Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fix la asta m-am gandit. M-ai prins.

Sunt sute de playeri in factiuni care joaca zilnic pe fiecare server si vreo 20 lideri. Cred ca e mai ok sa fie cateva sute de playeri mai fericiti cand stiu clar ce au de facut pentru raport decat sa fie 20 de lideri care sa poata da rank up cui vor cand vor fara vreo consecinta.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie:

Eu ca player normal intru in LSPD si ma cert cu Tavi.Vipera care e prieten cu subliderul. Eu nu mai primesc rank up vreodata pentru ca nu vrea liderul. Ce pot face? Nimic.

Nu mi se pare normal sa nu primesti rank up pentru ca un lider nu vrea sa iti dea rank up si sa nu aiba nevoie de vreo justificare pentru acest lucru. 

Iar legat de mafii, in viitor o sa se contorizeze si alte statistici legate de war-uri (timpul petrecut pe turf de ex) ce vor fi luate in considerare in raportul de activitate. 

Un anticheat nu se face in 5 minute (cat ai petrecut tu postand sugestia). Si ca tot vorbim de sugestii, tu te gandesti doar la lucrurile care ar face jocul mai ok pentru tine. Eu ma gandesc la toti playerii. 

Nu-ti pasa ce se intampla in NR, cum isi fac hitmanii raportul sau cum e jocul pentru civili. Tot ce conteaza pentru tine e 'mafia de elita'. Te plangi de codati, dar uite ce e in FP-ul unui cont din semnatura ta:

PvNHpFl.png

nNAAGlD.png

Acele sanctiuni nu sunt luate de catre mine. Sunt curios ce se va intampla pe parcurs ; eu nu ma gandesc la ce mi-ar usura mie jocul ma gandesc la comunitate ( Nu degeaba joc din 2015). A fost doar un sfat, nu trebuie sa-l iei in consiederare.

Edited by Kixu.UFKGaminG
Posted (edited)

Nu am nicio problema cu noul update, dar ar fi mult mai ok daca ai incerca sa citesti mai mult sugestiile si de preferat sa le aplici. Nu stiu daca a postat cineva pana acum sa faci raport automat. Repet, nu am nicio problema si este treaba ta ce update faci. Tu iei deciziile, este serverul tau, mi se pare normal. Dar, ar fi mult mai bine daca ai da mult mai multa atentie sugestiilor / propunerilor legate de noi update-uri. 

Ai lucrat la destul de multe sisteme pentru factiunile pasnice / departamente. Bineinteles, ai facut si mici update-uri la mafii, dar cred ca se putea si mai mult. Nu mai aduc in discutie ca unii pe turf se vad AFK, codati peste codati si multe altele.

Imi place noul update, dar astept ceva mai frumos si la mafii.

Edit: eu cred ca toti care joaca pe aceasta comunitate, joaca pentru ca nu totul este "automat" ca pe cealalta. Au ales aceasta comunitate deoarece nu vor totul automat si pe tava. (E doar opinia mea)

Edited by Landini
Posted

Nu am nicio problema cu noul update, dar ar fi mult mai ok daca ai incerca sa citesti mai mult sugestiile si de preferat sa le aplici. Nu stiu daca a postat cineva pana acum sa faci raport automat. Repet, nu am nicio problema si este treaba ta ce update faci. Tu iei deciziile, este serverul tau, mi se pare normal. Dar, ar fi mult mai bine daca ai da mult mai multa atentie sugestiilor / propunerilor legate de noi update-uri.

Ai lucrat la destul de multe sisteme pentru factiunile pasnice / departamente. Bineinteles, ai facut si mici update-uri la mafii, dar cred ca se putea si mai mult. Nu mai aduc in discutie ca unii pe turf se vad AFK, codati peste codati si multe altele.

Imi place noul update, dar astept ceva mai frumos si la mafii.

Edit: eu cred ca toti care joaca pe aceasta comunitate, joaca pentru ca nu totul este "automat" ca pe cealalta. Au ales aceasta comunitate deoarece nu vor totul automat si pe tava. (E doar opinia mea)

In momentul de fata Shad0w lucreaza si la ceva pentru mafii, a postat la staff sa vada pareri de la liderii mafiilor sau celor care au fost prin mafii si stiu cum merge treaba.

Am folosit acesti reply pentru a spune la toti ca de multe ori vorbiti fara sa stiti ce se intampla cu adevarat, pentru ca vedeti doar ce posteaza nu si la ce lucreaza.

Legat de sugestii, el le citeste mereu (a si spus asta de multe ori) iar sugestiile mai interesante si care intr-adevar se pot face le noteaza intr-un notepad si cand reuseste incepe sa lucreze la ele. Este singurul scripter, nu poate face tot foarte repede, nu poate sta 24/24 sa scripteze, totusi are si o viata.

• Upvote 1
Posted (edited)

In momentul de fata Shad0w lucreaza si la ceva pentru mafii, a postat la staff sa vada pareri de la liderii mafiilor sau celor care au fost prin mafii si stiu cum merge treaba.

Am folosit acesti reply pentru a spune la toti ca de multe ori vorbiti fara sa stiti ce se intampla cu adevarat, pentru ca vedeti doar ce posteaza nu si la ce lucreaza.

Legat de sugestii, el le citeste mereu (a si spus asta de multe ori) iar sugestiile mai interesante si care intr-adevar se pot face le noteaza intr-un notepad si cand reuseste incepe sa lucreze la ele. Este singurul scripter, nu poate face tot foarte repede, nu poate sta 24/24 sa scripteze, totusi are si o viata.

Nu am nimic in potriva. Fiecare este cu viata lui si cu problemele lui. Dar la sectiunea staff, unde ai spus tu, sunt maxim 2 admini / helperi de pe fiecare server care au jucat recent in mafii. Nu ca au idee de ce e la un war, de ce se intampla. De ce sa nu primeasca si mafiile un update? De ce trebuie lasate mereu la "coada"? Spre exemplu, domnule Apex tu de cand ai raportul automat la taxi? De mult timp. Orice mafiot trebuie sa puna aproape in fiecare seara cate 4-5 poze pe imgur.com, apoi sa posteze pe forum dupa un model, ceea ce un taximetrist nu face, nu mai posteaza nicaeri absolut nimic. Nu prea mi se pare normal sa se ia decizii cu admini care prefera update-uri folositoare doar la departamente / pasnice pentru ca acelea sunt factiunile lor de suflet. Cand un lider de mafie spune ceva la staff, apoi apare un admin de level-ul x caruia nu ii place lui acea propunere dar el a fost si helper si admin doar intr-o pasnica.

Tu intri pe server, dai cateva n-uri, incepi sa postezi pe forum aiurea si unde nu trebuie. Toti vrem admin, dar nu multi merita. Daca tu postezi la staff la propunerile de mafii si tu ai stat toata viata in taxi, cum ti se pare? Sigur, incerci sa pui o propunere cat mai frumoasa, sa te aprecieze, poate o sa primesti UP. Degeaba se pune la staff daca se iau in considerare doar propunerile celor care nu fac sau nu au facut vreo data parte dintr-o mafie si nu stiu ce e acolo.

Edited by Landini
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp