W H I S K Y Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 (edited) Nume:CristianVarsta:17Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Cristian, pentru a ma prezenta pot spune ca sunt o persoana serioasa, sociabila, prietenoasa si respctuasa. Imi place foarte mult sa-mi fac prieteni noi alaturi de care sa-mi petrec timpul. Ofer respectul meu persoanelor care-l merita. Din punctul meu de vedere punctualitatea si caracterul sunt definitorii unui om, prin urmare pun foarte mult accent pe aceste doua trasaturi. Sunt un baiat cu bun simt, glumet si de fiecare data cand imi propun sa fac ceva, dau tot ce am mai bun pentru a ajunge la un rezultat bun.Locatia(Oras):CalarasiCe gen de muzica asculti?Manele , House , etc. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :WizkidNivel :20Nume folosite anterior:Meed.Vechime pe server:Joc pe server din 2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da ,autoclicker.Poza cu invitatie:ClickLink cu faction history:ClickAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu.Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am fost in clanu [T].Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:SOKODOV , SIRCHExperienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Edited March 18, 2017 by Wizkid. Quote
Recommended Posts