Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este o idee buna dar si putin ciudata, daca serverul iti da rank up automat, automat te da afara de raport incomplet, advertisment automat, liderul ce mai face ? de ce se mai numeste lider ? daca tot se va continua cu update-urile acestea o sa ajungeti sa spuneti ''La ce mai avem nevoie de lider daca sistemul lucreaza singur'' sau ''La ce mai avem nevoie de admini, daca admin bot-ul face toata treaba''

• Upvote 1
Posted (edited)

Felicitari, ideea e super buna,dar gandeste-te putin la cei care au facut raportul acum, s-a resetat,e cam aiurea, plus de asta liderul o sa fie cam degeaba ales.

Edited by Novacel
Posted

S-au resetat rapoartele, mai aveam 30 de puncte si terminam si s-au dus. Macar pune saptamana asta sa fie optional raportul ca trebuie testat sistemul.

Posted

Frumos update, dar macar puteai sa il bagi duminica dupa ce se reseta raportul, acum noi ce facem? Il face iar de la capat? Cand mai aveam 20 s-a resetat raportul. Frumos..

Posted

Toti instructorii, ca doar aici stiu, nu stiu si la celelatle factiuni, avem 0/18 la raport. In primul rand, erau 0/10, de obicei, si in al doilea rand de ce 0?

Posted

Toti instructorii, ca doar aici stiu, nu stiu si la celelatle factiuni, avem 0/18 la raport. In primul rand, erau 0/10, de obicei, si in al doilea rand de ce 0?

Mai patesti...

Aveam 20 si ceva date.

Posted

Serverul va acorda rank up automat playerilor ce si-au terminat raportul de activitate si nu au primit FW intre timp. Rank 2 si 3 va fi acordat la 14 zile dupa intrarea in factiune, iar celelalte rank-uri vor fi acordate la 7 zile dupa ultimul rank up primit. Fiecare FW primit va face ca urmatorul rank up sa fie amanat cu inca 5 zile.

RIP Hitman Agency !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp