Apex Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) Nu am nimic in potriva. Fiecare este cu viata lui si cu problemele lui. Dar la sectiunea staff, unde ai spus tu, sunt maxim 2 admini / helperi de pe fiecare server care au jucat recent in mafii. Nu ca au idee de ce e la un war, de ce se intampla. De ce sa nu primeasca si mafiile un update? De ce trebuie lasate mereu la "coada"? Spre exemplu, domnule Apex tu de cand ai raportul automat la taxi? De mult timp. Orice mafiot trebuie sa puna aproape in fiecare seara cate 4-5 poze pe imgur.com, apoi sa posteze pe forum dupa un model, ceea ce un taximetrist nu face, nu mai posteaza nicaeri absolut nimic. Nu prea mi se pare normal sa se ia decizii cu admini care prefera update-uri folositoare doar la departamente / pasnice pentru ca acelea sunt factiunile lor de suflet. Cand un lider de mafie spune ceva la staff, apoi apare un admin de level-ul x caruia nu ii place lui acea propunere dar el a fost si helper si admin doar intr-o pasnica. Tu intri pe server, dai cateva n-uri, incepi sa postezi pe forum aiurea si unde nu trebuie. Toti vrem admin, dar nu multi merita. Daca tu postezi la staff la propunerile de mafii si tu ai stat toata viata in taxi, cum ti se pare? Sigur, incerci sa pui o propunere cat mai frumoasa, sa te aprecieze, poate o sa primesti UP. Degeaba se pune la staff daca se iau in considerare doar propunerile celor care nu fac sau nu au facut vreo data parte dintr-o mafie si nu stiu ce e acolo. Aici gresesti, multi din staff au fost si in mafii. Eu nu am fost toata viata in Taxi, inainte sa ma apuc 'serios' de pasnice am jucat foarte mult timp in mafii (este doar in exemplu) si sunt multi asa ca mine. Apropo la staff sunt si liderii de mafie. Shad0w a spus de foarte multe ori ca este foarte greu sa faci un sistem care sa nu mai oblige mafioti sa posteze, de fapt chiar la asta lucreaza. A postat un topic la staff unde cine vrea si cine stie isi poate da cu parerea cum sa faca sistemul mai bine pentru a se contoriza orele pe turf si sa apara tot pe panel. // Daca de exemplu un player pleaca in vacanta si nu face raportu dar are rank 2+ primeste avertisment si il poate face a 2-a saptamana. Dar daca in saptamana in care este plecat el nu are 7 ore jucate, cat cere pe panel, el tot va primi uninvite? Raport la co-lideri / admini / helperi (micsorat) nu se va mai face la noul sistem? Cum a fost pana acum la Departamente. Cand se va baga noul sistem, cine a avut Faction Warn i se vor contoriza pe panel? Pentru ca am verificat ieri cat a fost adaugat si in dreapta, langa zilele pentru raport, la 'faction warn' nu aparea nimic, insa in stanga, langa zilele in factiune, aparea ca avea. Edited March 15, 2017 by Apex.
Diaconescu Sile Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 frumos frt acu cand intru si eu in factiuni aflu cat mai am sa fac raportu sa nu ies pe incomplet daca mai intru in factiuni
Apex Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 frumos frt acu cand intru si eu in factiuni aflu cat mai am sa fac raportu sa nu ies pe incomplet daca mai intru in factiuni Si inainte puteai afla cat ai facut din raport sa nu iesi pe incomplet, verificai pe panel cate puncte ai la raport si pe forum cate trebuie sa faci.
Nosz Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Din punctul meu de vedere nu este un update asa folositor pentru playeri, sunt destui de multi civili pe care nu o sa ii afecteze in nici un fel toata munca depusa. Majoritatea sugestiilor pentru servere se refera la job-uri sau orice altceva ce implica o activitate noua, pentru ca totul este monoton. Chiar si in factiuni raportul se poate efectua destul de usor, unii membrii il termina chiar si in intervalul dintre reset si sedinta, apoi toata saptamana intra pentru a face KM la masini (really boring). Ca si lider de aici incolo nu vad sensul si rostul meu pe server, pentru ca in factiunile pasnice, respectiv si in Hitman Agency de regula sunt foarte putine reclamatii de inchis. Se poate observa destul de clar pe panel ca ultimele reclamatii serioase au fost la un interval de aproape 21 de zile (de pe 19.02 pana pe 11.03). Ideea nu este de a tine membrii fara rank-up, ci de a-i dezvolta. Da, e normal sa nu oferi rank-up unui membru daca ai dovezi serioase si suficiente, consider ca ar fi fost suficent sa fie adaugata o astfel de regula pentru lideri. Am tot auzit fraza: 'liderii s-au saturat sa stea cu calculatorul pe birou si sa calculeze la fiecare membru cand ia rank-up'. Ei bine... in aproape 180 de zile de lead nu am stat niciodata cu calculatorul pe birou pentru a da rank-up, daca faci recrutarea in weekend si tot atunci dai reset poti pune regula cu rank-up doar la sedinta (nici nu te incurci si ai o amarata de activitate de lider pentru doua ore pe saptamana), pana la urma asta este si satisfactia de a avea o astfel de functie, nu degeaba petrecem cateva sute de zile pentru a lua lider ca mai apoi sa stam cu Rank 7 de dragul de a scrie pe /l sau de a deschide cand si cand aplicatiile. Daca playerii nu mai pot pune cerere de inactivitate acestia o sa fie scosi automat de Admbot? Daca nu se mai face cerere de inactivitate deloc, iar membrii pot face in avans raportul este cam aiurea, cum spuneam mai sus in unele factiuni se poate face raportul foarte repede. Un raport in Taxi, Paramedic il poti face in 2 ore garantat, respectiv in Hitman iti ia maxim 5 ore. Din ce inteleg eu, daca un membru efectueaza in cateva ore raportul el poate sa nu se mai logheze 13 zile daca o sa cumuleze cele 7 ore online (se pierd membrii online). De asemenea, sistem-ul de rank-up este diferit de la factiune la factiune, nu 2-2-1-1 (saptamani), acesta poate sa fie modificat de catre lideri? Daca se da reset automat cum putem sa vedem totusi rezultatele raportului anterior? Cat timp a fost introdus update-ul am observat ca nu mai exista in partea de jos optiunea de a selecta perioada raportului, sunt multe factiuni in care exista concursuri de genul: Hitmanul saptamanii, Taximetristul saptamanii, Medicul saptamanii, Instructorul saptamanii, etc. Renuntam la ele? Si ce se intampla cu membrii care totusi gresesc, insa nu pot sa fie sanctionati cu FW? Nu e corect ca acestia sa primeasca rank-up. Spre exemplu: un hitman daca primeste fail la un contract si nu este liderul/co-liderul online sau este spam pe /l si categoric nu se observa ( http://imgur.com/a/bHv1I ) el poate sa il dea uitat sau spune ca nu are dovada, noi putem doar sa verificam chat-log-ul, insa nu putem sanctiona dupa el. Aici am ca si sugestie, ca la orice contract 'failed' sa primeasca automat FW (+ sa apara 'failed' si la contractele sub limita de Rank 3-5 pentru a fi mai vizibile) si de asemenea sa se schimbe culoarea de la efectuarea contractelor. Chiar astazi am avut o situatie cu un membru care a dat fail si a spus ca nu are poza, eu daca nu fac rost de ea el ia rank-up si nu il pot tine la rank (conform noului upgrade), nu e corect fata de ceilalti. Iar daca tot am facut mici sugestii, ce sper sa fie citite, doresc sa adaug si faptul ca interiorul HQ-ului HA nu a fost schimbat din 2014, este interior de casa, unde nu ne putem tine sedinta cu 45 de membrii pe canapele sau in bucatarie :)). Era ok interiorul respectiv acum cativa ani cand erau 30 de membrii in factiune, dar totusi nu are nici o legatura cu tematica factiunii si este foarte mic pentru a sustine sedinta acolo. De fiecare data trebuie sa ma rog de admini sa ne duca intr-un interior, daca cineva ia crash sau kick trebuie iarasi sa ii bat la cap sa vina pentru a ne ajuta. Felicitari pentru munca depusa cateva lucruri din update sunt chiar folositoare, nu vreau sa se inteleaga gresit postarea insa am discutat si cu alti playeri care sunt de aceeasi parere, insa nu posteaza pentru ca nu vor sa fie 'contra', dar 'ce te face special este faptul ca esti diferit'. http://imgur.com/a/5yKIh :D +1 2
RicKy7 Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Dar shad0w, de exemplu eu sunt in S.I rank 5 si sunt responsabil cu testele cerute. La rank 5 se da 10 licente, dar eu avand raportul injumatatit trebuie sa fac 5 licente.
Divaio Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Dar shad0w, de exemplu eu sunt in S.I rank 5 si sunt responsabil cu testele cerute. La rank 5 se da 10 licente, dar eu avand raportul injumatatit trebuie sa fac 5 licente. ati putea sa va opriti din plans ? a precizat ca rapoartele nu sunt inca finalizate si in functie de fiecare server, vor fi modificate in asa fel incat totul sa fie ok. de asta esti intr-o factiune, sa faci raport, activitate, nu sa te duci sa faci farm si KM la masina. 1
Rooswelt Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nașpa ca trebuie sa joci 7 ore, măcar dacă erau 4 Dacă ești într-o facțiune, ai aplicat, înseamnă că e normal să stai minim o oră pe săptămână.
Sycer. Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Din punctul meu de vedere nu este un update asa folositor pentru playeri, sunt destui de multi civili pe care nu o sa ii afecteze in nici un fel toata munca depusa. Majoritatea sugestiilor pentru servere se refera la job-uri sau orice altceva ce implica o activitate noua, pentru ca totul este monoton. Chiar si in factiuni raportul se poate efectua destul de usor, unii membrii il termina chiar si in intervalul dintre reset si sedinta, apoi toata saptamana intra pentru a face KM la masini (really boring). Ca si lider de aici incolo nu vad sensul si rostul meu pe server, pentru ca in factiunile pasnice, respectiv si in Hitman Agency de regula sunt foarte putine reclamatii de inchis. Se poate observa destul de clar pe panel ca ultimele reclamatii serioase au fost la un interval de aproape 21 de zile (de pe 19.02 pana pe 11.03). Ideea nu este de a tine membrii fara rank-up, ci de a-i dezvolta. Da, e normal sa nu oferi rank-up unui membru daca ai dovezi serioase si suficiente, consider ca ar fi fost suficent sa fie adaugata o astfel de regula pentru lideri. Am tot auzit fraza: 'liderii s-au saturat sa stea cu calculatorul pe birou si sa calculeze la fiecare membru cand ia rank-up'. Ei bine... in aproape 180 de zile de lead nu am stat niciodata cu calculatorul pe birou pentru a da rank-up, daca faci recrutarea in weekend si tot atunci dai reset poti pune regula cu rank-up doar la sedinta (nici nu te incurci si ai o amarata de activitate de lider pentru doua ore pe saptamana), pana la urma asta este si satisfactia de a avea o astfel de functie, nu degeaba petrecem cateva sute de zile pentru a lua lider ca mai apoi sa stam cu Rank 7 de dragul de a scrie pe /l sau de a deschide cand si cand aplicatiile. Daca playerii nu mai pot pune cerere de inactivitate acestia o sa fie scosi automat de Admbot? Daca nu se mai face cerere de inactivitate deloc, iar membrii pot face in avans raportul este cam aiurea, cum spuneam mai sus in unele factiuni se poate face raportul foarte repede. Un raport in Taxi, Paramedic il poti face in 2 ore garantat, respectiv in Hitman iti ia maxim 5 ore. Din ce inteleg eu, daca un membru efectueaza in cateva ore raportul el poate sa nu se mai logheze 13 zile daca o sa cumuleze cele 7 ore online (se pierd membrii online). De asemenea, sistem-ul de rank-up este diferit de la factiune la factiune, nu 2-2-1-1 (saptamani), acesta poate sa fie modificat de catre lideri? Daca se da reset automat cum putem sa vedem totusi rezultatele raportului anterior? Cat timp a fost introdus update-ul am observat ca nu mai exista in partea de jos optiunea de a selecta perioada raportului, sunt multe factiuni in care exista concursuri de genul: Hitmanul saptamanii, Taximetristul saptamanii, Medicul saptamanii, Instructorul saptamanii, etc. Renuntam la ele? Si ce se intampla cu membrii care totusi gresesc, insa nu pot sa fie sanctionati cu FW? Nu e corect ca acestia sa primeasca rank-up. Spre exemplu: un hitman daca primeste fail la un contract si nu este liderul/co-liderul online sau este spam pe /l si categoric nu se observa ( http://imgur.com/a/bHv1I ) el poate sa il dea uitat sau spune ca nu are dovada, noi putem doar sa verificam chat-log-ul, insa nu putem sanctiona dupa el. Aici am ca si sugestie, ca la orice contract 'failed' sa primeasca automat FW (+ sa apara 'failed' si la contractele sub limita de Rank 3-5 pentru a fi mai vizibile) si de asemenea sa se schimbe culoarea de la efectuarea contractelor. Chiar astazi am avut o situatie cu un membru care a dat fail si a spus ca nu are poza, eu daca nu fac rost de ea el ia rank-up si nu il pot tine la rank (conform noului upgrade), nu e corect fata de ceilalti. Iar daca tot am facut mici sugestii, ce sper sa fie citite, doresc sa adaug si faptul ca interiorul HQ-ului HA nu a fost schimbat din 2014, este interior de casa, unde nu ne putem tine sedinta cu 45 de membrii pe canapele sau in bucatarie :)). Era ok interiorul respectiv acum cativa ani cand erau 30 de membrii in factiune, dar totusi nu are nici o legatura cu tematica factiunii si este foarte mic pentru a sustine sedinta acolo. De fiecare data trebuie sa ma rog de admini sa ne duca intr-un interior, daca cineva ia crash sau kick trebuie iarasi sa ii bat la cap sa vina pentru a ne ajuta. Felicitari pentru munca depusa cateva lucruri din update sunt chiar folositoare, nu vreau sa se inteleaga gresit postarea insa am discutat si cu alti playeri care sunt de aceeasi parere, insa nu posteaza pentru ca nu vor sa fie 'contra', dar 'ce te face special este faptul ca esti diferit'. http://imgur.com/a/5yKIh :D Reprosurile urmatoare sunt pentru informare, deci spre a fi rezolvate, nimic in sens rau! Raportul pentru cei ce fac parte din Staff trebuie realizat ca inainte, fiind mai mic pentru helperi / admini (Police Department) si 0 pentru adminii din alte factiuni. Unele rapoarte trebuiesc modificate, ori sa existe posibilitatea ca liderii factiunii sa poata modifica raportul de activitate pentru fiecare rank in parte. Testerii sa aiba si ei ceva de facut la raport, sa aiba 1/2 - 2/3 din raportul normal pentru rank-ul detinut. Limita de zile pentru lideri trebuie implementata precum a fost precizat, deoarece si alte persoane trebuiesc valorizate. Daca un lider nu reuseste intr-o saptamana sa aiba cele 7 ore jucate, sa primeasca un LW, iar ulterior, in urmatoarea saptamana uninvite (precum membrii). Up si +1 la amandoua. AR TREBUI ADAUGAT 'O LIMITA DE ZILE PENTRU LIDERI', DEOARECE, CUM A SPUS SI WORMYTZA, VA FI PREA USOR SA FI LIDER, MAI ALES IN FACTIUNIILE PASNICE, SAU HITMAN AGENCY, UNDE SUNT POST-URI RARE (IN SPECIAL PENTRU LIMBAJ). DACA SE ACORDA RANK UP AUTOMAT SI UNINVITE AUTOMAT, MACAR LIDERII SA AIBE O LIMITA DE 300 DE ZILE, IAR APOI SA FIE SCOSI DIN FUNCTIA RESPECTIVA, PE MOTIV 'RENUNTARE'. DE CE? MOTIVELE SUNT PRECIZATE SI MAI SUS, SI SPUSE CHIAR SI DE UNIQUE (MAI SUNT SI ALTE PERSOANE CARE AR TREBUI VALORIZATE, SUNT PERSOANE CU SUTE DE ZILE IN FACTIUNI, SI SUNT FOARTE ACTIVE). P.S.: AM SCRIS CU CAPS-LOCK SI ROSU PENTRU A OBSERVA MAI BINE. SPER SA RASPUNZI @Shad0w Edited March 16, 2017 by Man1ak
Apex Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Up si +1 la amandoua. AR TREBUI ADAUGAT 'O LIMITA DE ZILE PENTRU LIDERI', DEOARECE, CUM A SPUS SI WORMYTZA, VA FI PREA USOR SA FI LIDER, MAI ALES IN FACTIUNIILE PASNICE, SAU HITMAN AGENCY, UNDE SUNT POST-URI RARE (IN SPECIAL PENTRU LIMBAJ). DACA SE ACORDA RANK UP AUTOMAT SI UNINVITE AUTOMAT, MACAR LIDERII SA AIBE O LIMITA DE 300 DE ZILE, IAR APOI SA FIE SCOSI DIN FUNCTIA RESPECTIVA, PE MOTIV 'RENUNTARE'. DE CE? MOTIVELE SUNT PRECIZATE SI MAI SUS, SI SPUSE CHIAR SI DE UNIQUE (MAI SUNT SI ALTE PERSOANE CARE AR TREBUI VALORIZATE, SUNT PERSOANE CU SUTE DE ZILE IN FACTIUNI, SI SUNT FOARTE ACTIVE). P.S.: AM SCRIS CU CAPS-LOCK SI ROSU PENTRU A OBSERVA MAI BINE. SPER SA RASPUNZI @Shad0w Nu are sens ce ai zis tu acolo, ar fi chiar foarte aiurea sa ai o limita de zile pentru a tine functia de lider, nu ar fi aceasi treaba. Si eu inteleg faza ca multi nu au sansa, dar si eu am patit la randul meu, daca un lider este bun e aiurea sa fie schimbat daca nu vrea el sa renunte, daca dupa se alege un lider care iese dupa 10-15 zile pe greseli multiple si tu ai fi in factiunea respectiva? cum te-ai simti sa o iei iar de la capat cu zilele pentru rank-up si etc?
CoLL Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Raport-ul la mafii va fi tot 100k mats sau va fi participarea la war asta nu inteleg. Ex: Punem 100k mats si suntem prezenti la war, ar fi raport complet.?
Diaconescu Sile Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Si inainte puteai afla cat ai facut din raport sa nu iesi pe incomplet, verificai pe panel cate puncte ai la raport si pe forum cate trebuie sa faci. stiu frt bombardier dar csf eu mai lenes de fel nu prea verificam panelu
Sycer. Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Nu are sens ce ai zis tu acolo, ar fi chiar foarte aiurea sa ai o limita de zile pentru a tine functia de lider, nu ar fi aceasi treaba. Si eu inteleg faza ca multi nu au sansa, dar si eu am patit la randul meu, daca un lider este bun e aiurea sa fie schimbat daca nu vrea el sa renunte, daca dupa se alege un lider care iese dupa 10-15 zile pe greseli multiple si tu ai fi in factiunea respectiva? cum te-ai simti sa o iei iar de la capat cu zilele pentru rank-up si etc? Pai, inainte era mai altfel functia de lider, avand o comanda in plus (/changerank). Acum ce faci? Doar deschizi / inchizi, accepti / respingi aplicatii? Ca FVR pot da si rank 5+. Nu stiu, e aiurea acum. Oarecum liderii sunt degeaba, si e foarte usor sa fi lider acum. Ar trebui sa fie o limita, pentru ca lider poate fi 'oricine'.
G E O R G E Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 degeaba propui din astea ca tu oricum nu iei lider=))))))))))))))))) ^^ ON: La mafii cum va fi contorizat in /raport?
Apex Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Pai, inainte era mai altfel functia de lider, avand o comanda in plus (/changerank). Acum ce faci? Doar deschizi / inchizi, accepti / respingi aplicatii? Ca FVR pot da si rank 5+. Nu stiu, e aiurea acum. Oarecum liderii sunt degeaba, si e foarte usor sa fi lider acum. Ar trebui sa fie o limita, pentru ca lider poate fi 'oricine'. Hai sa o luam logic. Acum liderul este pus degeaba pentru ca nu mai are o comanda cu care sa dea rank, nu? Pai hai sa vedem, eu de exemplu acord rank doar la sedinta, deci practic in tot restul timpului nu mai dau rank, da? Ei bun, mi-a scos comanda sa dau rank, deci la sedinta nu mai dau, deci 1 ora in plus in care nu mai dau rank fata de inainte, cu ce s-a schimbat? Si nu are sens sa zici ca oricine poate fi lider pentru ca nu mai da rank, liderul nu tine doar de /changerank.
Recommended Posts