Schogetten13 Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) Din punctul meu de vedere, printre cele mai importante si frumoase update-uri de pe comunitate. Felicitarile mele! Edited March 4, 2017 by SebE 1
Andrew- Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Interesant doar ca, daca pleci o saptamana in vacanta de exemplu, nu poti depune cerere de inactivitate si trebuie sa pui demisie... 1
Blu3Energy Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Eu nu am inteles ceva, mi se pare ciudat. Deci nu mai putem pune cereri de inactivitate? Suntem obligatii sa intram in acel interval de 3 zile? Daca plec in vacanta, sau am rank 5 de exemplu si 5 zile stau in spital, trebuie sa pun demisia?
Reeves Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Interesant doar ca, daca pleci o saptamana in vacanta de exemplu, nu poti depune cerere de inactivitate si trebuie sa pui demisie... Daca o sa faci raportul complet azi gen marti si trebuie sa pleci si revii martea viitoare nu o sa iei uninvite.
Andrei- Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri. Păi mie dacă mi se buşeşte calculatoru'? Daca o sa faci raportul complet azi gen marti si trebuie sa pleci si revii martea viitoare nu o sa iei uninvite. Păi stai, nu a spus că daca esti inactiv 3 zile iei uninvite? 1
Shady Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Ce as vrea sa le aud gura la rivala si la cacatu de mazoku ca a furat sedau updateu. Forta ba!!!!!!!!!!! de asta are nevoie bugged, de update uri mai mari macar odata la 1/2 luni. felicitari e tot ce pot spune, multumim!
Reeves Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri. Păi mie dacă mi se buşeşte calculatoru'? Păi stai, nu a spus că daca esti inactiv 3 zile iei uninvite? ''Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.''
Size Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Asteptam sa fie implementat pe cele 4 servere ale comunitati. 1
Andrei- Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 ''Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.'' Pai da ma, nu le da lideru uninvite, nu iau astia automat de la server?
Tode. Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 faza cu inactivitatea nu prea am inteles dar e dragut update-ul bv shad0w care numara banii
F0rever Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 (edited) Ce as vrea sa le aud gura la rivala si la cacatu de mazoku ca a furat sedau updateu. Forta ba!!!!!!!!!!! de asta are nevoie bugged, de update uri mai mari macar odata la 1/2 luni. felicitari e tot ce pot spune, multumim! Asculta pretene la mine dupa ce ca sunteti copie fidela a rivalei mai aveti si tupeu sa comentati. Edited March 5, 2017 by CyberNeticK //warned
Recommended Posts