Safghrvva. Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 -Nick: Allex[]. -Level: Am level 10 dar am avut cont de level 33.-Rank-ul deţinut: Rank 5, 40 de zile in clan. -Vârsta reală: Am 17 ani.-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Ultras Knights?: Deoarece am mai fost co-lider si in alt clan si stiu cum trebuie sa actioneze si sa se comporte acesta. Vreau sa ajut clanul prin activitatea si modul meu de a respecta fiecare persoana in parte.-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?: Consider ca am ajuns la un stadiu in care pot spune ca am inteles acest clan, adica modul de organizare si membrii acestuia si cred ca m-as potrivi perfect deoarece vreau sa il ajut sa ajunga cat mai sus. -Alte precizări: Nu am alte precizari. -Ai citit regulamentul clanului: Bineinteles. -Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord jocului minim 3 ore pe zi. -Cu cine te intelegi cel mai bine din clan?: Cu toti ma intleg la fel de bine, nu am tangente cu nimeni. -Ai mai fost in clanul Ultras Knights,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost este prima data si promit ca voi sta o perioada foarte indelungata 100day+.
Guest CtatuCosmin Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Nu ai citit cu atentie cerintele pentru a aplica. Edited March 17, 2017 by CtatuCosmin
Younes Jabarzare Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Ai nevoie de lvl 15 + pentru a aplica. Edited March 17, 2017 by Saker
Guest CtatuCosmin Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Nu ai lvl 15 Edited March 17, 2017 by CtatuCosmin
Recommended Posts