Ghindoanu Dan Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 1) Nick : Danut_123 2) Level : 30 3) Rank-ul detinut : Rank 5 4) Varsta reala : 15 ani 5)De ce vrei functia de Co-lider in clanul Ultras Knights ? : Deeoare ce vreau sa aduc cati mai multi membrii in acest clan si sa il fac destul de populat fata de alte clanurii si sa fie o atmosfera cat mai frumoasa 6) De ce crezi ca ti se potriveste functia asta : Probabil pentru ca ma reprezinta si ca o merit 7) Alte precizari : Nu am 8)Ai citit regulamentul clanului : Da am facut-o 9)Cate ore acorzi jocului acesta pe zi ? : Aproximativ 5-6 ore fara /sleep si AFK 10) Cu cine te intalegi cel mai bine din clan : Nu este o presoana anume cu toti mebmbrii ma intaleg cel mai bine dar ar fi Saker , Younes si David.YTB. 11) Ai mai fost in clanul Ultras Knights , ? ( Daca da de ce ai iesit / ai fost dat afara ? ) : Nu ! 1
Younes Jabarzare Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Am votat astfel deoarece ti-am vazut implicarea in acest clan si deoarece esti foarte activ. Un alt motiv ar mai fi ca te-am vazut un baiat linistit, cu cei saptea ani de acasa, si nu te-am vazut certandu-te cu alti membrii. Cred ca ai potential!! Bafta cu aceasta responsabilitate! Edited March 17, 2017 by Saker
Guest CtatuCosmin Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Edited March 17, 2017 by CtatuCosmin
Recommended Posts