Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu am rank 4 si normal, trebuia sa iau rank-up astazi. Acum cu noul update imi arata ca primesc rank abia pe 2 aprilie. Cum se procedeaza in situatia asta?

Posted

Eu nu inteleg:

"Inactivitate si neterminare raport activitate

Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri."
Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana?

Nu se va da uninvite pentru 3 zile, primesti daca nu ai 7 ore jucate la resetare la rank 1, iar la rank 2 poti recupera a 2-a saptamana ca si la raport.

Posted

Deci, tot trebuie sa fac cele 7 ore, sau a 2-a saptamana trebuie sa fac dublu, 14 ore?

Posted

Deci, tot trebuie sa fac cele 7 ore, sau a 2-a saptamana trebuie sa fac dublu, 14 ore?

Daca saptamana asta sa zicem nu faci cele 7 ore, urmatoarea saptamana faci 14 ore, daca ai minim rank 2.

Daca ai rank 1 si nu ai 7 ore in prima saptamana, iei uninvite, daca ai rank 2 si nu faci, tre' sa faci 14 ore in a 2-a saptamana sa nu primesti uninvite.

Posted

Deci daca imi moare pisica si vreau sa o internez la spital nu mai pot pune invoire misto update mor =)))

Iar eu de exemplu am 7 zile si mai trebuia sa astept 7zile acum trebuie sa astept inca 14 zile mor =))  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Posted

"5-10 min", dar sunt 30 min frt.

Eu m-as retrage.

CE SERVER E ALA CARE STA OPRIT 30 MINUTE DE 3 ORI PE AN?

• Upvote 4
Posted

Eu m-as retrage.

Si tu te retragi? :/
Posted

Foarte prost raport la NR. Se vede matematica gândită. 2-3 playeri maxim își fac raportul pe zi. 2x7=14, respectiv 3x7=21, restul 16 sau 9 daca au r3, 4 sau 5 si-o iau la bot ca nu au când sa facă raport. Tare rau. De cand s-a scos scoala din România? Atât timp au și oamenii astia în ziua de azi.

Posted

Eu m-as retrage.

Shad0w, daca ai tester pe panel cat si in joc nu apare raport ul, apar doar orele.
Posted (edited)

Foarte prost raport la NR. Se vede matematica gândită. 2-3 playeri maxim își fac raportul pe zi. 2x7=14, respectiv 3x7=21, restul 16 sau 9 daca au r3, 4 sau 5 si-o iau la bot ca nu au când sa facă raport. Tare rau. De cand s-a scos scoala din România? Atât timp au și oamenii astia în ziua de azi.

Încă se modifica conform fiecărei facțiuni, chiar asa de neclar e?

Edited by skulLy 4atru7teru
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp