Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci daca nu am cele 7 ore jucate intr o saptamana, cand se reseteaza raportul iau av/uninvite sau oricand?

Dacă ai rank 1 și nu ai raportul complet sau orele necesare iei uninvite direct.

Dacă ai rank 2, 3, 4 sau 5 și nu ai raportul complet sau orele necesare primești un avertisment și săptămână viitoare faci raportul dublu.

Posted

Deci daca nu am cele 7 ore jucate intr o saptamana, cand se reseteaza raportul iau av/uninvite sau oricand?

Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca.

Era ceva gen la prima abatere av respectiv a doua fw respectiv a treia uninvite parca.

Posted

FW nu iei pentru raport incomplet.

Posted

Urat update, multi se vor lasa din cauza asta. Vine vara, oamenii pleaca in concediu, sa se distreze, nu sa faca raport pe samp. In cazul asta ce fac? isi iau pc-ul in bagaj? 

Posted

S-au resetat rapoartele, mai aveam 30 de puncte si terminam si s-au dus. Macar pune saptamana asta sa fie optional raportul ca trebuie testat sistemul.

De acum in colo nu prea mai pot fi optionale rapoartele daca sistemul va da singur uninvite pentru raport incomplet.

Posted

Ba dar mai am o intrebare, eu iau uninvite daca nu am cele 7 ore jucate pe saptamana cand se da reset la raport sau cand?

Posted (edited)

Eu nu inteleg:

"Inactivitate si neterminare raport activitate

Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri."
Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana?
Edited by Owens
Posted

Eu nu inteleg:

"Inactivitate si neterminare raport activitate

Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri."
Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana?

Primești uninvite, dacă nu te loghezi timp de 3 zile, 7 ore jucate pentru a nu primi iar uninvite.

Posted

Deci acum orele alea 7 la numar se pun ca un punct in plus la raport nu? Adica nu conteaza cate ai la my profile ci la members sau cum?

Posted

Pai nu mai poti pune acum cereri de inactivitate? Sau de invoire la un war? cum v-om face acum? De exemplu ,,Trb sa ma operez timp de osapt nu pot intra pe server'' Normal puneam Cerere de inactivitate si eram scutiti de Raport si de R up desigur... Acm cum v-om face?

Posted

Pai nu mai poti pune acum cereri de inactivitate? Sau de invoire la un war? cum v-om face acum? De exemplu ,,Trb sa ma operez timp de osapt nu pot intra pe server'' Normal puneam Cerere de inactivitate si eram scutiti de Raport si de R up desigur... Acm cum v-om face?

Nu te mai operezi

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp