Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Se vede foarte clar seriozitatea lui @shad0w. Dar uni dintre voi nu o vedeti , direct dati la criticat , ca de ce nu merge o amenda , de ce nu se pun 2 puncte , de ce nu merge contorizate mats/drugs la mafii , de ce iau rank up mai tarziu , chesti total aiurea.

Shad0w pierde nopti si repara buguri pentru a fi mai frumoas gameplay-ul iar alti in loc sa-l sustina , isi bat joc.

Se vede destul de clar cat a stat aseara(la update server ultimul post este editat la ora 4) in timp ce uni dormeau , iar el sta pentru a repara buguri raportate.

Felicitări shad0w.

Edited by Aware.
Posted

Cel mai fain update, parerea mea. Dar Shad0w, de exemplu trebuia sa faceti gen un topic cu toti liderii/admini/helperi si sa puneti raplrtul la punct. Daca tot se modifica atat o sa se duca pe p.... rapoartele si nu mai se ia rank cum se astepta..

Posted

Adaugă totalul de kill-uri la mafie pe panel, plâng dacă nu... mă dau cu fundu' de pământ si bat din picior până le bagi.

Posted

Cel mai fain update, parerea mea. Dar Shad0w, de exemplu trebuia sa faceti gen un topic cu toti liderii/admini/helperi si sa puneti raplrtul la punct. Daca tot se modifica atat o sa se duca pe p.... rapoartele si nu mai se ia rank cum se astepta..

Exista un topic la Staff pentru rapoarte.

Posted

Ca si lider pot spune ca este un update interesant si folositor uneori. Partea mai putin pozitiva este ca scade din autoritatea liderului, de exemplu, un membru primeste rank-up acum chiar daca acela nu merita din diverse motive ( a nu se confunda cu "nu vrea liderul sa ii dea rank-up fara motiv")

Posted (edited)

Am vazut ca dupa noul update nu mai apar kill-urile si dead-urile pe panel la mafioti, ar trebui sa se bage inapoi.

Edited by Megutul
Posted (edited)

La mafioti trebuie sa punem mats si drugs sau in ce grupare suntem.

Edited by CoLLw0w
Posted (edited)

E naspa ca nu mai poti pune cerere de inactivitate in rest e okey.

E același sistem mane, pe sistemu vechi nu puteai pune cerere de inactivitate la r1, la fel și acum.

Edited by skulLy 4atru7teru
Posted

Super tare update-ul. E putin aiurea faza cu inactivitatea.

Posted

E același sistem mane, pe sistemu vechi nu puteai pune cerere de inactivitate la r1, la fel și acum.

Nu mai poti pune cerere de inactivitate in general, nu se da mai uninvite pentru 3 zile offline, dar trebuie sa ai orele din cate am inteles.

Posted

Adaugă totalul de kill-uri la mafie pe panel, plâng dacă nu... mă dau cu fundu' de pământ si bat din picior până le bagi.

Am vazut ca dupa noul update nu mai apar kill-urile si dead-urile pe panel la mafioti, ar trebui sa se bage inapoi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp