Merco Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Bună seara Bugged! Îmi puteți recomanda un serial/film în stilul lui Mr.Robot, unde acțiunea să fie plasată în prezent și să fie foarte asemănător cu ce se întâmplă în prezent, să fie un serial/film despre viață, sentimente, etc. Mulțumesc anticipat! Quote
.Edward. Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Film: Doctor Strange. - iti recomand. Este un film despre viata unui chirurg renumit care ajunge sa fie implicat intr-un accident de masina si isi pierde darul de a face interventii chirurgicale. Este un film de la Marvel si pe o scara de la 1 la 10 eu ii dau 9.8. Quote
Merco Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Film: Doctor Strange. - iti recomand. Este un film despre viata unui chirurg renumit care ajunge sa fie implicat intr-un accident de masina si isi pierde darul de a face interventii chirurgicale. Este un film de la Marvel si pe o scara de la 1 la 10 eu ii dau 9.8. Am să încerc, mulțumesc de recomandare! Quote
Cheloo69CM Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Iti recomand un film Horror de calitate, Cartea Mortii. Un film foarte genial si nu vreau sa spun nimic despre el sa nu dai spoilere. Quote
Merco Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Iti recomand un film Horror de calitate, Cartea Mortii. Un film foarte genial si nu vreau sa spun nimic despre el sa nu dai spoilere. Mulțumesc de recomandare. cu lisa an Ai 8 ani cumva? Quote
calin blindatu Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Mulțumesc de recomandare. Ai 8 ani cumva? MAI SCADE 2 Quote
GF Catalin. Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Serialul care ti-l recomand eu este: Narcos, este un serial bazat pe viata lui Pablo Emilio Gaviria Escobar, cel mai mare traficant de droguri din lume, in acel serial este prezentat tot, cum o inceput si cum a sfarsit. Quote
FunnyOne. Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 The Mentalist, Cel mai jmeker serial EVER. Quote
KingOfTheWorld Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Nu cred ca este in genul Mr.Robot, dar eu iti recomand Lucifer. Quote
Merco Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Mulțumesc tuturor de recomandări, am să le încerc pe toate! :) Quote
Andrewski Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Seriale: Prison Break, Grimm, Vikings, Daredevil, Iron Fist (doar sezonul 2), Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders, The Punsiher, Lucifer, Banshee, Breaking Bad, Stranger Things, Titans, American Gods, La casa del papel. Filme: Venom, Doctor Strange, Mad Max: Fury Road, Braven, Suicide Squad, John Wick (toate 3), Ted, Kong: Skull Island, Noua trilogie Planet of The Apes ( rise down si war), Ex Machina, Horns, Limitless (si filmul si serialul sunt faine), The Equalizer etc. Quote
Recommended Posts