Lion. Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Nick: Li0NTip(avatar/semnătură/logo): SemnaturaStock(obligatoriu): http://i.imgur.com/B3rebU5.pngText: Fratii CimpoiDetalii: In primul rand, deasupra numelui meu as vrea sa scrieti cu roz Li0N (69) In al doilea rand, rog sa iasa in evidenta toata masina, nu doar o parte din ea. In al treilea rand, as vrea sa nu se vada masina din spate, partea de jos cu FPS-urile, locatia etc. si nici data. In ultimul rand, as vrea sa faceti poza cu niste efecte de ceata, dar nici exagerat.Detalii despre text: Doresc ca textul principal sa fie scris exact cum l-am scris eu mai sus, fara alte majuscule sau cu diacritice, iar nickname-ul si ID-ul as vrea sa fie scrise corect. Te-ai asigurat ca ai minim 100 de posturi pe forum?: Da, am. P.S.: Dau intre +5 si +10 in functie de cat mi-a placut. Succes! :)
Lion. Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 @, am ales una din lucrarile tale, multumesc pentru ajutor. Te voi anunta prin PM cand termin de dat cele +10 ( + link-urile topicurilor la care ti-am dat +1 daca doresti). @, iti voi da si tie +1 pentru efortul depus dupa ce termin cu cele ale lui Chosen (la fel cu dovada). # Se poate da TC. (daca are cine)
SmiXy Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Porti lucrarea facuta de Chosen, deci s-a rezolvat. » Topic Closed.
Recommended Posts