VinDieseL. Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Foarte frumos! Abia astept sa se implementeze si pe serverele principale.
Yoda Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Cred ca un alt pas major pe care il vor face serverele bugged este acest update. Felicitari Shad0w pentru munca depusa.
G E O R G E Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 (edited) Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri. Si eu daca am o problema saptaman aia si nu pot intra, ce fac? Iau uninvite ca am avut eu o problema? #am inteles putin mai greu. Edited March 7, 2017 by RapSoDy.
xPro. Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Bug la rank down de la rank 6. Aici am filmat pe contul unui lider, incercand sa dau rank down unui player ca sa-mi dau mie rank 6. Nu am reusit: https://youtu.be/F30RGo4OPqY Pana la urma cel care avea rank 6 m-a lasat sa testez si a cerut demisia.Filmulez de pe contul de helper cand mi-a dat mie rank 6 si nu mai putea sa-mi dea rank down: https://youtu.be/I2Tm5QdPuCs Concluzie: Daca ai un player cu rank 6 in factiune, nu ii mai poti da downgrade doar demisie.Pentru playerii care se intreaba in mare parte cam in ce consta acest update: http://i.imgur.com/rrNABPP.png http://i.imgur.com/Ip48ybJ.png faza cu inactivitatea nu prea am inteles dar e dragut update-ul bv shad0w care numara banii Primesti uninvite pentru inactivitate daca nu ai x/x ore jucate. (la rank 1 automat uninvite daca nu ai raportul terminat) si la rank2+ daca nu iti fac raportul o saptamana, nu primesti uninvite ci un avertisment. Daca nici a 2-a spatamana nu il termini, atunci iei uninvite. S-au modificat si zilele de update in functie de rank. Playerii de rank 1 si 2 vor primi rank up dupa 14 zile. Playerii cu rank 3+ vor primi rank up automat o data la 7 zile daca au raportul de activitate complet.Playerii de rank 5+ nu vor primi rank up automat.Primirea unui FW va adauga 5 zile in care nu vei primi rank up.
RicKy7 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Cum adica nu putem sa depune cerere inactivitate, daca am vreo problema si nu pot fii activ? Oricum fain Update. 1
Vlad Chis Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Foarte frumos, acest update este foarte folositor.
Andrei1995 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Noi liderii ce mai facem? :)) inchidem reclamatii si facem sedinta pentru salarii, nu? :))
Velasqez Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Cand se va face acest update si pe serverele oficiale?
Popular Post SheepyYTB Posted March 12, 2017 Popular Post Posted March 12, 2017 (edited) Nu mi se pare un update de folos. Acest update nu face decat sa incurce liderii din mafie. Asta daca un lider incearca sa-si creeze o mafie de elita si sa-si faca membri sa-l asculte. Acest update nu face decat sa dezavantajeze liderul punandul la comun cu membrii ( Ori rank 7 ori rank 5 e aceeasi chestie, degeaba esti lider) [Eu ca in postura de lider ofer rank up doar daca membrul respective stiu ca merita, deoarece uni player care intra in factiune intra pentru rank, pentru un rank cat mai mare iar eu in postura de lider daca nu-mi place comportamentul sau (Ma ia peste picior, nu-mi respecta gradul de lider) rank up tot I se va da, degeaba detin functia de lider. Nu mi se pare un update interesant si nu cred ca ar aduce un + acestei comunitati. Nu inteleg rostul acestui update. (Acest update ajuta doar detinatorul servarului de a tine cat mai mult playerii online pentru efectuarea raportului ). Propun un update ce consta in protectia servarului ([discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum],aim etc) ce sa nu mai necesite datele TW pentru a intra in propriul calculator sa-ti controleze toate programele in cautarea de ([discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] si tot felul de moduri ilegale(hack). (Pot spune ca acesta dezavantajeaza mafiile deoarece uni nu doresc ca alt cineva sa le intre in calculator, pot fi lucruri intr-un folder despre real life si asa mai departe care nu trebuiesc descoperite iar respectivul admin care face TW descopera acele informati (stiu ca nu sunt neinteresante pentru adminul respective)+ ca de multe ori se da ban pe nedrept gen la `Ascundere moduri / programe ilegale (TW)` atunci cand nu efectueaza un program sau cand primesti cu adevarat crash la TW. ( Acest update pe care il propun cred ca ar avantaja mai mult aceasta comunitate). Edited March 12, 2017 by Kixu.UFKGaminG 10
ImApple69 Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Il astept si pe serverele oficiale ale comunitatii.
Shad0w Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 (Acest update ajuta doar detinatorul servarului de a tine cat mai mult playerii online pentru efectuarea raportului ). Fix la asta m-am gandit. M-ai prins. Sunt sute de playeri in factiuni care joaca zilnic pe fiecare server si vreo 20 lideri. Cred ca e mai ok sa fie cateva sute de playeri mai fericiti cand stiu clar ce au de facut pentru raport decat sa fie 20 de lideri care sa poata da rank up cui vor cand vor fara vreo consecinta. Imagineaza-ti urmatoarea situatie: Eu ca player normal intru in LSPD si ma cert cu Tavi.Vipera care e prieten cu subliderul. Eu nu mai primesc rank up vreodata pentru ca nu vrea liderul. Ce pot face? Nimic. Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru. Iar legat de mafii, in viitor o sa se contorizeze si alte statistici legate de war-uri (timpul petrecut pe turf de ex) ce vor fi luate in considerare in raportul de activitate. Un anticheat nu se face in 5 minute (cat ai petrecut tu postand sugestia). Si ca tot vorbim de sugestii, tu te gandesti doar la lucrurile care ar face jocul mai ok pentru tine. Eu ma gandesc la toti playerii. Nu-ti pasa ce se intampla in NR, cum isi fac hitmanii raportul sau cum e jocul pentru civili. Tot ce conteaza pentru tine e 'mafia de elita'. Te plangi de codati, dar uite ce e in FP-ul unui cont din semnatura ta: 4
GabytzaS Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Fix la asta m-am gandit. M-ai prins. Sunt sute de playeri in factiuni care joaca zilnic pe fiecare server si vreo 20 lideri. Cred ca e mai ok sa fie cateva sute de playeri mai fericiti cand stiu clar ce au de facut pentru raport decat sa fie 20 de lideri care sa poata da rank up cui vor cand vor fara vreo consecinta. Imagineaza-ti urmatoarea situatie: Eu ca player normal intru in LSPD si ma cert cu Tavi.Vipera care e prieten cu subliderul. Eu nu mai primesc rank up vreodata pentru ca nu vrea liderul. Ce pot face? Nimic. Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru. Iar legat de mafii, in viitor o sa se contorizeze si alte statistici legate de war-uri (timpul petrecut pe turf de ex) ce vor fi luate in considerare in raportul de activitate. Un anticheat nu se face in 5 minute (cat ai petrecut tu postand sugestia). Si ca tot vorbim de sugestii, tu te gandesti doar la lucrurile care ar face jocul mai ok pentru tine. Eu ma gandesc la toti playerii. Nu-ti pasa ce se intampla in NR, cum isi fac hitmanii raportul sau cum e jocul pentru civili. Tot ce conteaza pentru tine e 'mafia de elita'. Te plangi de codati, dar uite ce e in FP-ul unui cont din semnatura ta: +1 la faza cu "Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru." Noi ne facem raportul, dar daca ne punem rau cu co-lideru sau liderul sau se supara din diferite motive papa rank.
Recommended Posts