Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Odata cu revenirea mea pe comunitate, am spus sa redeschid un topic cu creatii.

O sa revin cu update maine si in timp cu creatii mai diversificate.

Xf8EfSn.png

mMFW7X7.png  RifFEtS.png  y4ylbBZ.png  p3vrfNs.png  

9GtTuIP.png  8l8NBzj.png  izHZ7ov.png  kIQoWUR.png  

86x4qtz.png

MThhsxs.png

uWnapFu.png

• Upvote 3
Posted

Frumos.

Mersi

Esti forta, imi faci un avatar?

PM cu stock cumetre

Bun.

:)

Sunt destul de frumoase.

Mersi.

Foarte tari frate, n-am cuvinte! Bravo!

:)

Posted

Îmi poți faci un avatar și o semnătura d-aia? Doar că aș vrea să fie în loc de HQ ul de la paramedic, cel de la FBI si să scrie coleader.

Posted (edited)

QvrEITR.png

Odata pe saptamana, voi posta un set de 12 avatare pe o anumita tema.

Avatarele vor avea un text simplu, pentru a nu se face rip.

Week 1: Girls

NrHkZa4.png  3G9mxdT.png  dalntrF.png  wtIATDo.png

36ayc2k.png  2P1g1z2.png  gouzX9U.png  oMbRKTN.png

kLdFeaX.png  5W8lG6k.png  6X13JC4.png  AwLrEHR.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ElpakE6.png

rpA1fBA.png  wLQXXY8.png  3NhrTFN.png

OtLJB7e.png  RltVgcS.png

Edited by AVKDO
  • Upvote 2
Posted

pui dublura aia la text in bataie de joc, fa-o cu cap daca o faci, mai ai de lucru la text si blur, de cand se pune textu secundar pe overlay + stroke? kw

Nu am nimic cu criticile, chiar din potriva, astept critici constructive. Pacat ca spui lucruri fara logica. De cand se pune dublura la text sau textul secundar intr un anumit mod? Fiecare are stilul lui, daca tu vrei sa ramai papagal(sper sa intelegi referinta) continua sa nu pui dublura la text "in bataie de joc" 

P.S: :))))))))))))

Posted

Nu am nimic cu criticile, chiar din potriva, astept critici constructive. Pacat ca spui lucruri fara logica. De cand se pune dublura la text sau textul secundar intr un anumit mod? Fiecare are stilul lui, daca tu vrei sa ramai papagal(sper sa intelegi referinta) continua sa nu pui dublura la text "in bataie de joc" 

P.S: :))))))))))))

m-am referit ca o folosesti prea mult, daca astepti critici constructive, nu inteleg de ce te revolti asa, fiecare are propria lui parere, n-am chef de cearta, sunt atatea modalitati prin care poti faci un text sa arate foarte bine. mult succes iti urez.

esti haios cu ":))))))))))))))))))" ce sa zic

Posted

m-am referit ca o folosesti prea mult, daca astepti critici constructive, nu inteleg de ce te revolti asa, fiecare are propria lui parere, n-am chef de cearta, sunt atatea modalitati prin care poti faci un text sa arate foarte bine. mult succes iti urez.

esti haios cu ":))))))))))))))))))" ce sa zic

Cine se revolta? Ideea este ca incerci sa construiesti o critica pe niste aspecte banale... 

Normal ca rad cand vad ca cineva spune "de cand se pune textu secundar pe overlay + stroke?"