Jump to content

Aplicatie Co-Lider Ultras Knights- Allex[]. [RESPINS]

Recommended Posts

Posted

-Nick: Allex[].

-Level: Am level 10 dar am avut cont de level 33.
-Rank-ul deţinut: Rank 5, 40 de zile in clan.

-Vârsta reală: Am 17 ani.
-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Ultras Knights?: Deoarece am mai fost co-lider si in alt clan si stiu cum trebuie sa actioneze si sa se comporte acesta. Vreau sa ajut clanul prin activitatea si modul meu de a respecta fiecare persoana in parte.
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?: Consider ca am ajuns la un stadiu in care pot spune ca am inteles acest clan, adica modul de organizare si membrii acestuia si cred ca m-as potrivi perfect deoarece vreau sa il ajut sa ajunga cat mai sus.

-Alte precizări: Nu am alte precizari.

-Ai citit regulamentul clanului: Bineinteles.

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:  Acord jocului minim 3 ore pe zi.

-Cu cine te intelegi cel mai bine din clan?: Cu toti ma intleg la fel de bine, nu am tangente cu nimeni.

-Ai mai fost in clanul Ultras Knights,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost este prima data si promit ca voi sta o perioada foarte indelungata 100day+.

Guest CtatuCosmin
Posted (edited)

TgZ4uvd.png

Nu ai citit cu atentie cerintele pentru a aplica.

Edited by CtatuCosmin
Posted (edited)

TgZ4uvd.png

Ai nevoie de lvl 15 + pentru a aplica.

Edited by Saker
Guest CtatuCosmin
Posted (edited)

gNy502u.png

Nu ai lvl 15

Edited by CtatuCosmin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp