Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa felicit comunitatea Bugged pentru activitatea si organizarea ei, o comunitate cu cei mai buni administratori cat si lideri. Faceti o treaba minunata, felicitari!

Posted

bravo frate nu te-ai lasat mai prejos shad0wwww respeeect <33, acum sa vedem cine ia admin6, speram sa ia Kronick ! <3

Posted (edited)

Nu am inteles faza cu clanurile. Imi explica cineva?

Adica daca eu am clan pe red si vreau sa il mut pe yellow ma va costa 100pp?

Da, trebuie sa deschizi ticket pe Yellow dupa ce ai cumparat punctele premium. 

Edited by CyberNeticK
Posted

Nu am inteles faza cu clanurile. Imi explica cineva?

Adica daca eu am clan pe red si vreau sa il mut pe yellow ma va costa 100pp?

Da, în prima săptămână vor fi blocate clanurile. Deschizi ticket și-l rezervi dacă ai 100pp pe Yellow, gen nu-l poate face altcineva.

Posted

Da, în prima săptămână vor fi blocate clanurile. Deschizi ticket și-l rezervi dacă ai 100pp pe Yellow, gen nu-l poate face altcineva.

Kronick, te-ai gandit sa mergi pe Ruby sa conduci acolo?

Posted

Sper ca v-ati dat seama ca deschide si el alt server deoarece are concurenta cu awake si trebuie ca toti playerii care se apuca pe sv lu awake cu 2 zile inainte ii vrea el neaparat peste 2 zile. De ce credeti ca deschide fix la 2 zile diferenta? Stai linistit @shadow cu tot cu yellow si cu toate serverele ruby tot va avea 1000/1000 salut. Tie frica sa pierzi jucatori? Normal, ca dupa nu mai creste psf.

Cand ii scoate parola are 100/1000 =))

Il deschide si dupa vezi la el pe canal: ''Probleme cu serverul, s-a terminat?'' =)))

Posted

Vreau sa felicit comunitatea Bugged pentru activitatea si organizarea ei, o comunitate cu cei mai buni administratori cat si lideri. Faceti o treaba minunata, felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp