Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu vreau sa-mi sariti in cap dar eu cred ca este o idee aiurea deoarece momentan nu sunt playeri pe toate serverele.

Se vor echilibra toate. Asta a fost dorinta jucatorilor. Poti juca SA:MP si cu 600/700 jucatori pe server, nu se observa prea mult diferenta.

Posted

O să fie foarte interesant, dacă o să fie totul corect. 😎

Posted (edited)

Si prin ce intermedii sau cum te vei putea inregistra? Care sunt pasii?

Iti vei putea inregistra cont-ul cu cateva zile inainte de deschiderea oficiala pe un link dat de Shad0w. Nu iti vei putea accesa cont-ul pe server pana la deschiderea oficiala.

Va puteti inregistra direct de pe panel. Asta se va putea face cu cateva zile inainte de deschidere.

Va trebuii sa donezi. Deschizi pur si simplu un tichet in panel in care ceri sa fie inregistrat clan-ul X si sa-ti fie luate 100 puncte premium de pe cont.

* Nu, economia va fii mai mica.

Evident ca da. Probabil se va activa si un Giftbox cu premii pe masura.

Gandeste-te ca poate multi playeri astept cu nerabdare deschiderea acestui server, gandeste-te ca poate multi playeri vor sa intre si ei intr-o anumita factiune, gandeste-te ca unii playeri s-au saturat sa nu intre in nici macar o factiune din cauza celor inactivi. Exista atat de multe motive pentru deschiderea Yellow-ului!

Edited by .ANTONNiO
Posted

Nu vreau sa-mi sariti in cap dar eu cred ca este o idee aiurea deoarece momentan nu sunt playeri pe toate serverele.

Nu trebuie sa fie 1000/1000 nimeni nu vrea asta este lag, seara sunt 700+ pe toate serverele.

Posted

La ce se refera cu faptul ca Serverul va folosi acelasi gamemode folosit si pe serverul blue.bugged.ro. Adica va fi economia de pe blue bugeed sau va fi ca red/green/orange adica mai hard?

Posted

Deci sa inteleg ca la un job gen Farm , Pizza Boy , Fish o sa se castige ca pe Blue dar masinile vor costa ca pe Orange

Posted

Cand se va deschide va si giftBox activ?

Cel mai probabil nu, din moment ce Shad0w nu a spus nimic legat de GiftBox.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp