Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara Bugged! Îmi puteți recomanda un serial/film în stilul lui Mr.Robot, unde acțiunea să fie plasată în prezent și să fie foarte asemănător cu ce se întâmplă în prezent, să fie  un serial/film despre viață, sentimente, etc. Mulțumesc anticipat!

Posted

Film: Doctor Strange. - iti recomand. Este un film despre viata unui chirurg renumit care ajunge sa fie implicat intr-un accident de masina si isi pierde darul de a face interventii chirurgicale. Este un film de la Marvel si pe o scara de la 1 la 10 eu ii dau 9.8.

Posted

Film: Doctor Strange. - iti recomand. Este un film despre viata unui chirurg renumit care ajunge sa fie implicat intr-un accident de masina si isi pierde darul de a face interventii chirurgicale. Este un film de la Marvel si pe o scara de la 1 la 10 eu ii dau 9.8.

Am să încerc, mulțumesc de recomandare!

Posted

Iti recomand un film Horror de calitate, Cartea Mortii. Un film foarte genial si nu vreau sa spun nimic despre el sa nu dai spoilere.

Mulțumesc de recomandare.

cu lisa an

Ai 8 ani cumva?

Posted

Serialul care ti-l recomand eu este: Narcos, este un serial bazat pe viata lui Pablo Emilio Gaviria Escobar, cel mai mare traficant de droguri din lume, in acel serial este prezentat tot, cum o inceput si cum a sfarsit.

• 2 years later...
Posted

Seriale: Prison Break, Grimm, Vikings, Daredevil, Iron Fist (doar sezonul 2), Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders, The Punsiher, Lucifer, Banshee, Breaking Bad, Stranger Things, Titans, American Gods, La casa del papel.

Filme: Venom, Doctor Strange, Mad Max: Fury Road, Braven, Suicide Squad, John Wick (toate 3), Ted, Kong: Skull Island, Noua trilogie Planet of The Apes ( rise down si war), Ex Machina, Horns, Limitless (si filmul si serialul sunt faine), The Equalizer etc.

• 1 year later...