ZENN. Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Deci daca intr-o seara ai 5 war-uri iar un membru lipseste la 3, ii acord 3 absente war? deci va avea raportul incomplet? si inca ceva, daca intr-o seara ai 3 war-uri si membrul tau lipseste la 2, ii acord 2/3 absente war si Faction Warn? Pe scurt vreau sa stiu daca acord absente war pe zi sau pe war-uri, daca ii acord si Faction Warn daca nu are cele 2 war-uri obligatorii.
Apex Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Adauga iar scorul de la waruri pe panel Super, dar cred ca nu e chiar fain daca nu poti pune inactivitate. Nu imi ai place si sistemul nou de rank up, fara suparare a stiu ca ai muncit mult la acest update. In rest totul este super, dar nu am inteles complet tot. As mai vrea sa te rog ceva, pune inapoi pe panel sa arate scorurile fiecarui membru sau macar fiecare sa isi vada scorul sau pe joc cu /myscor sau /scor. Ceva de genu. P.S.: Esti SUPER tare Shad0w! Respect!!!! Update-ul este destul de ok, insa sunt multe chestii care nu prea sunt ok. De exemplu mai ales ca ai scos un co-lider adica sa fie doar un co-lider la factiune e ciudat, prin faptul ca acum doar lideri/sublideri pot acorda amenzi ceea ce nu e ok, deoarece nu mereu liderul sau subliderul sunt on... Parere mea ca era ok ca pe 'PANEL' sa se adauge si functia de responsabil, e prea putin ca 2 sa sanctioneze amenzi si FW si AV in plus nu cred ca este necesar un raport atat de mare la co-liderii ( pe RED ma refer), in principal raportul prea mare, umpic nasol ca nu ai voie cu responsabil, care zic eu ajuta destul de mult. In rest raport putin mai mic cat si la membrii. dar si la co-liderii, ex pe RED: Tester/admin/heper 35 comenzii - Taxi --- Co-lider 35 comenzii, membru rank 1 100 comenzi Taxi, 3 compani de taxi/// raport destul de mare si ar fii ok adaugarea functie de responsabil pe panel, cat si ma repet raportul de activitate mai scazut. Pana acum 1 an asa a fost cu 1 singur co-lider, nu este nimic ciudat in asta. In viitor probabil se va adauga si functia de responsabil. Rapoartele au fost puse momentan asa, daca nu este ok se pot modifica oricand, este un topic la staff unde fiecare membru isi da cu parerea si se ia o decizie in comun. Pune inapoi scorurile de la war-urii!! Adauga iar scorul de la waruri pe panel!!! Scorurile se vor adauga in viitor cand se va terminat sistemul pentru mafii pentru a face evidenta pe panel automata. Edited March 21, 2017 by Apex.
brolyK47 Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Cu implementarea update-ului, nu te-ai gandit ca o sa fie multi playeri nemultumiti? De ce? Pentru ca nu stii sa ceri pareri chiar lor pentru acest lucru si faci totul dupa bunul plac. Tu nu joci, tu nu faci raport. Dar noi da, noi facem raport. Cel putin eu ca si co-lider in School Instructors am raport. Nu era mai bine sa faci update-ul dar fara sa dezechilibrezi factiuniile? Nu puteai sa lasi 2 co-lideri fara raport? Nu puteai sa micsorezi raportul ca tot vine perioada asta a sarbatorilor, cea din aprilie ma refer si urmeaza si vara. Eu ti-as zice sa te mai gandesti la update-ul asta nou si sa-l schimbi inainte sa pierzi cativa playeri.
Shad0w Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Se primeste rank up chiar daca nu esti online? Da. Cu implementarea update-ului, nu te-ai gandit ca o sa fie multi playeri nemultumiti? De ce? Pentru ca nu stii sa ceri pareri chiar lor pentru acest lucru si faci totul dupa bunul plac. Tu nu joci, tu nu faci raport. Dar noi da, noi facem raport. Cel putin eu ca si co-lider in School Instructors am raport. Nu era mai bine sa faci update-ul dar fara sa dezechilibrezi factiuniile? Nu puteai sa lasi 2 co-lideri fara raport? Nu puteai sa micsorezi raportul ca tot vine perioada asta a sarbatorilor, cea din aprilie ma refer si urmeaza si vara. Eu ti-as zice sa te mai gandesti la update-ul asta nou si sa-l schimbi inainte sa pierzi cativa playeri. Si ce-ar face cei 2 sublideri SI fara raport daca raport de activitate nu fac? Ar intra pe server sa se laude ca-s colideri?
Extremyss Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Daca factiunea nu are lider rank-up nu se mai acorda nu?
Shad0w Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Daca factiunea nu are lider rank-up nu se mai acorda nu? Ba da.
KiLleR24 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Foarte buna ideea introducerii raportului pentru co-lideri, majoritatea erau baieti cu fvr si atat.
Apex Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) Cu implementarea update-ului, nu te-ai gandit ca o sa fie multi playeri nemultumiti? De ce? Pentru ca nu stii sa ceri pareri chiar lor pentru acest lucru si faci totul dupa bunul plac. Tu nu joci, tu nu faci raport. Dar noi da, noi facem raport. Cel putin eu ca si co-lider in School Instructors am raport. Nu era mai bine sa faci update-ul dar fara sa dezechilibrezi factiuniile? Nu puteai sa lasi 2 co-lideri fara raport? Nu puteai sa micsorezi raportul ca tot vine perioada asta a sarbatorilor, cea din aprilie ma refer si urmeaza si vara. Eu ti-as zice sa te mai gandesti la update-ul asta nou si sa-l schimbi inainte sa pierzi cativa playeri. Ai zis lucruri total aiurea. In primul rand pana acum 1 an a fost doar cu un co-lider si nimeni nu se plangea. In al 2-lea rand din vara pana acum co-liderii si adminii din Departamente au facut raport, de ce restul sa nu faca? Se anutase deja ca se va face cu raport la co-lider pentru toate factiunile. Din contra ca vine sarbatoarea asta de paste si acusi vara vor fi mai multi playeri deci raportul ar trebui marit, nu micsorat. In septembrie cand a inceput scoala rapoartele care erau inainte au fost micsorate, tu vrei sa le micsorezi iar? Tu vrei sa stai in factiune fara sa faci nimic? Playeri vor fi mereu care sa joace, niciodata cand s-a bagat un update nu a ajuns serverul sa nu mai aibe playeri ca erau nemultumiti. Majoritatea celor care nu sunt multumiti ori au co-lideri ori sunt admini sau playeri care trebuiau sa ia rank recent dar s-au resetat rapoartele si iar trebuie sa astepte. Edited March 22, 2017 by Apex.
eSeby. Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wGYzpKmeH-0&feature=youtu.be Bug beta. Nu luati in considerare [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul :))
GabytzaS Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Ba da. Shad0w propun ca noii lideri sa nu mai aiba voie sa dea wipe, e aiurea cand abia intrii intr-o factiune si primesti wipe. Se schimba liderul sau toata factiunea...? 1
Apex Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Shad0w propun ca noii lideri sa nu mai aiba voie sa dea wipe, e aiurea cand abia intrii intr-o factiune si primesti wipe. Se schimba liderul sau toata factiunea...? Este la decizia liderului, poate sa dea wipe la 1-2 cum poate da la toata factiune. Daca un membru nu ii convine il poate scoate. Este aiurea sa se interzica asa ceva. Inteleg ce vrei sa spui, dar trebuie sa privesti si partea liderului cand intra in factiune. Majoritatea liderilor dau wipe pentru ca nu cunosc membrii si poate vor sa ii bage in factiune pe criteriile lor, nu ce la fostul lider.
.Galaxy Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ionele, ar fi bine daca ai baga un update prin care sa fie adaugati responsabili din /members care sa aibe acces la /gfine. Eu cred ca este folositor pentru ca liderul si acum doar un co lider nu pot fi on 24/24.
CyberNeticK Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ionele, ar fi bine daca ai baga un update prin care sa fie adaugati responsabili din /members care sa aibe acces la /gfine. Eu cred ca este folositor pentru ca liderul si acum doar un co lider nu pot fi on 24/24. Poate va fi creat si un grup de Responsabili, dar deocamdata doar liderii/subliderii acorda amenzi.
deathwqz Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 N-am înțeles o chestie și nici n-am vazut-o discutată pe aici . Am înțeles că dacă ai rank2+ nu ești nevoit să faci raport-ul specific facțiunii și cele 7 ore jucate într-o saptămână cu condiția să-l faci dublu săptămâna următoare, și cum nu se mai pot face cereri de inactivitate poți să nu intri pe server timp de 7zile . Întrebarea mea este : dacă ai primit ban 3-7 zile și ai rank 2+, vei mai primii sau nu uninvite de la lider ? este practic același lucru ca fiind inactiv o perioadă de timp, iar după terminarea ban-ului ești nevoit să faci raport-ul dublu .
CyberNeticK Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 N-am înțeles o chestie și nici n-am vazut-o discutată pe aici . Am înțeles că dacă ai rank2+ nu ești nevoit să faci raport-ul specific facțiunii și cele 7 ore jucate într-o saptămână cu condiția să-l faci dublu săptămâna următoare, și cum nu se mai pot face cereri de inactivitate poți să nu intri pe server timp de 7zile . Întrebarea mea este : dacă ai primit ban 3-7 zile și ai rank 2+, vei mai primii sau nu uninvite de la lider ? este practic același lucru ca fiind inactiv o perioadă de timp, iar după terminarea ban-ului ești nevoit să faci raport-ul dublu . Daca un player este banat primeste uninvite dupa 72 ore de la lider.
CyberNeticK Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Cand se da rr la rapoarte acum? Raportul este individual pentru fiecare. Verifica pe panel la sectiunea 'Raport de activitate'. Acolo ai informatii despre raportul tau, orele jucate, cand primesti rank, etc.
Recommended Posts