Skythius Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Deci daca nu am cele 7 ore jucate intr o saptamana, cand se reseteaza raportul iau av/uninvite sau oricand? Dacă ai rank 1 și nu ai raportul complet sau orele necesare iei uninvite direct. Dacă ai rank 2, 3, 4 sau 5 și nu ai raportul complet sau orele necesare primești un avertisment și săptămână viitoare faci raportul dublu.
C0ssB0ss Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Deci daca nu am cele 7 ore jucate intr o saptamana, cand se reseteaza raportul iau av/uninvite sau oricand? Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca. Deci daca nu am cele 7 ore jucate intr o saptamana, cand se reseteaza raportul iau av/uninvite sau oricand? Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca.
Skythius Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca. Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca. FW nu iei pentru raport incomplet.
PoisonSmoke Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Super update, pacat ca abia ce m-am apucat si nu o sa am factiune prea curand :)).
iAdelin Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Urat update, multi se vor lasa din cauza asta. Vine vara, oamenii pleaca in concediu, sa se distreze, nu sa faca raport pe samp. In cazul asta ce fac? isi iau pc-ul in bagaj?
KiLleR24 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 S-au resetat rapoartele, mai aveam 30 de puncte si terminam si s-au dus. Macar pune saptamana asta sa fie optional raportul ca trebuie testat sistemul. De acum in colo nu prea mai pot fi optionale rapoartele daca sistemul va da singur uninvite pentru raport incomplet.
Cosmin a.k.a Colony Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ba nenea ionel, eu iau maine rank sau pe 28? k nu mai stau pana pe 28 pt rank.
Alexei. Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ba dar mai am o intrebare, eu iau uninvite daca nu am cele 7 ore jucate pe saptamana cand se da reset la raport sau cand?
Vlaic Sebastian Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Interesant, sper ca nu vor aparea buguri care va duce la dezavanajarea unui membru de factiune.
PoisonSmoke Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 (edited) Eu nu inteleg: "Inactivitate si neterminare raport activitate Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri." Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana? Edited March 19, 2017 by Owens
2Peu Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Eu nu inteleg: "Inactivitate si neterminare raport activitate Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri." Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana? Primești uninvite, dacă nu te loghezi timp de 3 zile, 7 ore jucate pentru a nu primi iar uninvite.
Curelea Gabriel Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Pai ba, eu am deja 10 zile trebuie sa stau inca 14 sa iau rank? nu mi se pare corect. Sunt in Hitman Agency pe BLUE
Alexei. Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Deci acum orele alea 7 la numar se pun ca un punct in plus la raport nu? Adica nu conteaza cate ai la my profile ci la members sau cum?
Sm0kEw Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Acum srv-ul are pusa parola? Sau doar mie imi arata asa?
TheLive Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Pai nu mai poti pune acum cereri de inactivitate? Sau de invoire la un war? cum v-om face acum? De exemplu ,,Trb sa ma operez timp de osapt nu pot intra pe server'' Normal puneam Cerere de inactivitate si eram scutiti de Raport si de R up desigur... Acm cum v-om face?
ReeKooL Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Pai nu mai poti pune acum cereri de inactivitate? Sau de invoire la un war? cum v-om face acum? De exemplu ,,Trb sa ma operez timp de osapt nu pot intra pe server'' Normal puneam Cerere de inactivitate si eram scutiti de Raport si de R up desigur... Acm cum v-om face? Nu te mai operezi 1
Recommended Posts