LuckyLuciano Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 (edited) REZUMAT : 2 besturi 1 lista si dau bn in continuare ciudat Edited March 1, 2017 by LuckyLuciano 2
LuckyLuciano Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 E cv, red cand? :)) Cand e sa se reuneasca brigada grea sti tu ce zic :)
LuckyLuciano Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 La mn nu vii ? :( Nu vin eu pe orange la baietii [R] stau pe green lejereanu fac live dau bns alta viata
Krakov El Topo Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Cand o sa reuneasca brigada veche lumea va sta la picioarele noastre
LuckyLuciano Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 dacă activez furia galbenă iau spec Le-o dai cu sageata neagraaaa Cand o sa reuneasca brigada veche lumea va sta la picioarele noastre Daca ne reuinim in forma maxima mi-e ca nici din hq nu mai ies baietii
Ovi[] Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Cand e sa se reuneasca brigada grea sti tu ce zic :) Eh, greu greu :))) Avem acu cv echipa tot ballas daca te razgandesti si gasesti cont da-mi pm te ajut la ore ! Bravo tata ! :* ce ii cu tn aici ma pleaca ))
LuckyLuciano Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Eh, greu greu :))) Avem acu cv echipa tot ballas daca te razgandesti si gasesti cont da-mi pm te ajut la ore ! ce ii cu tn aici ma pleaca )) Fratii mei din Ballas sunt singuri care isi aduc aminte de mine cand revin pe bugged (y)
Recommended Posts