Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

bI2J0MJ.jpg

C'sBet este o noua casa de pariuri, unde poti face bani mult mai usor.

Pentru a evita orice fel de suspiciune asupra cotelor, se va face un bilet pe UNIBET fara sa adaugati o miza. (La sectiunea pariuri, nu pariuri live)

Exemplu:

8iiLg3p.png

Pentru a afla cat o sa castigati, trebuie doar sa inmultiti cota totala cu cat o sa pariati adauga. 

Exemplu: 

Am ales 4 meciuri aleatorii, cota totala este 33.34, iar eu am pariat 1kk.

1.000.000$*33.34=33.340.000$

Reguli:

[*]-Suma pe care vrei sa o pariezi o transferi doar la contul Paint..(http://greenpanel.bugged.ro/profile/Paint..) [*]-Banii nu sunt returnati inapoi! [*]-Suma minima pe care o puteti paria este de 500.000$. [*]-Biletul se va face pe UNIBET pentru a evita suspiciunile asupra cotelor.

[*]-C'sBet are dreptul sa isi aleaga clientii!

-In caz de refuz veti primi banii inapoi.

[*]-Nu ai voie sa dai edit postarii, in caz contrar pariul va fi anulat fara returnarea banilor.

[*]-Maxim 2 bilete pe zi pentru fiecare client.

MODEL:

Numele de pe serverul GREEN BuGGeD:
Poza cu transfer(puteti incarca imaginile pe imgur.com):
Poza cu biletul de pe UNIBET(puteti incarca imaginile pe imgur.com):
Suma pariata:

Exemplu dupa modelul dat:

Numele de pe serverul GREEN BuGGeD:Paint..

Poza cu transfer(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Aici puneti dovada voastra cu transfer.
Poza cu biletul de pe UNIBET(puteti incarca imaginile pe imgur.com):Aici puneti o poza cu biletul de pe UNIBET.
Suma pariata:500.000$ (aici pui suma pe care vrei sa o pariezi)
ACESTA ESTE DOAR UN EXEMPLU!

Succes!

Edited by C0STiN
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp