Curelea Gabriel Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Ba de expemplu cei din hitman au la rank 1 0/40 de contracte de facut, azi e marti, noi trebuie sa facem cele 40 de contracte?
Tufan Ionut Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 de ce s-a marit raportul la S.I ??? era0/10 acum e 0/18
Simina Elena Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Acum nu o sa mai existe probleme gen, te certi cu liderul si nu vrea sa iti dea clear FW/rank up <3 Frumos, tester cum setăm? ai in /members cand alegi membrul acea optiune :3
TaviXZarraX Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest updateEdit: Apropo, daca sunt nevoit sa plec intr-o excursie de o saptamana inseamna ca va trebui sa renunt la functia de lider sau? Edited March 14, 2017 by TaviXZarraX 6
Muller47 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update
mirceaaa Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 CEL MAI NASPA UPDATE, NU IL VREAU. DAI ROLLBACK LA PANOU CA NU IMI PLACE.
CoLL Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update
V.Alin Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update Vezi ca n-ai terminat la mafii. Materiale/Droguri depozitate. Si alea fac parte din raport.
.Denisa. Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update Ai dreptate. Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update Ai dreptate.
Alex425. Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 pai daca nu poti pune cerere de inactivitate si nu intrii 3 zile nu mai iei uninvite?
Beanny Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 La toti ne arata ca primim rank-up pe 28.03.2017 ora 20:00 si spune ca nu am fw-uri dar defapt am 1/3
-Radu Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 sa dai tu ba 110 healuri, ca n-o sa-ti stau eu pe server ca disperatu sa-mi fac raportu
Cristian Negrea Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Daca am 2/3 faction warn cand voi lua clear, pentru ca trebuia sa primesc clear miercuri. Edited March 14, 2017 by CristianBogdanL
Neme Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sincer, mie nu-mi place. Acum liderul trebuie sa faca doar 7 ore si cam atat. Ah, ca mai cere 2 pareri la o reclamatie de limbaj / dm este altceva. Mai ales la mafie, dupa cum cred raportul automat, evidenta war automat, mai trebuie sa dam fvr, atenti in chat si cam asta e. Fail update. @, poate ne explici ceva si despre mafii in acest update Edit: Apropo, daca sunt nevoit sa plec intr-o excursie de o saptamana inseamna ca va trebui sa renunt la functia de lider sau? Ai +1 de la mn fratele meu.
Scatter Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 vreau sa ma duc la mare ce fac? inactivitate nu pot,trb sa stau sa joc samp foarte misto
Recommended Posts