-BaLaMuK- Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Model: Nick: Rank: Motiv: Cine da [/quiclan] si nu foloseste topciul de demisii, daca mai vrea o sansa inapoi in dGL nu o mai primeste ! Quote
KunT. Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Nick:[]KiNG Rank:6 Motiv:Deoarece, sunt toti frustratii si decât să stric tot clanul, mai bine m-as strica doar pe mine Quote
KunT. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick:ZakeN Rank:6 Motiv:Zic că în cele 8 zile care le am, am ajutat destul clanul, dacă mă crezi de înceredere, BaLaMuK, as vrea să îmi păstez functia de moderator de forum să te mai ajut :). Baftă cu clanul. Quote
-BaLaMuK- Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 Nick:ZakeN Rank:6 Motiv:Zic că în cele 8 zile care le am, am ajutat destul clanul, dacă mă crezi de înceredere, BaLaMuK, as vrea să îmi păstez functia de moderator de forum să te mai ajut :). Baftă cu clanul. Esti un baiat deosebit ! succes in continuare ! Quote
Recommended Posts