Bazavan Gabi Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Am o problema la gamemode-ul postat de Alpheus acum cateva zile, daca ma duc la dealership si cumpar o masina exemplu Infernus imi da doua si a doua nu pot sa fac nimic cu ea. Sau daca imi iau un infernus din ds, si mai iau un bullet imi da 2 bullet-uri, din care pe al doilea nu am voie sa il folosesc ( zice ca nu e al meu ) ! Ajutatima va rog mult!!!
MosEdi Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Rezolva acolo la insertcar. Cred ca nu vrei mura-n gura? Ca daca vrei sa devii scripter. Si invata sa scrii, dupa scriptareala.
Bazavan Gabi Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Rezolva acolo la insertcar. Cred ca nu vrei mura-n gura? Ca daca vrei sa devii scripter. Si invata sa scrii, dupa scriptareala. Pai si ce sa modific la insertcar? ??
Munteanu Razvan Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Modifica instertcar-ul de la alt gamemode bigzone cu bugul rezolvat, public towcar si o sa mearga perfect.
Bazavan Gabi Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Modifica instertcar-ul de la alt gamemode bigzone cu bugul rezolvat, public towcar si o sa mearga perfect. MulTumesc !!!!
Recommended Posts