Kilozonaq Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Salutare, m-am decis sa deschid aici topic, deoarece pe panel, se raspunde foarte greu. Intrebarea este in felul urmator. Eu sunt in RIfa pe blue, si folosesc Linux ca sistem de operare din cauza job-ului pe care il am, si joc samp de acolo. EU nu am nimic local, adica nu am SSD, HDD, SSHD sau orice alt dispozitiv de stocare, totul este pe server LSK in cloud, daca sunt luat la teste TW, iau ban pentru ascundere? Chiar nu pot dual boot sau sa schimb sistemul de operare. Multumesc frumos. Daca este nevoie de administrare pe linux la tw, pot fi de folos. Quote
Kilozonaq Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 (edited) http://imgur.com/a/aipHx Edited March 5, 2017 by Kilozonaq Quote
vTuDoR Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 nu o sa fii luat la teste decat daca esti mafie sau dai prea bn Quote
Kilozonaq Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 Tocmai ce am zis mai sus ca sunt in rfia Quote
LadReg Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Nush, incearca sa nu dai suspect pentru nu a fii luat la teste TW. Quote
Recommended Posts