Apex Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Am o singura intrebare, se mai ia uninvite daca nu te conectezi timp de 3 zile? nu
Softvare Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Interesant update, dar mi se pare cam sever fara cereri de inactivitate..
Apex Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Interesant update, dar mi se pare cam sever fara cereri de inactivitate.. Poti sa nu faci raportul / orele prima saptamana si sa faci dublu a 2-a saptamana sau poti face dublu prima saptamana si a 2-a ai deja raportul / orele gata. Valabil doar pentru rank 2+, la rank 1 primesti uninvite. Edited March 20, 2017 by Apex.
Andrei_17 Official Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 A cam intervenit o problema la mafii deoarece sunt 3 tip-uri de grupari: Arms Dealer, Drugs Dealer si Asassini. Eu fiind asassin trebuie sa postez 70k mats pe saptamana dar raportul fiind de 100k mats o sa primesc uninvite daca nu postez atat sau liderul poate seta cumva din panel raportul la grupari? Aceasta problema sunt si la testeri/coordonatori sau lideri gruparii ai mafiei pentru ca si ei posteaza jumatate din raport depinde de grupare sau daca este tester/coordonator.
.Dragos Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Fă sã apară pe si profilul testerilor acea bara cu 'tester' , si nu doar in members, si sa scrie 'faction tester'.
Sebastian... Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Membri din facțiuni, care nu fac 7 ore jucate pe saptamana primesc automat uninvite de la lider sau automat?
jay- Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Poti sa nu faci raportul / orele prima saptamana si sa faci dublu a 2-a saptamana sau poti face dublu prima saptamana si a 2-a ai deja raportul / orele gata. Valabil doar pentru rank 2+, la rank 1 primesti uninvite. dacă fac 14 ore în prima săpt le am și pe a 2-a?
SMS Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Stie careva cand se vor modifica raportul la factiuni? Si daca cine a facut pana acum se va pastra progresul?
Cuza Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Stie careva cand se vor modifica raportul la factiuni? Si daca cine a facut pana acum se va pastra progresul? Se vor modifica astazi in jurul orei 20. Saslut
YoLLoKoV Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Foarte tare. Initial nu prea mi-a suras acest update insa acum mi se pare chiar okay.
ZICKY.NR1 Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Felicitari !! Edited March 20, 2017 by BriaN..TSA
P3rs3u Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Mie sincer la mafii mi se pare aiurea nu ai o evidenta a kills si deaths, nu exista o evidenta a materialelor si drogurilor si nici un regulament clar (este obligatoriu sa faci raport mats, drugs sau nu este? si daca nu este obligatoriu de ce mai sunt postate informatii cu cantitatea de depozitat), exista doar o mica informatie cantitatea mats la grupu arms si cantitatea drugs la grupul drugs, dar mafia mai are si asasini si testari. Nu credeti totusi ca ar trebui facut mai explicit un regulament si o evidenta la mafii? Edited March 20, 2017 by P3rs3u
IonuAcasandrei Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Eu nu inteleg: "Inactivitate si neterminare raport activitate Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri." Deci de acum incolo se primeste uninvite si chiar numai poti deloc sa te invoieste pentru 5 zile? Se primeste unvinte de la sistem pentru 3 zile inactive sau doar daca n-ai orele necesare in acea saptamana? iei uninvite daca nu ai 7 ore pe sapt, iar daca ai raportul de activitate il continui pt saptamana viitoare. daca stai 3 zile inactive nu iei nimic, dar ti am explicat adineauri ce sa nu faci
Mr.BroWn Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Stai că nu înțeleg, adică cum nu mai există cereri de inactivitate? Dacă sunt plecat câteva zile la munte, mare, etc și nu-mi pot face raportul? Iau FW din prostie?
Clev Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sa se adauge in comanda din joc: [/raport] pentru rankul fiecaruia player cate misiuni mai are..de ex: 0/40..0/35...etc..Nu ca acum. Sa fie toate standarde cu acelasi numar de puncte..
GabytzaS Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Propun ca odată cu acest nou update implementat liderii să nu mai aibă dreptul sa dea wipe, odată cu schimbarea liderului sa fie doar schimbarea liderului nu schimbarea întregii facţiuni. Pâna la urmă se alege liderul nu o nouă facţiune.. Este foarte aiurea ca la orice rank fiind să primeşti wipe, dar mai ales rank 1, 2 şi 3. Sunt persoane care "luptă" mult timp pentru a intra în facţiune, şi când reuşesc au şansa să primească wipe doar fiindcă aşa vrea "caltaboşul" liderului. 6
KaPPa. Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sa se adauge in comanda din joc: [/raport] pentru rankul fiecaruia player cate misiuni mai are..de ex: 0/40..0/35...etc..Nu ca acum. Sa fie toate standarde cu acelasi numar de puncte.. E deja adaugata comanda asta.
combastos1 Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Rank-up, nerank-up, pe GREEN, e imposibil de facut raportul. In medie sunt 16 licente per instructor, inmultit cu 100 de instructori ar veni 1600 de licente intr-un interval de o saptamana. @Shad0w, cu orele jucate nu am nimic (alea din raport), tu esti liber profesionist, nu-ti pasa, noi suntem adolescenti (scoala, hobby-uri, viata sociala), nu e vorba doar de SA:MP aici. Raportul cel putin pe GREEN care nu este un server de anvergura BLUE-ului, de exemplu, ar trebui micsorat. Stiu ca scriu degeaba. Poate totusi iti sare in ochi. Pace! 1
PoisonSmoke Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Propun ca odată cu acest nou update implementat liderii să nu mai aibă dreptul sa dea wipe, odată cu schimbarea liderului sa fie doar schimbarea liderului nu schimbarea întregii facţiuni. Pâna la urmă se alege liderul nu o nouă facţiune.. Este foarte aiurea ca la orice rank fiind să primeşti wipe, dar mai ales rank 1, 2 şi 3. Sunt persoane care "luptă" mult timp pentru a intra în facţiune, şi când reuşesc au şansa să primească wipe doar fiindcă aşa vrea "caltaboşul" liderului. Cum frate, tu spui că dacă eu fac rank 5 într-o facțiune și se schimbă liderul pot primi wipe? Să știu să nu mă mai apuc aici că e nasol rău așa, eu poate vreau să stau un an in facțiune.
Apex Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Membri din facțiuni, care nu fac 7 ore jucate pe saptamana primesc automat uninvite de la lider sau automat? Primesc automat uninvite, nu de la lider. dacă fac 14 ore în prima săpt le am și pe a 2-a? In mod normal asa ar trebui sa fie, ca la raport. Stai că nu înțeleg, adică cum nu mai există cereri de inactivitate? Dacă sunt plecat câteva zile la munte, mare, etc și nu-mi pot face raportul? Iau FW din prostie? Nu mai exista. Nu primesti FW, daca o saptamana vrei sa pleci si nu poti intra ori te pregatesti de saptamana anterioara si faci raport / ore dublu si a 2-a saptamana poti pleca ori nu faci saptamana in care pleci si a 2-a faci raportul dublu si orele jucate necesare.
CristyleOFFiCIAL Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Super, dar cred ca nu e chiar fain daca nu poti pune inactivitate. Nu imi ai place si sistemul nou de rank up, fara suparare a stiu ca ai muncit mult la acest update. In rest totul este super, dar nu am inteles complet tot. As mai vrea sa te rog ceva, pune inapoi pe panel sa arate scorurile fiecarui membru sau macar fiecare sa isi vada scorul sau pe joc cu /myscor sau /scor. Ceva de genu. P.S.: Esti SUPER tare Shad0w! Respect!!!!
.TulentO. Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Update-ul este destul de ok, insa sunt multe chestii care nu prea sunt ok. De exemplu mai ales ca ai scos un co-lider adica sa fie doar un co-lider la factiune e ciudat, prin faptul ca acum doar lideri/sublideri pot acorda amenzi ceea ce nu e ok, deoarece nu mereu liderul sau subliderul sunt on... Parere mea ca era ok ca pe 'PANEL' sa se adauge si functia de responsabil, e prea putin ca 2 sa sanctioneze amenzi si FW si AV in plus nu cred ca este necesar un raport atat de mare la co-liderii ( pe RED ma refer), in principal raportul prea mare, umpic nasol ca nu ai voie cu responsabil, care zic eu ajuta destul de mult. In rest raport putin mai mic cat si la membrii. dar si la co-liderii, ex pe RED: Tester/admin/heper 35 comenzii - Taxi --- Co-lider 35 comenzii, membru rank 1 100 comenzi Taxi, 3 compani de taxi/// raport destul de mare si ar fii ok adaugarea functie de responsabil pe panel, cat si ma repet raportul de activitate mai scazut. 2
Recommended Posts