CreativeREAL Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Am o problema cu fraps-ul, imi blockeaza FPS-urile la 20, stie cnv de ce? Quote
StefanSAMURAIUL Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Foloseste alt program. Iti recomand OBS sau Bandicam Quote
ErosERT Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 @, Ai putea fii mai explicit te rog? Sau sa-mi oferi o poza cu rezolutia pe care o folosesti si setarile frapsului te rog.Este adevarat ca Fraps-ul mananca din Fps-uri dar se poate face sa-ti manance maxim 20.Dar am nevoie de niste poze sa stiu sa-ti explic. Quote
CreativeREAL Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 @, Ai putea fii mai explicit te rog? Sau sa-mi oferi o poza cu rezolutia pe care o folosesti si setarile frapsului te rog.Este adevarat ca Fraps-ul mananca din Fps-uri dar se poate face sa-ti manance maxim 20.Dar am nevoie de niste poze sa stiu sa-ti explic. Deja nu mai conteaza, topicul e de vre-o 2 saptamani, am schimbat programul de filmat. Quote
ErosERT Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Deja nu mai conteaza, topicul e de vre-o 2 saptamani, am schimbat programul de filmat. Ah nu am observat, oricum nu era greu de facut, daca mai ai ceva probleme da-mi Pm. Quote
Recommended Posts