ezeNtrix Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Salut, acestea sunt lucrările mele. Nu sunt ele cine știe ce, dar din perspectiva mea mi se par niște lucrări decente. Orice critică constructivă / părere este apreciată. Avatare. x x x x x x x x x x x Semnături Nu prea fac semnături, de asta sunt doar 3. x Quote
brolyK47 Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 mai poti lucra la blur, in rest e ok, parerea mea Quote
Bykent Gaming Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Mai lucreaza putin la blur, in rest e foarte ok. Quote
ezeNtrix Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 mai poti lucra la blur, in rest e ok, parerea mea Mulțumesc pentru părere, cam asta și încerc să fac, fac tot felul de combinații ca să arate cât mai ok. Mai lucreaza putin la blur, in rest e foarte ok. Mulțumesc, asta și încerc să fac la el, dar nu prea îmi dau seama ce să mai schimb, văd eu pe parcurs. :)) Quote
Recommended Posts