Jump to content

Recommended Posts

Posted

La momentul actual, Bugged cauta in jur de 2-3 designeri cu experienta ce vor modera categoria Design a forumului.

Sarcinille sunt simple:

- Inchiderea cererilor si prezentand lucrari

- Sanctionarea celor ce nu respecta regulile categoriei design

- Intretinerea sub-forumurilor battle si discutii generale.

Pentru a aplica pentru postul de designer, va trebui sa prezentati 3 lucrari facute pe 2 stockuri prezentate in topic, un avatar, semnatura si logo.

Topicul cu cererile: http://forum.bugged.ro/topic/252445-cereri-grad-designer/?p=3157741

Daca aveti alte intrebari, puteti posta in acest topic.

Va fi deschis pana la alegerea designerilor.

• Upvote 2
Posted

Pe lângă celelalte sarcini, se cer şi anumite ore petrecute pe forum săptămânal sau?

Activitate moderata in categoria design va fi suficient. Sa nu ramana topicuri la cereri deschise aiurea, etc.

Pai postez iar din nou sau ?

Cererile se fac doar in topicul acela de la design.

Posted

Activitate moderata in categoria design va fi suficient. Sa nu ramana topicuri la cereri deschise aiurea, etc.

Cererile se fac doar in topicul acela de la design.

scz, am postat deja, nu am citit ce ai scris aici, am crezut ca e vechiul topic, sorr

Posted

Bine ca a rasuns Tibi intr-o sugestie si spunea ca daca Eugen nu se ocupa de categoria de design ar alege pe altcineva, ca altfel nu vedeati voi aplicatii pentru designer.

• Upvote 1
Posted (edited)

Bine ca a rasuns Tibi intr-o sugestie si spunea ca daca Eugen nu se ocupa de categoria de design ar alege pe altcineva, ca altfel nu vedeati voi aplicatii pentru designer.

mare adevar

mai bine alegi 5-6 designeri, nu suntem o comunitate cu 200 de membrii..

si designerii sa faca un minim de creatii la cereri pe saptamana nu doar sa le inchida

Edited by vTuDoR
Posted

Era si cazul sa se aleaga niste designeri. Sunt multe probleme in sectiune. O echipa din 4-5 designeri sunt sigur ca vor face treaba, asta daca se vor intelege si se vor coordona cum trebuie. 

Succes celor inscrisi si sper ca sectiunea sa reinvie.

Posted

După părerea mea, 3, maxim 4 designeri ajung pentru 4 topicuri, fiecare să fie repartizati, unu pe cereri, altu battle, altu' portofolii si tot asa.

Cei mai buni să câştige, succes.

Posted (edited)

Cel mai bun sa castige!

O intrebare, pana la cat se vor tine deschise cererile?

Nu stiu inca, cand vor fi destule cereri.

mare adevar

mai bine alegi 5-6 designeri, nu suntem o comunitate cu 200 de membrii..

si designerii sa faca un minim de creatii la cereri pe saptamana nu doar sa le inchida

N-as avea de unde alege.

Edited by Eugen
  • Upvote 1
Posted

Nu stiu inca, cand vor fi destule cereri.

N-as avea de unde alege.

Sunt multe lucrari frumoase, ai de unde alege, parerea mea.

Posted

Hei Eugen, de ține cont și de +1 de la cereri?

din cate stiu eu, nu, data trecuta cand s-au ales se tinea cont de activitatea in topic-uri, si aspectul pozelor.

Posted

Hei Eugen, de ține cont și de +1 de la cereri?

Ar fi penibil dacă s-ar tine cont de +1, ar fi genu, am cei mai multi prieteni, cele mai penibile lucrări dar am +200, hop designer...

Din cate știu se tine cont de aspect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp