Oleg Buraga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Am avut 2 conturi anterioare. MisTraL, si Marian_hr. Varsta:17 ani.Localitate: Bucuresti.Ore jucate: 717 ore. Level: Level 30.Vechime pe server: Sunt pe server de la inceput din 2014, dar joc pe sa-mp de aproape 5 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Colea_NemtanuCe alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?: Am fost banat odata, demult. 3/3 warns.Ce faci in timpul liber?: Joc SA:mp.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Marian, am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o presoana descurcareata si amuzanta. Imi place sa ma plimb cu prietenii si sa joc football. Obisnuiesc sa ajut oamenii fara a cere ceva in schimb.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fierro Police Departament cu rank 3 la 60 de zile, am demisionat pentru ca nu luam rank-up chiar daca nu aveam nici o sanctiune.Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Eu ma inteleg cu toata lumea. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca clanul Alliance este cel mai bun clan si mai interesant clan de pe server. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca eu nu profit de aceasta ocazie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, eu cred ca pot juca mai mult de 10 ore pe server.
Dan Iulian Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): []Victor. Varsta: Am frageda varsta de 16 ani.Localitate: Icuseni, Vorona, Botosani. Ore jucate: Am aproximativ 400 de ore. Level: Detin level 24.Vechime pe server: Am o vechime pe server de 1 an si cateva luni.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/JulianoCe alte jocuri joci?: M-ai joc si FIFA 2017.Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost si nici nu mi-as dori sa fiu.Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii si joc fotbal.Descrie-te pe scurt: Buna seara, sunt o persoana sincera, cu cei 7 ani de acasa, imi place sa lucrez in echipa si totodata imi plac oamenii seriosi, nu caut tangente cu nimeni si imi place sa respect lumea.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro si am stat in jur de 100 de zile.Ai mai fost in [A]?: Nu, insa mi-as dori enorm de mult sa am aceasta posibilitate. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea membrilor si vreau sa spun ca sunt foarte de treaba. De ce [A] si nu alt clan?: Am ales [A] si nu alt clan deoarece cred ca este cel mai bun clan de pe acest server, dupa parerea mea. De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider ca merit in clan deoarece am un Faction History decent si frumos, nu am cine stie ce sanctiuni si petrec foarte mult timp pe server in ultimul timp. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, fara nicio problema, o seara buna! Nickname pe server (+ anterioare): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce [A] si nu alt clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:
Tobyto Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Bozzzy980; Clona2; Alexutzzz Varsta: 18 ani.Localitate: PitestiOre jucate: 300 de ore. Level: 20Vechime pe server: 2 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/TobytoCe alte jocuri joci?: CS:GO, LoL, Dota2.Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.Ce faci in timpul liber?: Imi ocup timpul liber cu gaming si sport.Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat glumet, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni. Imi place foarte mult jocurile pe calcualtor si sportul, iar despre oameni, ii respect pe toti, chiar daca acestia nu au acelasi respect. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: San Fierro Police Departament, rank 2, 18zile.Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu marea majoritate. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este cel mai bun si vreau sa fac parte dintr-un colectiv de elita. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu ma simt cu nimic mai deosebit fata de ceilalti, doar cred in mine si in telurile mele. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.
Evando Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): DaniDm, Arthuro Varsta: Am 17 ani.Localitate: CraiovaOre jucate: Am 774 ore jucate. Level: Am level 35.Vechime pe server: 2 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DaniDM. Ce alte jocuri joci?: CS GO, GTA V, CS 1.6.Ai fost banat vreodata?: Da.Ce faci in timpul liber?: Ma joc sa:mp si ies cu prieteni in oras.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stefan Daniel Ionut sunt din Craiova si am varsa de 17 ani sunt o fire calma, cu cei 7 ani de acasa, nu ma enervez repede, respect pe cine trebuie respectat si cine ma respecta, Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult 60 zile.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan cu nimeni. De ce [A] si nu alt clan?: As dori sa intru in [A] si nu in alt clan deoarece este un clan foarte frumos cu niste membri de nota 10 mai ales lideru, cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat calm cu bunu simt, foarte activ si ca pot lucra in echipa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.
Costi Gbr Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Varsta:14 Ani.Localitate:Galati.Ore jucate:272. Level:15.Vechime pe server:2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ShifuCe alte jocuri joci?:Metin,Cs,Mortal Kombat.Ai fost banat vreodata?:Nu.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa ies afara cu prieteni la un footbal sau sa stau sa ma joc samp.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Costi, am 14 ani si sunt din Galati.Sunt un baiat cu un simt al umorului foarte dezvoltat.Am loc de "Buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a imi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam.Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa.Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere.Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot.Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari, dar ma enervez cand ma ia cineva peste picior, ma minte sau ma santajeaza.Nu imi place sa fiu batjocorit.Atata timp cat ofer respect vreau si eu la randul meu sa primesc tot acelasi lucru.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Nu am mai fost in alte factiuni.In ziua de azi sunt in Las Venturas Paramedic,acumulez r3 tester+responsabil cu 28 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai bun clan de pe serverul Red.Bugged. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un om cu cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Nu se pune problema.
18Th.LordNiko Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): LordNiko Varsta: 17 ani.Localitate: Ploiesti.Ore jucate: 1738 ore. Level: 47.Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/LordNikoCe alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat.Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cristian si sunt o fire sociabila, prietenoasa, calma, amabila, sunt idealist si imi place ca toata lumea sa se simta bine in preajma mea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult intr-o factiune 69 de zile si am avut rank 5.Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai respectat clan de pe server si este un clan capabil. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am o anumita vechime pe server si un anumit numar de ore. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca.
Pustanu Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname:Chirurg.pustanu Varsta: 16 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 50 Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://redpanel.bugg...ofile/chirurg.pustanu Ce alte jocuri joci?: CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?:Ma joc samp. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil si ma integrez foarte usor in noi colective sau grupuri. O fire placuta, cu simtul umorului si cei 7 ani de acasa. Nu agreez glumele nesarate si incerc sa nu ma implic in conflicte de orice fel. Pun accent pe prezent, nu ma uit in trecut si nu ma avant spre viitor, traind clipele la maxim. Imi plac noile experiente de viata, calatoriile si campingul. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The russian mafia unde am avut 121 days rank 6. Ai mai fost in [A]?:Nu am mai fost de aceea am indraznit sa aplic .
Vasil Paul Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): REASON ( Moose. era anterior) Varsta: 21Localitate: Sighetu-Marmatiei, jud.Maramures.Ore jucate: 1183 Level: 39Vechime pe server: 2 aniLink profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ReasonCe alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri, deoarece lucrez si imi fac timp doar pentru SA:MPAi fost banat vreodata?: Da, am fost o singura data banat pentru termen de 7 zile.Ce faci in timpul liber?: Scriu versuri, fac rap, inregistrez, joc fotbal si SA:MP, evident.Descrie-te pe scurt: Sunt putin mai rebel ca sa zic asa, apropo, sunt Paul. Prietenii ma vad ca un frate, imi place sa fac lumea sa rada, sa zambeasca. Ador fotbalul si rap-ul. Acum 3 ani, eram singurul tip din clasa care a picat bacu la mate, a fost un sentiment naspa. Pot sa zic ca sunt sociabil si fara indoiala, am sa ma inteleg bine cu membrii acestui clan Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic Lv, 63 de zile, iar dupa ce a intervenit o problema nu m-am putut loga 3-4 zile pe net si am fost demis pentru inactivitate.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, dar as vrea foarte mult sa intru Cu cine te intelegi din clan?: Nu-mi vin persoane in minte, dar asta e scopul meu de a intra in acest clan, de a-mi face legaturi si prieteni noi De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca asta am vrut de cand am inceput sa joc pe serverul lui Eugen. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu depinde de mine daca merit sau nu, voi decideti daca vreti sa ma cunoasteti mai detaliat si daca vreti sa fim prieteni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta!
Phantasm Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Contul actul: Phantasm, si am mai avut contul []Flaviu. Varsta:Am 17 ani.Localitate:Sunt din localitatea Sebes.Ore jucate:Am 507 ore jucate. Level:29.Vechime pe server:Joc SA:MP de aproximativ 2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/PhantasmCe alte jocuri joci?:Joc doar SA:MP.Ai fost banat vreodata?:Nu am fost.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber de obicei ma joc SA:MP.Descrie-te pe scurt:Ma nuesc Emanuel sunt din orasul Sebes. Sunt o fire prietenoasa cu cei din jur imi place sa ajut pe toata lumea cu ce pot.In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal sau in oras sau cel mai des sa joc SA:MP.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in Fbi factiunea actuala am 62 zile si detin r5.Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost cu contul []Flaviu. Cu cine te intelegi din clan?: Dead,Friedrich,Rixon,Mike[] si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales alliance si nu alt clan pe ca este un clan respectat pe server cu membri respectosi si un lider si colideri de exceptie. De ce crezi ca meriti in clan?Eu cred ca merit in sa intru in clan deoarece cred ca pot face fata regulilor clanului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, chiar mai mult. 0 Youtube Channel - Click
Ionut C. Ovidiu Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): CilibiuBest Varsta: 17 ani.Localitate: Posta Cilnau.Ore jucate: 1270 Level: 46Vechime pe server: 1 an jumate.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[]CiLy[]Ce alte jocuri joci?: Doar sa-mpAi fost banat vreodata?: Din pacate da.Ce faci in timpul liber?: Plimbari cu prietenii, si pe sa-mp.Descrie-te pe scurt:Salut! Ma numesc Ionut si am frumoasa varsta de 17 ani. Locuiesc in i judetul Buzau. Sunt o persoana sociabila si foarte prietenoasa. Imi place sa lucrez in echipa si sa imi fac prieteni noi. In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP, sa ies cu prietenii si sa stau cu familia. Sunt o fire respectoasa care se fereste de certuri si de barfa, sunt prieten cu toata lumea si respect pe toata lumea atata timp cat sunt respectat si eu la randul meu. Sunt o persoana serioasa si pun suflet in ceea ce fac.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 27 days r3 in SFPD si este factiunea care o detin in acest moment.Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Hobbit, Krawis Ramses Blex44.... De ce [A] si nu alt clan?: Este un clan cu potential, si imi place mult acest clan. De ce crezi ca meriti in clan? Am toate calitatile pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.
s L a y d 3 r Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):TwiX[] Varsta:Am 16 ani.Localitate:Prahova, oras Ploiesti.Ore jucate:381. Level:21Vechime pe server:Joc de 2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Twix[]Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?:Am fost banat doar odata de catre Kronick pentru Ascundere moduri/programe ilegale (TW) din cauza cmd-ului care nu se actualiza in winprefatch in momentul in care il deschidea.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu baietii in oras la o terasa sau cu fete, ma duc la fotball in sala si ma joc SAMP.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Eduard Andrei, am varsta de 16 ani si sunt din judetul Prahova, oras Ploiesti. Sunt o fire calma cu un psihic calm. Imi place sa lucrez in echipa cu cei care isi dau silita. Tin la glume pana intr-un anumit punct de vedere.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in Las Venturas Paramedic Departament, 111 de zile acum am 11 days si rank 2 in factiunea School Instructors LS-LV ( Factiune actuala )Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Razvan5 fratele meu din alta mama, Bock, OneaCsh, Krawius si Tedy. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales acest clan deoarece este unul cu un statut foarte ridicat cu membrii foarte buni si civilizati. Este un clan foarte puternic pe acest server. De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca sunt activ, respectos si ajutator. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Edited February 20, 2017 by T w i x x
Dan Iulian Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): []Victor. Varsta: Am frageda varsta de 16 ani.Localitate: Icuseni, Vorona, Botosani. Ore jucate: Am aproximativ 400 de ore. Level: Detin level 24.Vechime pe server: Am o vechime pe server de 1 an si cateva luni.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/JulianoCe alte jocuri joci?: M-ai joc si FIFA 2017.Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost si nici nu mi-as dori sa fiu.Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii si joc fotbal.Descrie-te pe scurt: Buna seara, sunt o persoana sincera, cu cei 7 ani de acasa, imi place sa lucrez in echipa si totodata imi plac oamenii seriosi, nu caut tangente cu nimeni si imi place sa respect lumea.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro si am stat in jur de 100 de zile.Ai mai fost in [A]?: Nu, insa mi-as dori enorm de mult sa am aceasta posibilitate. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea membrilor si vreau sa spun ca sunt foarte de treaba. De ce [A] si nu alt clan?: Am ales [A] si nu alt clan deoarece cred ca este cel mai bun clan de pe acest server, dupa parerea mea. De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider ca merit in clan deoarece am un Faction History decent si frumos, nu am cine stie ce sanctiuni si petrec foarte mult timp pe server in ultimul timp. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, fara nicio problema, o seara buna! Nickname pe server (+ anterioare): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce [A] si nu alt clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:
Danyel Dany Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):SHELLiKOV. - Varsta:15 Ani.Localitate:Moara Vlasiei.Ore jucate:1300 Level:38Vechime pe server:2 Ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SHELLiKOV. Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.Ai fost banat vreodata?:Da am fost banat deoarece am acumulat maximul de warn's 3/3.Ce faci in timpul liber?:Ma joc SA:MPDescrie-te pe scurt:Sunt un baiat integru, cu cei sapte ani de acasa, cu simtul umorului si imi place sa glumesc dar cu cei care imi permit. La randul meu, sunt respectuos, nu sunt genul de persoana care sa injure sau sa vorbeasca vulgar. Stiu ce este bunul simt, ma integrez repede intr-un colectiv si imi fac repede prieteni noi si buni. Urasc minciuna si persoanele false, de felul meu sunt un baiat serios care stie ce vrea de la viata si ce este cel mai bine pentru mine si cei din jur. Imi place sa descopar lucruri noi, persoane si multe altele.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in The Italian Mafia, rank 3 si 31days.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am tangente cu nici un membru. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan cu membri de treaba. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt foarte activ pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da pot juca chiar mai multe ore pe saptaman.
ADRE Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): ADRE (adr3) Varsta: 18 ani.Localitate: Ciorogarla.Ore jucate: 879 de ore. Level: 25.Vechime pe server: Aproape 2 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ADRECe alte jocuri joci?: Doar SA-MP momentan.Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat vreodata.Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii, ma joc la calculator, ascult muzica.Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana de gasca, imi place munca in echipa, imi place sa fac totul aproape perfect si nu imi plac persoanele laudaroase.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 17 zile si am avut rank 2. Momentan nu am timpul necesar sa intru in factiuni si de aceea stau civil.Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Bush. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece Alliance este un clan foarte respectat pe acest server si unul dintre cele mai bune clanuri. De ce crezi ca meriti in clan?: Sunt o persoana matura si nu am conflicte cu membrii acestui clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.
Vasil Paul Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): REASON ( Moose. era anterior) Varsta: 21Localitate: Sighetu-Marmatiei, jud.Maramures.Ore jucate: 1183 Level: 39Vechime pe server: 2 aniLink profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ReasonCe alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri, deoarece lucrez si imi fac timp doar pentru SA:MPAi fost banat vreodata?: Da, am fost o singura data banat pentru termen de 7 zile.Ce faci in timpul liber?: Scriu versuri, fac rap, inregistrez, joc fotbal si SA:MP, evident.Descrie-te pe scurt: Sunt putin mai rebel ca sa zic asa, apropo, sunt Paul. Prietenii ma vad ca un frate, imi place sa fac lumea sa rada, sa zambeasca. Ador fotbalul si rap-ul. Acum 3 ani, eram singurul tip din clasa care a picat bacu la mate, a fost un sentiment naspa. Pot sa zic ca sunt sociabil si fara indoiala, am sa ma inteleg bine cu membrii acestui clan. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic Lv, 63 de zile, iar dupa ce a intervenit o problema nu m-am putut loga 3-4 zile pe net si am fost demis pentru inactivitate.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, dar as vrea foarte mult sa intru Cu cine te intelegi din clan?: Nu-mi vin persoane in minte, dar asta e scopul meu de a intra in acest clan, de a-mi face legaturi si prieteni noi De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca asta am vrut de cand am inceput sa joc pe serverul lui Eugen, sa intru in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu depinde de mine daca merit sau nu, voi decideti daca vreti sa ma cunoasteti mai detaliat si daca vreti sa fim prieteni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta! Edited February 20, 2017 by Moose.
Costi Gbr Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Nu am mai avut alte conturi. Varsta:14 ani. Localitate:Galati.Ore jucate:272. Level:15.Vechime pe server:2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ShifuCe alte jocuri joci?:Metin,Cs,Mortal Kombat.Ai fost banat vreodata?:Nu.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa ies afara cu prieteni la un footbal sau sa stau sa ma joc samp.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Costi, am 14 ani si sunt din Galati.Sunt un baiat cu un simt al umorului foarte dezvoltat.Am loc de "Buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a imi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam.Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa.Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere.Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot.Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari, dar ma enervez cand ma ia cineva peste picior, ma minte sau ma santajeaza.Nu imi place sa fiu batjocorit.Atata timp cat ofer respect vreau si eu la randul meu sa primesc tot acelasi lucru.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Nu am mai fost in alte factiuni.In ziua de azi sunt in Las Venturas Paramedic,acumulez r3 tester+responsabil cu 28 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai bun clan de pe serverul Red.Bugged. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un om cu cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Nu se pune problema.
nkadrian Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Nu am. Varsta:Am 14 ani.Localitate:Locuiesc in Bucuresti.Ore jucate:Am 200 de ore jucate. Level:Am level 20.Vechime pe server:Joc pe acest server de 2 luni.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SweetCe alte jocuri joci?:Ma mai joc CS:GO.Ai fost banat vreodata?:Nu am fost.Ce faci in timpul liber?:Imi petrec timpul liber cu prietenii si cu familia.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Adrian, am varsta de 14 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat modest, caruia ii place sa incerce lucruri noi. Ma integrez foarte repede in grupui noi si imi place sa imi fac prieteni. Sunt foarte respectuos cu persoanele care ma respecta de asemenea si cu cine nu ma respecta. Sunt o fire amuzanta, energica, descurcareata, calma, linistita si intelegatoare. Imi place sa lupt pentru ceea ce este al meu si pentru ceea ce imi place. Nu renunt usor la lucrurile mele si persoanele de langa mine.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Acum fac parte din Taxi LV si n-am mai facut parte din alta factiune. Am rank 3 si 29 de zile.Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Spazzy, dar pe parcurs ma voi imprietenii si celelalte persoane. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este unul dintre cele mai bune clanuri. De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit sa intru in acest clan deoarece sunt foarte activ avand 4-5 ore pe zi si sunt o persoana de treaba. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, chiar mai mult.
Andrei Guta Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):[].AndreY..[], nick anterior P8telo3. Varsta:Am varsta de 16 ani.Localitate:Locuiesc in localitatea Campulung.Ore jucate:Detin 1757 ore jucate. Level:Am level 40.Vechime pe server:Joc pe acest server de aproximativ 2 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[].AndreY..[]Ce alte jocuri joci?:Momentan joc doar SA:MP.Ai fost banat vreodata?:Da, am fost.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber, stau cu prietenii, ascult muzica, imi ajut parintii la diferite lucruri, ma plimb si nu in ultimul rand, stau la calculator ca orice adolescent de varsta mea.Descrie-te pe scurt:Sunt un om educat si bine pus la punct.Stiu ce inseamna respectul si cultura.Imi place ca mereu sa fiu in buna intelegere cu oricine.Nu creez probleme si sunt cam timid.Stiu sa ascult de cei mai mari decat mine si nu ma bag unde nu-mi fierbe oala.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department, aici acumuland 104zile si rank 5.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu cristian131, CosminGrigore02, Nicodim, Skinny27 si cu Drakez. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este unul dintre cele mai importante si respectate clanuri de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece am cerintele necesare pentru acest clan, si am reusit sa acumulez destula experienta pe acest server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.
Shikoku Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Shikoku Varsta: Am 16 ani.Localitate: Sunt din municipiul Brasov.Ore jucate: Am 304 de ore jucate. Level: 18, pot face 19.Vechime pe server: Joc de pe 02.07.2016.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/ShikokuCe alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends si Dead by daylight. Am jucat in trecut si Dota2, dar numai cateva saptamani.Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.Ce faci in timpul liber?: Dorm, fac teme, ies afara cu prietenii sau ma joc pe calculator.Descrie-te pe scurt: Sunt un tip cu bun simt, nu imi place sa ma bag in seama, consider ca cel mai important in a te intelege cu un om este respectul. Daca tu respecti pe cineva, sunt sanse foarte mari ca tu, la randul tau sa fii respectat. Ma vad ca pe un om matur, care nu traieste doar pentru a ocupa un spatiu pe planeta Pamant. Sunt pasionat de informatica, mai exact de programarea jocurilor, dar din pacate nu am destula experienta incat sa creez chiar eu unul. Cel mai mult am reusit sa fac ceva copcmd, reportercmd pentru samp.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi SF, rank 4, dar pentru o eroare in regulament comisa de HighSictir, un calcul gresit, am fost demis pentru "Raport incomplet", dupa aceea am fost ajutat de catre admini si mi s-a schimbat in faction history, de aceea scrie demisie.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata in Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu: Milu., Hobbit, Estopus (cel mai bun prieten din clan), .EzeQ, MihaiG, Blex44, Cattalina, George4994 si ma mai inteleg ok cu xAndrew. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] mi se pare a fi cel mai serios clan, nu oricine intra in el, e o ocazie unica sa intri in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa fac parte din clan deoarece ma vad cat de cat activ, serios si respectuos. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot face acest lucru, pot juca in jur de 15 ore pe saptamana, depinde de scoala, de teste si de teme. Edited February 20, 2017 by Shikoku
Phantasm Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Contul actul: Phantasm, si am mai avut contul []Flaviu. Varsta:Am 17 ani.Localitate:Sunt din localitatea Sebes.Ore jucate:Am 507 ore jucate. Level:29.Vechime pe server:Joc SA:MP de aproximativ 2 ani.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/PhantasmCe alte jocuri joci?:Joc doar SA:MP.Ai fost banat vreodata?:Nu am fost.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber de obicei ma joc SA:MP.Descrie-te pe scurt:Ma nuesc Emanuel sunt din orasul Sebes. Sunt o fire prietenoasa cu cei din jur imi place sa ajut pe toata lumea cu ce pot.In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal sau in oras sau cel mai des sa joc SA:MP.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in Fbi factiunea actuala am 62 zile si detin r5.Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost cu contul []Flaviu. Cu cine te intelegi din clan?: Dead,Friedrich,Rixon,Mike[] si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales alliance si nu alt clan pe ca este un clan respectat pe server cu membri respectosi si un lider si colideri de exceptie. De ce crezi ca meriti in clan?Eu cred ca merit in sa intru in clan deoarece cred ca pot face fata regulilor clanului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, chiar mai mult. 0 Youtube Channel - Click
Smanex Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Smanex Varsta: 17 anii. Localitate: Sibiu Ore jucate: 345 de ore Level: 22 Vechime pe server: Joc de mult timp dar am mai avut contul CALiNN si am mai jucat pe orange tot cu CALiNN.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/SmanexCe alte jocuri joci?: Mai joc League & Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu.Ce faci in timpul liber?:Joc fotbal sau ies cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Coman Petrisor Calin , am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Sibiu. Sunt un baiat cu cei 7 anii de acasa si imi place sa imi traiesc viata. In timpul liber ma joc pe Laptop sau merg la fotbal. Hooby-ul meu este Ciclismul dar il practic foarte rar.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 65 de zile pe acest server.Ai mai fost in [A]?: Nu am avut parte de o asa placere. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Iulian , cu Mike si cu Leito. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan cu renume pe server si toti membrii care fac parte din el sunt respectati. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece eu zic ca am experienta am mai avut rank 5 in S.I SF si fac parte din S.I Lv si sunt un baiat cu spirit de echipa si imi place sa ma inteleg bine cu " Legendele " serverului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal .
Peanut98 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Peanut. / Peanut98 (anterior) Varsta: 18 aniLocalitate: IasiOre jucate: 1098 Level: 35Vechime pe server: Un an si 3 luni.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Peanut. Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc.Ai fost banat vreodata?: Nu.Ce faci in timpul liber?: In aceasta perioada nu prea am timp liber, incerc sa ma pregatesc cat mai mult pentru admitere. In putinul timp liber pe care il am cant la chitara, joc SA:MP, ies cu prietenii si in week-end joc fotbal.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bogdan, am 18 ani si sunt din Iasi. Sunt o fire foarte comunicativa, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, tin la glume si nu ma supar chiar daca cineva face 'misto' de mine, daca nu intrece limita. Ma enervez foarte greu, dar atunci cand o fac prefer sa ma retrag pentru ca stiu de ce sunt capabil. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 112 zile in San Fierro Police Department, rank 5.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am avut ocazia sa fac parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Jenel, xAndrew, Gizas, Bock, Eugen, Helen, Florin, Hobbit, Eduard, MihaiG, .Geo, RobinAlex., Ramses, Dead, Blex44, Zero, Andrei. Nu am avut nicio problema cu nimeni din clan, doar ca pe restul nu am avut ocazia sa ii cunosc, ca sa ma inteleg cu ei. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece aici am foarte multi prieteni, este un clan respectat pe server si as fi onorat sa fac parte din acesta. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in acest clan deoarece am un trecut destul de frumos pe server. Am avut sanctiuni doar la inceput, cand nu stiam regulile si toate cele, dar de atunci m-am comportat exemplar. De asemenea, consider ca mi-am facut treaba cat am fost liderul LSPD si am demonstrat ca sunt capabil sa tin o functie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Ma voi stradui.
FreD3Sh Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Pe comunitatea BuGGed am avut mereu numele: Haki sau Haki. Varsta: Am frumoasa varsta de 15 ani.Localitate: Locuiesc in orasul Braila.Ore jucate:Detin in acest moment 124 ore jucate. Level: Detin in acest moment level 15.Vechime pe server: Pe acest server am aproximativ 3 luni, dar pe comunitatea bugged am aproximativ 4 ani.Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Haki. Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri decat SA:MP.Ai fost banat vreodata?: Pe serverul Red.bugged.ro nu am fost niciodata banat.Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP si ies cu prieteni afara.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Silviu, am 15 ani. Locuiesc in Brăila. Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa imi fac prieteni noi si stiu sa țin la gluma in limita bunului simt.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost de 70 days in San Fierro Paramedic Department si am detinut rank 5.Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai font in acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Roice;.Gabi;etc. De ce [A] si nu alt clan?: Pai am ales acest clan deoarece sunt numai oameni de traba si pentru ca este un clan respectat de foarte multi playeri de pe server si pentru ca am prieteni in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan? Din punctul meu de vedere eu cred ca merit in clan deoarece sunt activ si doresc sa imi fac noi prieteni din acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta, si mai mult de 10 ore.
Amuly Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Jony[]. +cele din FH. Varsta: Am 17 ani.Localitate: Sunt din Barlad/Vaslui.Ore jucate:1648. Level:40.Vechime pe server:11/12/2014.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Jony[].Ce alte jocuri joci?:Nu ma joc.Ai fost banat vreodata?:Nu.Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa joc fotbal si sa ies la plimbare cu prietena.Descrie-te pe scurt:Sunt o fire sociabila,prietenoasa dar si responsabila.Sunt activ,serios,capabil,glumet atunci cand este cazul si imi place sa-i respect pe cei din jurul meu.Sunt o persoana care se adapteaza foarte usor intr-un colectiv. Cel mai important este ca in cazul unui conflict ma iau dupa vorba " Cel mai destept cedeaza primul"Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat rank 5 in National Guard, 106days am iesit pentru a intra in Hitman Agency.Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Fratele meu RAMSES, Hobbit, Rowell,Pingutzzu,xAndrew,RobinAlex,MihaiG,RIOS si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este cel mai frumos si cel mai de succes clan in care intra cei mai buni. De ce crezi ca meriti in clan?Cel mai important motiv pentru care as merita sa intru este ca stiu sa respect pe cei din jur chiar daca nu primesc respectu inapoi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Am cate 20-30ore pe saptamana.
konamy1996 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Quijote[] actual / Fletcher anterior. Varsta:Am 20 de ani.Localitate:Arges/PitestiOre jucate:1361.76 Level:55Vechime pe server:Activez pe acest server de un an si cateva luni.Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Quijote[]Ce alte jocuri joci?:In general mai nimic doar sa:mp si uneori mafia 3 .Ai fost banat vreodata?:Niciodata.Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara ,merg la un film ma joc fotbal sunt diferite activitati pe care le fac,depinde de timp uneori ies si cu prietena,alteori ma relaxez.Descrie-te pe scurt:Salut,ma numesc Cristi , sunt o persoana cu simtul umorului dezvoltat,bineinteles in limita bunului simt,nu-mi plac glumele de prost gust sau jignirile adresate aiurea. Imi place sa socializez si sa-mi fac prieteni si cunostinte noi mereu,nu-mi place sa ma cert cu lumea aiurea sau sa injur oamenii fara motiv,sunt un tip care nu suporta violenta de nici un fel. Nu imi place sa fiu mintit sau criticat de alte persoane,eu consider ca fiecare om are defectele si aspectectele lui si nu trebuie sa fie criticat,pentru ca orice om greseste si oricine merita a 2-a sansa.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt in LSPD momentan aici am stat cel mai mult maine acumulez 76 de zile ,rank 5 aici am stat cel mai mult.Ai mai fost in [A]?: Da,am mai facut parte din acest clan si mi-a placut foarte mult,am fost dat afara de catre Cosmin ca l-am facut nab,a facut dm pe mine aiurea. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan mai cu nimeni eu am facut parte din [A] acum 7-8 luni cred,si nu mai cunosc mai pe nimeni. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece am mai fost in acest clan si m-am simtit foarte ok. De ce crezi ca meriti in clan? Pai consider ca am o vechime destul de buna pe server si lvl mare si fh-ul meu este bun, ban-uri nu am avut,certuri cu admini nu am avut. Plus de asta consider ca fiecare meritam o sansa . Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.
Recommended Posts