ddenisdzy Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Salutare sefanilor ! Sunt DizzyTube si o sa va incant cu modpack-ul meu (sper)! Acest modpack este conceput si facut in mare parte de catre mine, insa vreau sa insist faptul ca cu enb-ul acela s-ar putea sa scada in jur de 10 sau chiar 20 de FPS la un calculator mai low, insa la calculatoare mai bune (high) nu exista probleme absolut deloc. Daca primiti vreo eroare imi puteti lasa un PM pe forum sau un mesaj privat pe pagina de facebook, insa majoritatea platformelor pe care le-am incercat sa zic asa, au mers (Windows 8, 8.1, 7, 10). Modurile sunt foarte usor de instalat, am un video special, mai exact un tutorial de instalare la Uploads pe YouTube. Un link catre video iar in descriere aveti un link de descarcare : Sper sa va placa, nu ezitati sa dati un "+1" si imi scuzati balbaiala. Pace ! 9
xAotw Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Sunt foarte faine, acum le pun si iti zic daca imi merg fara erori.
xAotw Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Sunt foarte faine, acum le pun si iti zic daca imi merg fara erori. Le-am pus acum si sunt foarte frumoase si se misca super ok.
ddenisdzy Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Sunt ok, mulțumim. frum Sunt foarte faine, acum le pun si iti zic daca imi merg fara erori. frumoase Le-am pus acum si sunt foarte frumoase si se misca super ok. Gj Bv. Gg. Multumesc ! Have fun !
shark1X Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Le-am incercat, imi sta in suta de frame-uri constant oriunde as merge, la CNN cu 600 de playeri la CNN am 60/70 FPS-uri. Pentru cei cu PC mai slab incercati sa scoateti efectele si vegetatia, sa ramaneti macar cu ENB-ul, sa vedeti cum se misca. Pe scurt, modurile sunt foarte bine alese, gj.
ddenisdzy Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Frumix, +1 ca pot. frumoase, +1 Frumos. Frumoase rau. se vad umbrele foarte urat ... Tare daca alea is optimizate.. Le-am incercat, imi sta in suta de frame-uri constant oriunde as merge, la CNN cu 600 de playeri la CNN am 60/70 FPS-uri. Pentru cei cu PC mai slab incercati sa scoateti efectele si vegetatia, sa ramaneti macar cu ENB-ul, sa vedeti cum se misca. Pe scurt, modurile sunt foarte bine alese, gj. gg Le multumesc tuturor, have fun.
ddenisdzy Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 sunt frumoase, ai +1 Merci. Vreau harta. O ai in modpack.
Guardian Agresiv Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Mercii, folosesc cateva dintre ele, merg ok si pe un pc mai slab
Recommended Posts