Kostin Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) C'sBet este o noua casa de pariuri, unde poti face bani mult mai usor. Pentru a evita orice fel de suspiciune asupra cotelor, se va face un bilet pe UNIBET fara sa adaugati o miza. (La sectiunea pariuri, nu pariuri live) Exemplu: Pentru a afla cat o sa castigati, trebuie doar sa inmultiti cota totala cu cat o sa pariati adauga. Exemplu: Am ales 4 meciuri aleatorii, cota totala este 33.34, iar eu am pariat 1kk. 1.000.000$*33.34=33.340.000$ Reguli: [*]-Suma pe care vrei sa o pariezi o transferi doar la contul Paint..(http://greenpanel.bugged.ro/profile/Paint..) [*]-Banii nu sunt returnati inapoi! [*]-Suma minima pe care o puteti paria este de 500.000$. [*]-Biletul se va face pe UNIBET pentru a evita suspiciunile asupra cotelor. [*]-C'sBet are dreptul sa isi aleaga clientii! -In caz de refuz veti primi banii inapoi. [*]-Nu ai voie sa dai edit postarii, in caz contrar pariul va fi anulat fara returnarea banilor. [*]-Maxim 2 bilete pe zi pentru fiecare client. MODEL: Numele de pe serverul GREEN BuGGeD:Poza cu transfer(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Poza cu biletul de pe UNIBET(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Suma pariata: Exemplu dupa modelul dat: Numele de pe serverul GREEN BuGGeD:Paint.. Poza cu transfer(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Aici puneti dovada voastra cu transfer.Poza cu biletul de pe UNIBET(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Aici puneti o poza cu biletul de pe UNIBET.Suma pariata:500.000$ (aici pui suma pe care vrei sa o pariezi)ACESTA ESTE DOAR UN EXEMPLU! Succes! Edited March 20, 2017 by C0STiN
Recommended Posts