Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

In Hitman la rank 5 avem 10 contracte, in raport apar 30, iar contractele/orele facute respectiv jucate inainte sa se bage update-ul nu sunt luate in considerare. Rapoartele sunt mult prea mari, e o prostie!

Edited by FocuseD
Posted

In Hitman la rank 5 avem 10 contracte, in raport apar 30, iar contractele/orele facute respectiv jucate inainte sa se bage update-ul nu sunt luate in considerare.

Aveam 69 heal-uri date din 65, acuma am 0/110

Posted (edited)

Sa nu mai fie valabil /raport daca factiunea nu are lider.

La mafii cate evidenta war este la fel ca inainte? 2 war-uri sa nu iei fw? Am vazut ca in /raport sunt 0/3 war-uri atat.

Rapoartele de saptamana asta se pun?

Edited by PainT.
Posted (edited)

In primul rand, cei din instructors de la 10 licente la rank 3, cat aveam eu, am 18. In al doilea rand, am 0/18. In al treile arand, tuturor ne apare ca luam rank pe 28, adica cu 14 zile mai mult decat trebuia normal.

Edited by A R I S E
Posted

Amenzile in politie nici nu se pun, dau o amenda si nici nu se pune, la fel si punctele, daca esti singur si dai kill cuiva normal trebuia sa iei 2 puncte...Si eu sunt tester in SFPD pe orange si trebuia sa am raport mai scazut insa nu am....oricum asta nu prea conteaza....rezolva bug-ul cu amenzile ca nu se pun la raport.

Posted

In "Raport de activitate" pe panel arata ca i-au rank up de la rank 3 la rank 4 la 2 saptamani,totul bine ,dar mie mi-a trecut o saptamna deja de la rank 3 deci pentru rank 4 ,3 saptamani?

• Upvote 1
Posted

1. Nu se contorizeaza amenzile amenzile: 

2. Am primit toti RR la rapoarte ceea ce este o prostie.

3. Felicitari pentru update, rezolva daca poti ceea ce am spus mai sus!

• Upvote 1
Posted

1. Nu se contorizeaza amenzile amenzile: 

2. Am primit toti RR la rapoarte ceea ce este o prostie.

3. Felicitari pentru update, rezolva daca poti ceea ce am spus mai sus!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp