Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, seara trecuta in timp ce navigam pe Smartphone-ul meu mi-a aparut notificarea ca bateria a ajuns la 20% si sa il introduc la incarcat. Am ignorat notificarea si am zis ca ma mai tine putin fara sa se stinga. Eh, na ca telefonul a ajuns intre timp la 5% si s-a inchis singur. Am incercat sa il reaprind si mi-a aparut pe ecran urmatoarea imagine: http://imgur.com/a/Sw6M5 ceea ce inseamna ca telefonul nu mai are baterie si trebuie introdus la incarcat, ceea ce am si facut. Dupa ce l-am pus la incarcat mi-a aparut urmatoarea: http://imgur.com/a/7lFCD unde a disparut mufa aceea de jos si fulgerul, insemnand ca telefonul a fost cuplat la acumulator si se incarca, insa, acesta nu o face. Ramane asa de fiecare data cand incerc sa il aprind, iar daca il scot, apare iar acea mufa cu fulgerul in partea de jos. Prima data m-am gandit ca trebuie sa il las mai mult pana ce se incara putin bateria si apoi sa il deschid, insa nu a fost asa. L-am lasat o ora, doua, tot arata ca este descarcat desi telefonul era la incarcat. L-am cuplat la alte prize din casa, insa la fel. L-am lasat o noapte intreaga la incarcat si tot la fel. L-am lasat cat timp am fost la scoala la incarcat si tot nu dadea semne ca s-a incarcat bateria. Am incercat sa schimb si incarcatorul, l-am cuplat la priza cu incarcatorul fratelui meu si el avand iPhone si tot nu vrea sa se incarce catusi de putin. Pur si simplu arata asa http://imgur.com/a/7lFCD adica ca este la incarcat/cuplat la acumulator si tot nu se incarca. Am incercat sa il incarc si la USB la laptop si tot nimic. Nu pot sa imi explic care este problema, pana acum nu am mai avut o astfel de problema la incarcare, telefonul functiona corect, incarcatorul de asemenea, toate bune si frumoase pana cand mi s-a inchis ca nu mai aveam baterie, si asa a si ramas, fara baterie.

Are cineva idee de la ce ar putea fi? Este telefonul de vina? Incarcatorul? Prizele mele sa se fi stricat dintr-o data si sa nu mai incarce telefonul? Chiar nu am nicio idee, am cautat si pe net pe diferite forum-uri, site-uri tutoriale cum as putea face, sau cum as putea sa il resetez, sa ii fac ceva sa mearga, am incercat si nu vrea niciuna. Nu pot sa imi explic de la ce poate fi aceasta problema si de ce dintr-o data nu se mai incarca telefonul.

Jur ca daca rezolv problema si reuseste sa se incarce putin apoi sa se aprinda, sa fiu al naibi daca oi mai trece vreodata cu vederea peste notificarea de la 20% baterie. :)))))) Cum vad notificarea si sunt acasa sau am disponibilitatea sa il incarc, imediat sar sa il introduc la incarcat. :))))))))))))

Posted

cancerosule, tu ai 5s si ai pus poza cu 6s

Poate e 6. N-ai de unde sa stii...

Cand sta la incarcat si dispare aia ca tre sa il conectezi, apasa pe butonul ala de turn on/off si tine pe el. Descarca iTunes pe PC si fa-i o resetare. E posibil sa se fi bugat IOS-ul daca ai o versiune BETA.

Posted

cancerosule, tu ai 5s si ai pus poza cu 6s

Am iPhone 5S, insa cand am bateria descarcata este exact ca in pozele pe care le-am pus.

Cand sta la incarcat si dispare aia ca tre sa il conectezi, apasa pe butonul ala de turn on/off si tine pe el. Descarca iTunes pe PC si fa-i o resetare. E posibil sa se fi bugat IOS-ul daca ai o versiune BETA.

Am incercat, insa, pur si simplu nu se deschide. Este faza aia cand este prea descarcat si nu poate sa se aprinda. Am incercat sa il cuplez si la PC insa nu mi l-a recunoscut PC-ul conectat. Am incercat sa il resetez sa ii fac ceva insa nu vrea sa iasa din starea asta de ''Baterie prea descarcata''. :)) Totusi, nu-mi pot explica ce nu functioneaza bine atata timp cat il bag la incarcat apare ca este la incarcat insa nu se incarca... Am mentionat faptul ca am incercat si cu alte incarcatoare pentru iPhone si la diferite prize, insa e la fel, arata ca este la incarcat insa nu se incarca.

Posted

il cunosc personal ma ce sari asa, stai cuminte ca daca nu stiam nu bateam din gura aiurea

Posted

il cunosc personal ma ce sari asa, stai cuminte ca daca nu stiam nu bateam din gura aiurea

Toma is here for my alocatie.

Dispari ma ca nici nu ma ajuti. :)))))) Pana la urma arunc cu iPhone-ul dupa tine, poate se si repara si vrea sa se incarce. :P

Posted

Toma is here for my alocatie.

Dispari ma ca nici nu ma ajuti. :)))))) Pana la urma arunc cu iPhone-ul dupa tine, poate se si repara si vrea sa se incarce. :P

vesnica problema la iphone, ori nu tine bateria ori nu incarca incarcatoru, ai incercat sa vezi daca incarca cu alt incarcator? ca si un coleg tot 5s are si isi incarca la scoala cu incarcatoru de la una ca a lui nu-i incarca

Posted

vesnica problema la iphone, ori nu tine bateria ori nu incarca incarcatoru, ai incercat sa vezi daca incarca cu alt incarcator? ca si un coleg tot 5s are si isi incarca la scoala cu incarcatoru de la una ca a lui nu-i incarca

Da, am incercat si cu al lui fratemiu, si cu al unui vecin. La fel, arata ca este la incarcat insa nu se incarca. Poate colegului tau nici nu face contact incarcatorul cu telefonul, insa la mine face dar nu se incarca.

Posted

Du-l la un service, cea mai buna solutie, s-ar putea sa se fi stricat gaurica aia pe acolo, unde intra mufa.

Sa ti-l verifice este gratis, nu platesti, cel putin asa este in Bucuresti.

Posted

Da, am incercat si cu al lui fratemiu, si cu al unui vecin. La fel, arata ca este la incarcat insa nu se incarca. Poate colegului tau nici nu face contact incarcatorul cu telefonul, insa la mine face dar nu se incarca.

Poate fi si gaurica aia problema. Ar fi bine sa faci cum a zis Shamar. Du-l la service. E posibil sa il fi fortat prea tare si s-a stricat. Poate fi bateria dusa, tinand cont ca 5s e destul de vechi.

Posted

Am fost cu el la un service si m-au lamurit. S-a defectat cipul IC/ cipul U2IC(care e acelasi lucru, numele difera) care nu mai permite bateriei sa se mai incarce mai mult de 1% ceea ce automat nu da voie telefonului sa se aprinda. Schimbarea lui ma costa 100 de Euro. Intr-un final ma voi duce Luni cu el sa il repar. Altul nu vreau sa imi iau pentru ca telefonul este nou si stiu ca nu mai are nimic defect la el si functioneaza bine. A functionat la perfectie si pana sa mi se descarce bateria de tot si nu a mai vrut sa se mai incarce. Ii voi schimba acea piesa chiar daca costa atat, insa vreau sa cred ca daca schimb aceasta piesa defecta, telefonul va reveni la normal, va fi din nou telefonul de dinainte care functiona ca la carte si nu dadea semne ca are si altceva defect la el...

Posted

Am fost cu el la un service si m-au lamurit. S-a defectat cipul IC/ cipul U2IC(care e acelasi lucru, numele difera) care nu mai permite bateriei sa se mai incarce mai mult de 1% ceea ce automat nu da voie telefonului sa se aprinda. Schimbarea lui ma costa 100 de Euro. Intr-un final ma voi duce Luni cu el sa il repar. Altul nu vreau sa imi iau pentru ca telefonul este nou si stiu ca nu mai are nimic defect la el si functioneaza bine. A functionat la perfectie si pana sa mi se descarce bateria de tot si nu a mai vrut sa se mai incarce. Ii voi schimba acea piesa chiar daca costa atat, insa vreau sa cred ca daca schimb aceasta piesa defecta, telefonul va reveni la normal, va fi din nou telefonul de dinainte care functiona ca la carte si nu dadea semne ca are si altceva defect la el...

Du-l la un service asigurat ca pierzi garantia...

Posted

Du-l la un service asigurat ca pierzi garantia...

Garantie la telefon nu am. Insa orice service stiu ca are obligatia sa iti dea garantie pe piesa pe care ti-o repara minim 3 luni. Asa in Romania, nu stiu aici in Germania unde locuiesc eu, insa nu cred ca e foarte mare diferenta. Normal asa e, sa iti dea garantie pe piesa pe care ti-o repara, ca daca ti se strica din nou aceeasi piesa, ce faci? Te duci iar sa ti-o faca, iar dai alti bani? Oricum eu o sa ma asigur inainte ca imi vor da garantie pe piesa respectiva o perioada de timp. Daca nu, le zic din prima la revedere. Adica fii serios, nu se risca nimeni sa se duca la un service sa ii repara nu stiu ce piesa la un telefon, sa mai coste si 100 de euro si sa NU ai garantia ca acea piesa nu se va mai strica.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...