Blazko.K Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Salutare Bugged am nevoie de ajutorul vostru. Cum as putea schimba putin sistemul de Ore Jucate Cand primesti payday: imgur.com/a/p3LyC comanda stats: imgur.com/a/eZ6Yz Am incercat eu dar imi dadea foarte multe erori. Daca ai putea sa ma ajuti? Payday(BigZone): pastebin.com/zi8R23Hw As dori asa: format(stringsu,sizeof(stringsu),"Ai primit 0.23 ore jucate (14 minute)." se poate face? Stats: pastebin.com/estedUVM Quote
.EXTAZZY Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Cine crezi ca iti da tie sistem de ore jucate ca pe bgd gratis? 1 Quote
andreyandy.1998 Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 ce sistem frate doar o mica modificare sau un tutorial si daca nus tii nu iti baga nasul te rog eu mult ! S-a gasit smecherosul tatei Quote
AnV3rG0r_ Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Wa raule, mai bine ai tacea ca ori si cine care a facut macar un job singur, pentru el orele jucate e simple+ ai venit aici pe comunitate cu 13 posts doar pentru asta se vede p.s: daca nici asta nu stii, degeaba iti deschisi server. Quote
so0unDy Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Sunteti ambii analfabeti. Tu asta care ceri sistem de ore jucate, kill yourself nigga. N-o sa ai nici 50 playeri. O sa ai numai 6-7 playeri si aia prieteni admini... Quote
Recommended Posts