Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred ca un alt pas major pe care il vor face serverele bugged este acest update. Felicitari Shad0w pentru munca depusa.

Posted (edited)
 Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.

Si eu daca am o problema saptaman aia si nu pot intra, ce fac? Iau uninvite ca am avut eu o problema?

#am inteles putin mai greu.

Edited by RapSoDy.
Posted

Bug la rank down de la rank 6. 
Aici am filmat pe contul unui lider, incercand sa dau rank down unui player ca sa-mi dau mie rank 6. Nu am reusit: https://youtu.be/F30RGo4OPqY

Pana la urma cel care avea rank 6 m-a lasat sa testez si a cerut demisia.
Filmulez de pe contul de helper cand mi-a dat mie rank 6 si nu mai putea sa-mi dea rank down: https://youtu.be/I2Tm5QdPuCs

Concluzie: Daca ai un player cu rank 6 in factiune, nu ii mai poti da downgrade doar demisie.
Pentru playerii care se intreaba in mare parte cam in ce consta acest update:

http://i.imgur.com/rrNABPP.png

http://i.imgur.com/Ip48ybJ.png

faza cu inactivitatea nu prea am inteles

dar e dragut update-ul

bv shad0w care numara banii

Primesti uninvite pentru inactivitate daca nu ai x/x ore jucate. (la rank 1 automat uninvite daca nu ai raportul terminat) si la rank2+ daca nu iti fac raportul o saptamana, nu primesti uninvite ci un avertisment. Daca nici a 2-a spatamana nu il termini, atunci iei uninvite. S-au modificat si zilele de update in functie de rank. Playerii de rank 1 si 2 vor primi rank up dupa 14 zile.

Playerii cu rank 3+ vor primi rank up automat o data la 7 zile daca au raportul de activitate complet.
Playerii de rank 5+ nu vor primi rank up automat.
Primirea unui FW va adauga 5 zile in care nu vei primi rank up. 

Posted

Cum adica nu putem sa depune cerere inactivitate, daca am vreo problema si nu pot fii activ? Oricum fain Update.

• Upvote 1
Posted

(Acest update ajuta doar detinatorul servarului de a tine cat mai mult playerii online pentru efectuarea raportului ).                      

Fix la asta m-am gandit. M-ai prins.

Sunt sute de playeri in factiuni care joaca zilnic pe fiecare server si vreo 20 lideri. Cred ca e mai ok sa fie cateva sute de playeri mai fericiti cand stiu clar ce au de facut pentru raport decat sa fie 20 de lideri care sa poata da rank up cui vor cand vor fara vreo consecinta.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie:

Eu ca player normal intru in LSPD si ma cert cu Tavi.Vipera care e prieten cu subliderul. Eu nu mai primesc rank up vreodata pentru ca nu vrea liderul. Ce pot face? Nimic.

Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru. 

Iar legat de mafii, in viitor o sa se contorizeze si alte statistici legate de war-uri (timpul petrecut pe turf de ex) ce vor fi luate in considerare in raportul de activitate. 

Un anticheat nu se face in 5 minute (cat ai petrecut tu postand sugestia). Si ca tot vorbim de sugestii, tu te gandesti doar la lucrurile care ar face jocul mai ok pentru tine. Eu ma gandesc la toti playerii. 

Nu-ti pasa ce se intampla in NR, cum isi fac hitmanii raportul sau cum e jocul pentru civili. Tot ce conteaza pentru tine e 'mafia de elita'. Te plangi de codati, dar uite ce e in FP-ul unui cont din semnatura ta:

PvNHpFl.png

nNAAGlD.png

• Upvote 4
Posted

Fix la asta m-am gandit. M-ai prins.

Sunt sute de playeri in factiuni care joaca zilnic pe fiecare server si vreo 20 lideri. Cred ca e mai ok sa fie cateva sute de playeri mai fericiti cand stiu clar ce au de facut pentru raport decat sa fie 20 de lideri care sa poata da rank up cui vor cand vor fara vreo consecinta.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie:

Eu ca player normal intru in LSPD si ma cert cu Tavi.Vipera care e prieten cu subliderul. Eu nu mai primesc rank up vreodata pentru ca nu vrea liderul. Ce pot face? Nimic.

Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru. 

Iar legat de mafii, in viitor o sa se contorizeze si alte statistici legate de war-uri (timpul petrecut pe turf de ex) ce vor fi luate in considerare in raportul de activitate. 

Un anticheat nu se face in 5 minute (cat ai petrecut tu postand sugestia). Si ca tot vorbim de sugestii, tu te gandesti doar la lucrurile care ar face jocul mai ok pentru tine. Eu ma gandesc la toti playerii. 

Nu-ti pasa ce se intampla in NR, cum isi fac hitmanii raportul sau cum e jocul pentru civili. Tot ce conteaza pentru tine e 'mafia de elita'. Te plangi de codati, dar uite ce e in FP-ul unui cont din semnatura ta:

PvNHpFl.png

nNAAGlD.png

+1 la faza cu "Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru."

Noi ne facem raportul, dar daca ne punem rau cu co-lideru sau liderul sau se supara din diferite motive papa rank.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp