Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Li0N
Tip(avatar/semnătură/logo): Semnatura
Stock(obligatoriu): http://i.imgur.com/B3rebU5.png
Text: Fratii Cimpoi
Detalii: In primul rand, deasupra numelui meu as vrea sa scrieti cu roz Li0N (69)

In al doilea rand, rog sa iasa in evidenta toata masina, nu doar o parte din ea.

In al treilea rand, as vrea sa nu se vada masina din spate, partea de jos cu FPS-urile, locatia etc. si nici data.

In ultimul rand, as vrea sa faceti poza cu niste efecte de ceata, dar nici exagerat.
Detalii despre text: Doresc ca textul principal sa fie scris exact cum l-am scris eu mai sus, fara alte majuscule sau cu diacritice, iar nickname-ul si ID-ul as vrea sa fie scrise corect.

Te-ai asigurat ca ai minim 100 de posturi pe forum?: Da, am.

P.S.: Dau intre +5 si +10 in functie de cat mi-a placut.

Succes! :)

Posted

@, am ales una din lucrarile tale, multumesc pentru ajutor. Te voi anunta prin PM cand termin de dat cele +10 ( + link-urile topicurilor la care ti-am dat +1 daca doresti).

@, iti voi da si tie +1 pentru efortul depus dupa ce termin cu cele ale lui Chosen (la fel cu dovada).

# Se poate da TC. (daca are cine)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp