YOoNUuTZz Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 (edited) Nick : YOoNUuTZz Level : 19 Rank : 5 Varsta : 16 ani Vreau functia de co-lider deoarce este un clan cu renume , este un clan care membri prietenosi , si care te ajuta . Vreau ca acest clan sa fie unic , sa nu fie ca alte clanuri , da facem cu totul altceva , sa ne distram . Vreau sa obtin aceasta functie pentru a aveam mebri care ce comporta frumos , au un limbaj adecvat si sunt prietenosi . Consider ca merit functia de colider pentru ca ma inteleg bine cu mebrii clanului , sunt un baiat care este amabil , am un limbaj adecvat . Nu am mai fost co-lider in alt clan . Sunt un adolescent interesat de jocuri , jocul favorit va ramane SAMP , sunt prietenos , amabil , imi plac lucrurile noi Da, sunt constient ca daca nu ma descurc o sa diu scos din functie A-si da afara membrii care nu respecta regulile clanului Nu am nici-o factiune Da , sunt constient ca daca dau univite fara dovada sunt scos din clan , nu dau univite fara dovada http://bluepanel.bugged.ro/profile/YOoNUuTZz Am citit regulamentul clanului Este prima data cand fac parte din acest clan minunat Edited March 18, 2017 by YOoNUuTZz Quote
Guest CtatuCosmin Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 (edited) Edited March 18, 2017 by CtatuCosmin Quote
Recommended Posts