Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):iPhone. si am mai avut Kiddy.

Varsta:Am 16 ani.
Ore jucate:858

Level:40
Vechime pe server:Joc din 2014.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/iPhone.
Ce alte jocuri joci?:Mai joc League Of Legends.
Ai fost banat vreodata?:Da.
Ce faci in timpul liber?:Imi petrec timpul cu prietenii afara.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sincer, la locul lui, respectuos, serios. Am loc de "buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a-mi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam. Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa. Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere. Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot. Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 3, 40 de zile
Ai mai fost in [A]?:Nu.

Cu cine te intelegi din clan?:Cu Roice.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece e cel mai bun clan.

De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt o persoana 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Nickname pe server (+ anterioare):iPhone. si am mai avut Kiddy.

Varsta:Am 16 ani.
Ore jucate:858

Level:40
Vechime pe server:Joc din 2014.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/iPhone.
Ce alte jocuri joci?:Mai joc League Of Legends.
Ai fost banat vreodata?:Da.
Ce faci in timpul liber?:Imi petrec timpul cu prietenii afara.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sincer, la locul lui, respectuos, serios. Am loc de "buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a-mi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam. Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa. Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere. Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot. Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 3, 40 de zile
Ai mai fost in [A]?:Nu.

Cu cine te intelegi din clan?:Cu Roice.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece e cel mai bun clan.

De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece sunt o persoana 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): iRoN.

Varsta: Vârsta mea reală este de 18 ani.
Ore jucate: 776 ore jucate.

Level: Am level 36.
Vechime pe server: Joc pe red din data de 2014-08-04.
Link profil panel:  CliCk
Ce alte jocuri joci?: League Of Legends.
Ai fost banat vreodata?: Da, pentru Tentativa inselatorie
Ce faci in timpul liber?: In tmpul meu liber ma joc pe League Of Legends.
Descrie-te pe scurt: Sunt un tip sociabil, prietenos, glumeț în limita bunului simț și cu simțul umorului. În timpul liber obișnuiesc să ies cu prietenii pe afară sau să mă joc pe calculator. Îmi place să trăiesc după Motto-ul "Respectă și vei fi respectat" și am capacitatea de a recunoaște când greșesc și de a-mi recunoaște greșeala.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters cu 37 zile (Rank 4).
Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Gonzalo si xeni$to.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe acest server. Am o multime de prieteni buni. Consider ca este cel mai activ clan de pe acest server si desigur cel mai bun.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu consider ca merit in clan deoarece sunt un baiat sincer, imi place sa comunic si sa intalnesc oameni noi, imi fac destul de usor prieteni si sunt matur.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigue.

Posted

Nickname pe server (+anterioare): Ancuta. (nu am avut alte nickname-uri anterioare)

Varsta: 16 ani

Ore jucate: 1142

Level: 43

Vechime pe server: Aproape 2 ani

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Ancuta.

Ce alte jocuri mai joci: Momentan, nu mai joc altceva.

Ai fost banata vreodata: Nu.

Ce faci in timpul liber: Imi place sa ma uit la televizor, sa stau cu prietenii pe afara, sa glumesc cu ei, sa stau pe laptop, sa ascult muzica si sa joc samp.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana de incredere, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa stau acolo unde mi-e locul, sa stau si sa ma simt bine impreuna cu persoanele care sunt in jurul meu. Imi place sa ma distrez si sa glumesc cu ceilalti, in limita bunului simt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 145 zile in Taxi San Fierro.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai facut parte din acest clan.

Cu cine te intelegi din clan: IulianBubu, Ramses

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales sa aplic pentru acest clan deoarece este unul respectat pe server, cu membrii seriosi si capabili. De asemenea, vreau sa imi fac noi prieteni si sa glumesc cu ei, sa ne ajutam reciproc cu ce putem.

De ce crezi ca meriti in clan: Cred ca merit sa fac parte deoarece sunt activa si dispusa sa invat cat mai mult, sa ma integrez in orice grup, chiar daca, la inceput, poate sunt putin timida.

Crezi ca poti juca 10 ore pe saptamana: Da.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Oake

Varsta: 24
Ore jucate: 1072

Level: 43
Vechime pe server: 2 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/oake
Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike.
Ai fost banat vreodata?: Da.
Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut , imi place sa lucrez in echipa si sa imi fac prietenii noi.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am fost intr-o factiune.
Ai mai fost in [A]?: Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales Aliance pentru ca este un clan respectat pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? As vrea sa primesc o sansa pentru ca sunt activ zilnic si nu am sanctiuni.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): faiNN.

Varsta: 15 ani.
Ore jucate: 1100.

Level:25.
Vechime pe server: 2 ani.
Link profil panel:
http://redpanel.bugged.ro/profile/faiNN
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic inafara de samp.
Ai fost banat vreodata?: Nu, am fost banat niciodata.
Ce faci in timpul liber?: Ma joc fotbal cu prietenii, imi fac temele, si ma joc samp.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mario, am 15 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si nu cedez usor. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana foarte sincera, cinstita si sociabila.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 120 days rank 5 taxi ls, dar am iesit pe dm si am sters fh.
Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, dar imi doresc foarte mult.

Cu cine te intelegi din clan?: Cattalina, Allex, Ceausescu, Julian etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este cel mai bun clan dupa server, si are un lider foarte bun si membrii care au cei 7 ani de acasa.

De ce crezi ca meriti in clan?: Asta este decizia liderului, eu pot spune ca merit ca am un comportament ok.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.
Edited by Mario Lym
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):NexKnife_20

Varsta:14
Ore jucate:248

Level:16
Vechime pe server:2 Luni 
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/NexKnife_20
Ce alte jocuri joci?:Minecraft
Ai fost banat vreodata?:Nu
Ce faci in timpul liber?:Ma joc mai mult Samp si cu scoala
Descrie-te pe scurt:Un baiat de treaba, si energic
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:NU am fost in Factiune
Ai mai fost in [A]?: Nu

Cu cine te intelegi din clan?: Din [A] cu nimeni inca

De ce [A] si nu alt clan?:Pt ca imi plae tagul si membri dil el chiar daca nu ii cunosc

De ce crezi ca meriti in clan?Pt ca imi place foarte mult sa joc samp,si aze e ziua mea :))

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da
  • rep_up.png
  •  
  • 0

16x16-youtube-alt-2-windows-8-metro-stylYoutube Channel - Click

Nickname pe server (+ anterioare):

Varsta:

Level:
Vechime pe server:
Link profil panel:
Ce alte jocuri joci?:
Ai fost banat vreodata?:
Ce faci in timpul liber?:
Descrie-te pe scurt:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:
Ai mai fost in [A]?: 

Cu cine te intelegi din clan?: 

De ce [A] si nu alt clan?:

De ce crezi ca meriti in clan?

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:
  • rep_up.png
  •  
  • 0

16x16-youtube-alt-2-windows-8-metro-stylYoutube Channel - Click

Posted
Nickname pe server (+ anterioare): Bobo_V.l, nu am mai avut alt nickname.

Varsta: Am 18 ani.
Ore jucate: Am petrecut 229 de ore pe accest server.

Level: Am lvl 22.
Vechime pe server: M-am apucat de acccest server in urma cu 2 ani, am jucat atunci cateva luni dar m-am lasat. Acum in umra cu o luna si jumatate m-am reapucat de accest server.
Link profil panel:
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un joc.
Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.
Ce faci in timpul liber?:  In timpul meu liber imi place sa ma joc pe PC, sa ies cu prieteni, sa merg la fotbal, sa citesc.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mitica, sunt un baiat de treaba, cu un dezvoltat simt al umor-ului in limita bun-ului simt, sunt foarte calm, sunt o persoana comunicativa, imi place sa imi fac prieteni noi pe unde ma duc, din totdeauna am mers pe principiul ''Respecta si vei fii respectat''
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt in prima mea factiune, am Rank1(momentan), am 12zile in accesta factiune.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata in accest clan. 

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am un membru anume cu care ma inteleg, sper sa fiu acceptat si sa ma inteleg foarte bine cu toti membri.

De ce [A] si nu alt clan?: Imi doresc sa intru in clanul [A] deoarece dupa parerea mea accesta este cel mai bun clan de pe server, imi place tagul accesti clan. Accest clan are o conducere si niste membri maturi, membri cu care cred ca m-as intelege foarte bine.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in accest clan deoarece cred ca am varsta necesara, sunt un player foarte activ si foarte de treaba, am un nivel destul de mare, totodata cred ca in accest clan sunt acceptate doar persoanele capabile, ca urmare ar fi o omoare pentru mine sa fiu membru al accestui clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Cristyle

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Am 964 ore jucate.

Level: Detin level-up 34.

Vechime pe server: Am o vechime de aproape 1 an si 6 luni.

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/cristyle

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri in afara de SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat prima data pentru afaceri ilegale si a 2-a oara pentru Cheats la TW, dar am fost debanat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa privesc un film, sa ascult muzica sau sa joc SA:MP alaturi de prietenii mei.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, seriosa si optimista. Prefer linistea mai mult decat zarva. Sunt un baiat obisnuit si responsabil. Imi place foarte mult informatica.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea News Reporters unde am acumulat 65 zile si rank 5, in total avand 105 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu xAndrew, RobinAlex si cam atat.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte serios, puternic si foarte superb. Este unul dinter cele mai bune.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca am dreptul la o sansa si cred ca chiar merit.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur ca pot.

Edited by CRiSTYLE.
Posted
Nickname pe server (+ anterioare): Bobo_V.l, nu am mai avut alt nickname.

Varsta: Am 18 ani.
Ore jucate: Am petrecut 229 de ore pe accest server.

Level: Am lvl 22.
Vechime pe server: M-am apucat de acccest server in urma cu 2 ani, am jucat atunci cateva luni dar m-am lasat. Acum in umra cu o luna si jumatate m-am reapucat de accest server.
Link profil panel:
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un joc.
Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.
Ce faci in timpul liber?:  In timpul meu liber imi place sa ma joc pe PC, sa ies cu prieteni, sa merg la fotbal, sa citesc.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mitica, sunt un baiat de treaba, cu un dezvoltat simt al umor-ului in limita bun-ului simt, sunt foarte calm, sunt o persoana comunicativa, imi place sa imi fac prieteni noi pe unde ma duc, din totdeauna am mers pe principiul ''Respecta si vei fii respectat''
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt in prima mea factiune, am Rank1(momentan), am 12zile in accesta factiune.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata in accest clan. 

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am un membru anume cu care ma inteleg, sper sa fiu acceptat si sa ma inteleg foarte bine cu toti membri.

De ce [A] si nu alt clan?: Imi doresc sa intru in clanul [A] deoarece dupa parerea mea accesta este cel mai bun clan de pe server, imi place tagul accesti clan. Accest clan are o conducere si niste membri maturi, membri cu care cred ca m-as intelege foarte bine.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in accest clan deoarece cred ca am varsta necesara, sunt un player foarte activ si foarte de treaba, am un nivel destul de mare, totodata cred ca in accest clan sunt acceptate doar persoanele capabile, ca urmare ar fi o omoare pentru mine sa fiu membru al accestui clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Juliano si am mai avut contul Victor[]

Varsta: 17 ani.
Ore jucate: 380

Level: 24
Vechime pe server: Joc pe server de aproximativ 2 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Juliano
Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO, League Of Legends si Fifa.
Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.
Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii si vorbim despre SA:MP.
Descrie-te pe scurt: In primul rand buna seara, vreau sa ma prezint a fi o persoana foarte glumeata, sincera si foarte silitoare, imi place foarte mult sa lucrez in echipa si totodata imi plac oamenii seriosi, sunt un tip comunicativ si foarte integru, imi place sa ies cu prietenii si sa joc fotbal, sunt un tip descurcaret si imi place sa joc SA:MP, CS:GO si FIFA, mai multe lucruri despre mine o sa le aflati daca voi avea onoarea de a fi acceptat.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toata lumea, nu port nimanui pica.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca aici sunt playerii mai vechi de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in clan datorita comportamentului meu si pentru ca am cei 7 ani de acasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur!
Edited by .Bogdan..
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Acum ma cheama Devla, iar inainte ma chema Sk0lll.

Varsta: Am varsta de 15 ani.
Ore jucate: Pana in acest moment, am acumulat 510 ore jucate.

Level: Detin level 26, inca 3 rp-uri si pot face level 27.
Vechime pe server: In aceasta vara, implinesc 2 ani, de cand m-am apucat pe Red.Bugged.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Devla
Ce alte jocuri joci?: In principal, ma joc SA:MP, dar jocul secundar este CS:GO.
Ai fost banat vreodata?: Da, din pacate, am fost banat pe motiv "complice afaceri ilegale".
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber, 70% ma joc pe PC, iar 30% ies afara cu tovarasii.
Descrie-te pe scurt:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department, 52 de zile si rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Pot spune, ca ma inteleg cu majoritatea din clan, nu am "dusmani", in acest clan.

De ce [A] si nu alt clan?: In primul rand, am ales acest clan, deoarece este in top, este cel mai respectat clan si foarte respectuos. In al doilea rand, din cauza staff-ului si a membrilor, alesi foarte bine de catre Eugen.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca, merit in clan, deoarece sunt un baiat foarte serios, respectuos si imi place foarte mult sa ii ajut pe cei din jur si prin astea 3 calitati, ma pot integra foarte usor in clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca cele 10 ore pe saptamana.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):DevilCanKill

Varsta:16
Ore jucate:1431

Level:46
Vechime pe server:Aproximativ 3 ani.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/DevilCanKill
Ce alte jocuri joci?:Ma joc uneori FiFA dar nu ma pasioneaza jocurile Minecraft,League of Legends.
Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata.
Ce faci in timpul liber?:Ies afara cu niste tovarasi, joc samp am mai multe activitati.
Descrie-te pe scurt:Voi incepe prin a va spune ca sunt o persoana calma si ma enervez foarte greu.Consider ca seriozitatea, disciplina si bunul simt ma definesc.Sunt adeptu lucrului pe cont propiu, dar pot lucra si in echipa cand am cu cine.Imi place ca totul sa fie la locul lui si nu suport nesimtirea.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in Las Venturas Police Department am avut rank 5 si 193 de zile.
Ai mai fost in [A]?:Nu am mai facut parte din clanul Alliance. 

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritate persoanelor din acest clan printre ele fiind Blex44, KRAWIUS, Ceausescu, Spazzy, Snake.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai serios clan de pe server, este unul dintre cele mai serioase clanuri si membrii acestui clan dau dovada de disciplina si seriozitate.

De ce crezi ca meriti in clan?:Merit o sansa in acest clan deoarece sunt o fire cu capul pe umeri foarte ordonat si cand imi propun ceva vreau sa lupt pana la capat pentru al obtine.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur ca voi juca peste 10 ore pe saptamana.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): TeQuila07, nu am nickname-uri anterioare.

Varsta: 17 ani.
Ore jucate: 1713

Level: 30
Vechime pe server: 2015-03-08 15:42:32 
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/TeQuila07
Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, Fifa 17, Minecraft.
Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP, ascult muzica si ies cu prietenii in oras.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Razvan, am 17 ani si sunt din Focsani, judetul Vrancea. Pot spune ca sunt o fire sociabila, cu cei 7 ani de acasa si stiu sa ma comport cu oamenii. Am note bune la scoala si nu las neterminat ceea ce incep. 
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fierro Police Department 204 zile Rank 6.
Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost, insa l-am parasit pentru inactivitate.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg din acest clan cu : Jenel, PACO, Andrei., Zero, Blex44, Mike[], Roice, Florin, xAndrew, RobinAlex, .Geo, Spazzy, Bock, Bush si altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece cred eu ca acest clan are o influenta foarte mare pe serverul RED datorita liderul si imi place tag-ul ce il detine, cat si numele clanului. Este special.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa intru in acest clan deoarece ma inteleg cu o mare parte din membrii si simt eu ca este special pentru mine de a intra in acest clan. Este cu totul si cu totul altceva.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, consider ca pot juca 10 ore pe saptamana.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): FlashGun, iar nickname-uri anterioare nu am.

Varsta: 16 ani.
Ore jucate: Detin 944 de ore jucate.

Level: 32
Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.
Link profil panel:  http://redpanel.bugged.ro/profile/FlashGun
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic altceva.
Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat 7 zile pentru moduri ilegale cleo/asi in mafie.
Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP.
Descrie-te pe scurt:  Sunt o persoana foarte sociabila, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traies viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Mai sunt de zis despre mine, dar o sa va las pe voi sa ma descoperiti.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, rank 5, 78 de zile.
Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost in [A].

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu KRAWiUS, si multi altii dar nu mi-i amintesc.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece mi se pare un clan cu membrii foarte de treaba si activi.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece stiu ca am acumulat destul de multe ore jucate si multa experienta pentru a intra in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca peste 10 ore pe saptamana.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Mike.[]/Leonard.[]/Blox

Varsta:15 ani.
Ore jucate:480.

Level:25
Vechime pe server:cam 1 an.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Mike.[]
Ce alte jocuri joci?:cS:GO
Ai fost banat vreodata?Nu.:
Ce faci in timpul liber?:Joc fotbal
Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat sincer si inteligent.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:51 zile rank 5 in taxi lv

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?:Ca este cel mai bun clan.

De ce crezi ca meriti in clan?Ca prin cuvantul "Aliance"ma caracterizeaza.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur chiar si 20.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Fialcovschi, si pe  celelalte nu le mai tin minte 

Varsta:15.
Ore jucate: 210.

Level: 19.
Vechime pe server: 1-2 ani cu pauze .
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Fialcovschi
Ce alte jocuri joci?: League of Legends , Metin2, Minecraft   si CS:GO .
Ai fost banat vreodata?: Nu
Ce faci in timpul liber?:Ies in oras cu prietenii si ma joc difetite jocuri pe PC. 
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bogdan, locuiesc in orasul Uralti, judetul Prahova sunt o fire calma, respectuasa cu cei 7 ani de acasa.Nu imi plac de nici un fel conflictele si scandalul. Mai pe scurt sunt un baiat obisnuit..

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Am intrat in Las Venturas Paramedic Departament pe data de  2016.11.21 si doresc sa stau cat mai mult.
Ai mai fost in [A]?: Nu, dar dorest sa intru . 

Cu cine te intelegi din clan?:  Momentan nu mai cunosc pe nimeni cu exceptia lui Snake.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este un clan popular si foarte bine pus la punct.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider ca merit in clan deoarece sunt un baiat linistit, sunt foarte activ, si detin factiune.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:  Da. 
Edited by Fialcovschi..
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): C0br@

Varsta: 16.
Ore jucate: 642.

Level: 28.
Vechime pe server: Aporape 1 an.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/C0br@
Ce alte jocuri joci?: CS 1.6.
Ai fost banat vreodata?: Da, pentru limbaj vulgar.
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA-MP.
Descrie-te pe scurt: 
 Ma numesc Valentin si sunt din Braila sunt un baiat prietenos, respectuos si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prieteni noi si sa ma integrez repede intr-un grup de persoane.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 37 de zile in Taxi San Fiero si am iesit la rank 3.

Cu cine te intelegi din clan?: Toata lumea.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece sunt activ si respectuos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Menphis (actual). Raiz12 (anterior)

Varsta: Am 14 ani
Ore jucate: 1511 ore jucate.

Level: 40
Vechime pe server: Joc pe server de 2 ani si 18 zile (m-am conectat cu acest cont pe data de 02.02.2015)
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Menphis
Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO, Team Fortress 2, Mafia 3, Fifa 08/Fifa 16 si The Walking Dead
Ai fost banat vreodata?: Am fost banat acum mult timp pentru 3/3 Warn's, eram la inceput, nu stiam multe
Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii la plimbari, prin oras, la un suc, la un restaurant, un mall etc. Ma mai joc si football in timpul liber prin parc cu prietenii, de multe ori ma relaxez stand cu familia la un film ceva sau prin oras
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Valentin, am varsta de 14 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat modest, caruia ii place sa incerce lucruri noi. Ma integrez foarte repede in grupui noi si imi place sa imi fac prieteni. Sunt foarte respectuos cu persoanele care ma respecta de asemenea si cu cine nu ma respecta. Sunt o fire amuzanta, energica, descurcareata, calma, linistita si intelegatoare. Imi place sa lupt pentru ceea ce este al meu si pentru ceea ce imi place. Nu renunt usor la lucrurile mele si persoanele de langa mine.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult intr-o factiune, am stat 69 days in Las Venturas Police Department
Ai mai fost in [A]?: Nu am mai facut niciodata parte din acest clan

Cu cine te intelegi din clan?: Spazzy, RAMSES, Blex44, Ch1lli., momentan atat imi vine in minte

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este cel mai bun clan de pe server dupa parerea mea, are un staff foarte capabil care stie sa isi faca treaba excelent de bine, sunt foarte respectuosi si isi aleg foarte bine membrii

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat foarte respectuos, am cei 7 ani de acasa, sunt o fire calma, am un Faction History bunicel si sunt foarte activ

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, am chiar peste 30 ore saptamanal
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Laitnese

Varsta: 15
Ore jucate: 88

Level: 11
Vechime pe server: aproximativ 5 luni :)
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Laitnese
Ce alte jocuri joci?: CS GO si CS 1.6
Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o zi. (AMENINTARE FLOOD)
Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber de obicei joc fotbal, joc jocuri pe PC.
Descrie-te pe scurt: Prietenii imi spun Celucu, sunt din Botosani si am 15 ani. Daca m-as descrie intr-un cuvant acela ar fi "ESENTIAL" , deoarcele daca-l citesti de la dreapta la stanga va rezulta nicknameul meu.In opinia mea sunt un baiat  prietenos, cumunicativ si lucrez foarte bine in echipa​, totusi cu "oleaka" de caternica in el (imi place sa fac persoanele din jurul meu sa se simta bine, fiind si eu fericit o data cu ei). Iubesc scoala ( dar temele nu  :D ​ ) . Chiar daca nu am fost intr-un clan serios, ma pot adapta si chiar face fata la "problemele" ce pot aparea. Totusi sunt constient ca nu voi fi acceptat, din cate am vazut sunt altii cu level mai mare, ore mai multe dar nu cred ca mai capabili. PEACE!
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am avut ocazia sa fiu intr-o factiune
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni, dar am mai schimbat cateva "dume" cu Cattalina , jALLEXS , Pletosul , etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Un coleg de clasa, cu care joc SAMP mi-a povestit despre acest clan si a devenit un fel de provocare pentru mine sa intru in el.

De ce crezi ca meriti in clan? Sunt serios, de treaba si chiar pot face fata. In caz ca sunt acceptat promit ca nu va voi dezamagi

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, sunt un nolifer :lol:   .
Posted

Varsta:15
Ore jucate:23

Level:5
Vechime pe server:Aproximativ 2 Ani,5 Zile pe acest Cont.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Arceus[]
Ce alte jocuri joci?:Counter Strike Global Offensive,Outlast Si unele ori PainKiller.
Ai fost banat vreodata?:Nu
Ce faci in timpul liber?:Ma duc la Sala.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Julian Am 15 ani si  traiesc in Londra,Sunt o persoana calma,cinstita si de treaba.

Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa descopar lucruri noi.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Nu mai tin minte exact ca am sters Fh-ul dar cred maxim 30 de zile si rank 2.
Ai mai fost in [A]?: Da,am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea multi dar daca e sa intru fac imediat Cunostinta.

De ce [A] si nu alt clan?:Pana o sa moara Red-ul Alliance o sa fie Baza.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan pentru ca sunt o persoana de treaba,ma inteleg cu toti si nu sunt in cautare de cearta cu nimeni daca nu sunt provocat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cu siguranta.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Teylo ( nick anterior: AssYmO_V. )
Varsta: am 17 ani.
Ore jucate: Am in prezent 763 de ore jucate.
Level: Detin level 35.
Vechime pe server: Aproximativ 8 luni.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Teylo
Ce alte jocuri joci?: Mai joc LoL, CS:GO, Mafia 2, Call of Duty si alte jocuri de pe steam.
Ai fost banat vreodata?:  Nu, nu am fost banat.
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber mi-l petrec afara, cu prieteni, iar cand vremea nu imi permite, dorm foarte mult.
Descrie-te pe scurt:Salut. Ma numesc Vladut si sunt din judetul Bacau, comuna Oituz. Sunt un adolescent de 17 ani careia ii place viata si de a-si petrece cele mai bune clipe alaturi de persoanele dragi si prieteni. Sunt o fire iubitoare, prietenoasa, amabila, de incredere si de ajutor. Sunt un tip deschis care ii place sa-si faca prieteni si de a se implica in orice proiect unde pot deprinde calitati bune. Imi plac jocurile pe PC precum LoL, SA-MP, CS GO si altele unde imi pot dezvolta calitatile. Ma consider un tip ambitios si energic, care iti duce la bun sfarsit toate intrebuintarile, fara a se da batut.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in FBI, cu rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost vreodata.
Cu cine te intelegi din clan?: 
De ce [A] si nu alt clan?:Am ales acest clan deoarece sunt membri foarte buni si foarte valorosi, cu care consider ca ma voi intelege excelent. Imi plece clanul prin propriul nume, [A]lliance, care te face sa te gandesti la o familie foarte unita, care se ajuta la bine si la rau. Fiecare clipa petrecuta in clan este foarte frumoasa si unica, care te face sa te reintorci sau sa nu mai iesi vreodata.
De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in clan prin propria mea gandire, fiind una matura care ia decizi bune si care isi asupa orice lucru facut.
Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, acest lucru nu este o problema pentru mine.

Posted
ACCEPTATI

JacksoN

cK.MISTERU

[].AndreY..[]

Ancuta.

DevilCanKill

FlashGun

Menphis

GabrielC

Phantasm

Devla

Contactati un rank 6 sa va bage in clan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp