Bazavan Gabi Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 AM UN SERVER DE SAMP CU UN GM CEVA DE LA AXON, SI E MODIFICAT DE MN, DAR E O PROBELMA DACA IMI IAU UN SKIN DIN CLOTHE STORE SAU DAU /SETSKIN, DUPA CE MOR SAU IMI DAU SPAWN MI SE PUNE SKIN-UL DE CJ SI ANUME SKIN-UL 0 CINE MA POATE AJUTA SA LASE UN PM CU SKYPE SAU CEVA UNDE PUTEM VB.
Arnold Official Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Păi salvezi în baza de date, nu știm noi variabilele tale.
Bazavan Gabi Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 CE SA SALVEZ FRATE, EU AM UN GM DE LA AXION SI AM BAZA , AM HOST DE LA CSFORCE, DAR MERGE PERFECT GM NUMAI CAND DAU /SETSKIN SAU MA DUC LA CLOTHES SA IAU SKIN TINE SKIN-UL PANA MOR SAU PRIMESC RESPAWN NUSH CUM SA REZOLV ASTA.....
Arnold Official Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Nu contează hostul, contează că trebuie să setezi să se salveze în baza de date.
LucianGM Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 CE SA SALVEZ FRATE, EU AM UN GM DE LA AXION SI AM BAZA , AM HOST DE LA CSFORCE, DAR MERGE PERFECT GM NUMAI CAND DAU /SETSKIN SAU MA DUC LA CLOTHES SA IAU SKIN TINE SKIN-UL PANA MOR SAU PRIMESC RESPAWN NUSH CUM SA REZOLV ASTA..... Vorbeste si tu mai calm si fara caps lock ca nu esti cine stie ce. Ti-a explicat si Arnold, verifica comanda /setskin si /clothes daca salveaza in baza de date skin-ul.
TwistFAKATORU Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 (edited) Baga dupa la final dupa SetSkin asta: Update(playerid, pSkinx); sa salveze skinu. Edited March 5, 2017 by TwistFAKATORU
Recommended Posts