nu luati usor cu comenzile... Incepeti direct cu sisteme. Asta incercam sa facem. bafta. ms. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ New announcement: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - | REVILLZ S-A INTORS | - - - - - - - - - - - - - - - - - Quote
Arnold Official Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ Poze System 'Register / Login': *Tin sa mentionez ca probabil textele nu au fost scrie corect gramatical, vor fii editate TOT / DIALOGURI ETC.* Edited February 20, 2017 by The Legend Arnold Quote
AnV3rG0r_ Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Gj fain, mai ales: se pare ca ai varsta de x ani, multi inainte:) Quote
zguNNy Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 In regulamentul helperilor scrie așa: "Nu ai voie să joci pe niciun alt server, decât BuGGeD". Nu am de gând să joc pe alt server, voi juca doar pe BuGGeD până cred eu că numai am timp de SA:MP. vrajeala 1 Quote
Arnold Official Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) vrajeala Fară off-topic, nu am de ce să argumentăm, las-o asa. Edited February 20, 2017 by The Legend Arnold Quote
EAX.. Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ Poze System 'Register / Login': *Tin sa mentionez ca probabil textele nu au fost scrie corect gramatical, vor fii editate in urmatorul update* Este inceput de gm-ul inceput de Tudor, nu? Quote
Kingsley Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Este inceput de gm-ul inceput de Tudor, nu? Eu nu tin minte sa il fi facusi in limba romana. In fine daca ati inceput de la el vezi ca am lasat cateva greseli. La DMV masina se respawneaza, nu se distruge. La register trebuie modificata interogarea, nu verifica parola (fuck WiDuAlK, luasi gmu' lui) Anunt: v3 is cooming. Quote
Arnold Official Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Eu nu tin minte sa il fi facusi in limba romana. In fine daca ati inceput de la el vezi ca am lasat cateva greseli. La DMV masina se respawneaza, nu se distruge. La register trebuie modificata interogarea, nu verifica parola (fuck WiDuAlK, luasi gmu' lui) Anunt: v3 is cooming. Registerul / Loginul a fost schimbat TOTAL, nu mai sunt acelasi dialoguri / texte \ coduri etc. Noi dialoguri băgate / făcute total de la 0, se integrează CORECT, cum trebuie. Anunt: v3 is coming. Este inceput de gm-ul inceput de Tudor, nu? Registerul / Loginul a fost de la Tudor, exact, pentru ca ne-am grabit sa facem sistemele celelalte. Versiunea 3 | Register / Login schimbat TOTAL, acum arată mai frumos. Am mentionat mai sus că vom schimba TOT la register / login și așa a fost. :) Edited February 20, 2017 by The Legend Arnold Quote
Seraphim Alastair Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 Sistemul de login si register a fost schimbat total. Revenim cu mai multe poze de la alte update-uri facute. 2 Quote
Recommended Posts