Eugen Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 La momentul actual, Bugged cauta in jur de 2-3 designeri cu experienta ce vor modera categoria Design a forumului. Sarcinille sunt simple: - Inchiderea cererilor si prezentand lucrari - Sanctionarea celor ce nu respecta regulile categoriei design - Intretinerea sub-forumurilor battle si discutii generale. Pentru a aplica pentru postul de designer, va trebui sa prezentati 3 lucrari facute pe 2 stockuri prezentate in topic, un avatar, semnatura si logo. Topicul cu cererile: http://forum.bugged.ro/topic/252445-cereri-grad-designer/?p=3157741 Daca aveti alte intrebari, puteti posta in acest topic. Va fi deschis pana la alegerea designerilor. 2
Hutchinson Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Pe lângă celelalte sarcini, se cer şi anumite ore petrecute pe forum săptămânal sau?
Eugen Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Pe lângă celelalte sarcini, se cer şi anumite ore petrecute pe forum săptămânal sau? Activitate moderata in categoria design va fi suficient. Sa nu ramana topicuri la cereri deschise aiurea, etc. Pai postez iar din nou sau ? Cererile se fac doar in topicul acela de la design.
King.SkuLLy Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Activitate moderata in categoria design va fi suficient. Sa nu ramana topicuri la cereri deschise aiurea, etc. Cererile se fac doar in topicul acela de la design. scz, am postat deja, nu am citit ce ai scris aici, am crezut ca e vechiul topic, sorr
Andr3ikk Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Bine ca a rasuns Tibi intr-o sugestie si spunea ca daca Eugen nu se ocupa de categoria de design ar alege pe altcineva, ca altfel nu vedeati voi aplicatii pentru designer. 1
vTuDoR Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) Bine ca a rasuns Tibi intr-o sugestie si spunea ca daca Eugen nu se ocupa de categoria de design ar alege pe altcineva, ca altfel nu vedeati voi aplicatii pentru designer.mare adevarmai bine alegi 5-6 designeri, nu suntem o comunitate cu 200 de membrii.. si designerii sa faca un minim de creatii la cereri pe saptamana nu doar sa le inchida Edited March 22, 2017 by vTuDoR
Franklinz Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Era si cazul sa se aleaga niste designeri. Sunt multe probleme in sectiune. O echipa din 4-5 designeri sunt sigur ca vor face treaba, asta daca se vor intelege si se vor coordona cum trebuie. Succes celor inscrisi si sper ca sectiunea sa reinvie.
Andrei- Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 După părerea mea, 3, maxim 4 designeri ajung pentru 4 topicuri, fiecare să fie repartizati, unu pe cereri, altu battle, altu' portofolii si tot asa. Cei mai buni să câştige, succes.
Eugen Posted March 23, 2017 Author Posted March 23, 2017 (edited) Cel mai bun sa castige! O intrebare, pana la cat se vor tine deschise cererile? Nu stiu inca, cand vor fi destule cereri. mare adevar mai bine alegi 5-6 designeri, nu suntem o comunitate cu 200 de membrii.. si designerii sa faca un minim de creatii la cereri pe saptamana nu doar sa le inchida N-as avea de unde alege. Edited March 23, 2017 by Eugen 1
Freddy99 Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Nu stiu inca, cand vor fi destule cereri. N-as avea de unde alege. Sunt multe lucrari frumoase, ai de unde alege, parerea mea.
Andrei- Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Hei Eugen, de ține cont și de +1 de la cereri? din cate stiu eu, nu, data trecuta cand s-au ales se tinea cont de activitatea in topic-uri, si aspectul pozelor.
King.SkuLLy Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Hei Eugen, de ține cont și de +1 de la cereri?Ar fi penibil dacă s-ar tine cont de +1, ar fi genu, am cei mai multi prieteni, cele mai penibile lucrări dar am +200, hop designer...Din cate știu se tine cont de aspect.
Adi Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) Ok, mersi de info. Edited March 26, 2017 by .Gabe
Recommended Posts