Hickz Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 ● Nickname actual: MonsterWolf● Nickname-uri anterioare: Hick● Link userpanel (BLUE): http://bluepanel.bugged.ro/profile/MonsterWolf ● De ce ai iesit din ultimul clan?: Pentru ca am vrut sa incerc ceva nou.● Ai minim 500 de ore jucate pe server?: Am 625 ore jucate.● Ce vărstă ai?: 16 ani● Din ce oraș ești?: Giurgiu● Doresc să fac parte din clanul This Means Revolution, deoarece: Acest clan este foarte amabil, cu membrii ok, care nu injura si respecta oriunde in jurul ei.● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: Recent am intrat intr-o factiune, voi sta ceva timp.● Cel mai putin timp petrecut într-o facțiune?: Recent am intrat intr-o factiune, voi sta ceva timp.● Ai mai făcut parte din clanul This Means Revolution? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte. ● Exista vreun membru cu care nu te intelegi?: Nu ● Enumera cativa membri care iti sunt prieten: Nu am, dar vreau sa imi fac. Quote
Recommended Posts