Hisu Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Salutare! Odata cu revenirea mea pe comunitate, am spus sa redeschid un topic cu creatii. O sa revin cu update maine si in timp cu creatii mai diversificate. 3 Quote
hotepp C R A C K HOUSE Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Deci esti bestial :wub: Te rog fami si mie si pune textu hoteppSHAF :ph34r: esti paranormal la avatare :o Quote
Hisu Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Frumos. Mersi Esti forta, imi faci un avatar? PM cu stock cumetre Bun. :) Sunt destul de frumoase. Mersi. Foarte tari frate, n-am cuvinte! Bravo! :) Quote
Teo Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Îmi poți faci un avatar și o semnătura d-aia? Doar că aș vrea să fie în loc de HQ ul de la paramedic, cel de la FBI si să scrie coleader. Quote
Hisu Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 (edited) Odata pe saptamana, voi posta un set de 12 avatare pe o anumita tema. Avatarele vor avea un text simplu, pentru a nu se face rip. Week 1: Girls ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited March 10, 2017 by AVKDO 2 Quote
TaviXZarraX Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Posteaza si avatare free :O :O Tine-o tot asa Quote
Hutchinson Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 pui dublura aia la text in bataie de joc, fa-o cu cap daca o faci, mai ai de lucru la text si blur, de cand se pune textu secundar pe overlay + stroke? kw Quote
Hisu Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 pui dublura aia la text in bataie de joc, fa-o cu cap daca o faci, mai ai de lucru la text si blur, de cand se pune textu secundar pe overlay + stroke? kw Nu am nimic cu criticile, chiar din potriva, astept critici constructive. Pacat ca spui lucruri fara logica. De cand se pune dublura la text sau textul secundar intr un anumit mod? Fiecare are stilul lui, daca tu vrei sa ramai papagal(sper sa intelegi referinta) continua sa nu pui dublura la text "in bataie de joc" P.S: :)))))))))))) Quote
Hutchinson Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Nu am nimic cu criticile, chiar din potriva, astept critici constructive. Pacat ca spui lucruri fara logica. De cand se pune dublura la text sau textul secundar intr un anumit mod? Fiecare are stilul lui, daca tu vrei sa ramai papagal(sper sa intelegi referinta) continua sa nu pui dublura la text "in bataie de joc" P.S: :)))))))))))) m-am referit ca o folosesti prea mult, daca astepti critici constructive, nu inteleg de ce te revolti asa, fiecare are propria lui parere, n-am chef de cearta, sunt atatea modalitati prin care poti faci un text sa arate foarte bine. mult succes iti urez. esti haios cu ":))))))))))))))))))" ce sa zic Quote
Hisu Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 m-am referit ca o folosesti prea mult, daca astepti critici constructive, nu inteleg de ce te revolti asa, fiecare are propria lui parere, n-am chef de cearta, sunt atatea modalitati prin care poti faci un text sa arate foarte bine. mult succes iti urez. esti haios cu ":))))))))))))))))))" ce sa zic Cine se revolta? Ideea este ca incerci sa construiesti o critica pe niste aspecte banale... Normal ca rad cand vad ca cineva spune "de cand se pune textu secundar pe overlay + stroke?" Quote
Nicolae Ceausescu Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 O Reyes cffff bv avatare bines cel mai tare din parcare !!! ^_^ ;) Quote
Recommended Posts